Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przed momentem wysłalam 3 CV i nikt jeszcze nie zadzwonił!

Polecane posty

marzy mi sie facet, który będzie chodził cały dzień w dość eleganckim stroju, wieczorami w dresie albo w piżamie i szlafroku :D :D są jeszcze tacy faceci? :(

oj serio w szlafroku? mnie zawsze przerazal ten stroj ja lubie jak on chodzi w samych gaciach :D albo jak wraca prosto z lotniska

jak z lotniska wraca w kapitańskim mundurze? :) to musi być ładne:) a jaki ma granatowy czy biały? mi sie podobają takie stroje :D i jeszcza marynarski 😍 oraz policjantów na motorach (też białe z granatem) :)

teraz mi sie przypomnialo, dzieki Czkawce:P, ze jak na poczatku nocowalam u niego to zdazalo mu sie chodzic w dresie, a teraz jakos nie. Musze zapytac dlaczego

o to fajnie :) znaczy,że kulturalny :D albo może nieśmiały? :D mój ex na początku jak u mnie spał to chodził w piżamie i wstydził się, że ma dziure :D a pozniej juz nie mogłam go zmusic do noszenia pizamy :( :( slipy :D a figi? albo stringi?:D

z tym moim to jest dziwna sprawa - na poczatku sie wcale nie staral, a im dluzej jestesmy razem, im dluzej oboje angazujemy sie w zwiazek tym bardziej on sie stara ale szczerze mowiac - nie tesknie za jego dresami :D

no:(:( nie bedzie ich w Polsce :( moje szanse przepadły 😭 Ukraincy są tacy piekni...a Anglicy? polowa to ciapaci 😭 a Rooney? :D komentator mówił,że och jaki on przystojny:D:Dto chyba żart!!! ładny względnie był nr4.

wątpię by ktokolwiek ze mną tam pojechał...a sama troche bym sie bała..chociaz to mogłaby być fantastyczna przygoda :)

to na pewno...szkoda że Ukraińcy nie przyjadą na ćwierć albo pół finał do Wawy :( + pragnę zauważyć że wysłałam jeszcze 2 CV dzisiaj! :) to już razem 6 =)