Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przed momentem wysłalam 3 CV i nikt jeszcze nie zadzwonił!

Polecane posty

a ja postanowiłam się zająć poważniej fotografią, tzn muszę kupić jakiś aparat ale nie wiem jaki :D bo sie na tym nie znam :D ale z moich fotek z cyfrówki jestem dumna :)

Gość Aaron Goldbaum
:classic_cool:

Aaron :D ja to nie wiem ale mnie do nauki nie ciągnie, byle skończyć te studia dla rodziców, mieć tytuł i reszta to już koniec, podziwiam tych którzy chcą robić doktorat, wykłady, badania itp :O

Gość Aaron Goldbaum
a jak Ciebie nie było to tak sobie myślałem :classic_cool: skoro Twoje koleżanki lubią starszych, a ja wyglądam tak DOJRZALE to pewnie by Ci zazdrościły? :classic_cool:

Gość Aaron Goldbaum
28, ale mam porobione foldery :classic_cool:

Nie do końca jest tak,że lubią starszych, ale na pewno lubią przystojnych, wysokich...miałam kiedys kolege którego mi zazdrościły :D miał 190cm i był nieźle przypakowany...ale mi sie w ogole nie podobał:O (nieciekawa twarz :O)

Gość Aaron Goldbaum
brakuje mi 4 cm :classic_cool:

co dostanę? :D daj spokoj moje kolezanki maja tak brzydkich chlopakow, ze ja z kimkolwiek sie nie pokaze to mi zazdroszczą:D

Gość Aaron Goldbaum
to kiedy mam się pojawić na wale? :classic_cool:

tak :( za gorąco tam, poza tym siedzi tam wielki pajong :( :O kiedy na wale? a kiedy chcesz... chociaż rzadko tam chadzam ostatnio :D wiecie program virtual dj jest dla mnie za trudny :O :(

Gość Aaron Goldbaum
pewnie mnie spławiasz :(

nie, ale porobiłam mu kilka zdjęc, a mama stwierdziła że chyba wysechł i pytala czy zamierzam zrobić atlas robaków:D

zawsze możesz zrobić imprezkę :Dalbo tak jak ja nauczyc sie obsługiwac program muzyczny :D ja jak jestem sama to nie mogę sie nacieszyć ciszą i spokojem:)

ale ty mieszkasz z rodzicami, a ja nie :P tez myslalam o imprezie, ale jednak nienajlepiej sie czuje na organizowanie czegokolwiek

znaczy teraz sie zle czujesz czy w ogole nie lubisz imprez albo robic u siebie? no ja tez bym niekoniecznie chciala miec wszystko zdemolowane albo żeby ludzie wymiotowali :P

na chwile obecna nienajlepiej osoby, ktore zapraszam, maja jakas kulture w sobie i panuja nad niektorymi odruchami :D