Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przed momentem wysłalam 3 CV i nikt jeszcze nie zadzwonił!

Polecane posty

Gość el condom pasa
ale o co Ci chodzi w kwestii pracy: o dochody, o znajomych (nowych), o czas pracy (elastyczny)...nie wiem, czego szukasz. Ale Ci kibicuję!!

chcę żeby praca była w miarę lekka,przyjemna, bezpieczna, z ludzmi, zespołem i klientami... rozważam: ciuchy - bo to lubię - kelnerka - bo napiwki :classic_cool:

wysłałam własnie czwarte CV:classic_cool: a i jeszcze jedno kryterium, praca musi byc blisko...nie mogłabym jechac na drugi koniec miasta :( a w ogole smieszna sprawa bo nie wiedizałam że mam ksiazeczke sanepid a mam :D

Gość Idz do pracy w agencji
Towarzyskiej, zawsze potrzebuja :)

Gość el condom pasa
może jakaś galeria na czas wakacji (bez skojarzeń), co? Jak myślisz Franco? Nie wiem, jak to wygląda w Wawie (tfu), ale w Krk zawsze gdzieś wisi kartka, że kogoś przyjmą do pracy. A jeżeli znasz się na akcesoriach sportowych to Quicksilver ponoć dobrze płaci. Unikaj LPP (Reserved, Cropp, House). Płacą chujowo ponoć.

Do croppa nawet nie wchodzę :D nie wiem jak oni to robią, ale od tego sklepu śmierdzi potem na kilometr:D chociaż ciuchy mają w miare w miare... na sportowych niestety sie nie znam .... kiedys próbowałam ale mnie do zadnego odziezowego nie chcieli.. chociaz od tamtej pory troche sie zmieniłam to moze kto wie :D

Gość el condom pasa
:D próbuj Franco próbuj... do skutku... A Ty co w weekend porabiałaś? Jakaś kibica strefa w kwestii UEFA?

ojej tak! :( byłam w sobotę... ale niestety nie dość,że przegrali to złapała mnie burza no po tym wszystkim złapał mnie dół... do tego dostałam piwo na miescie i nie wiem czy je wypić? (butelkowane chyba nie otwierane? nie wiem czemu ale sie brzydzę :O )

Gość el condom pasa
co Wym macie tam za klimat w tej KONGRESÓWCE? W sobotę burza, no wiesz?? W GALYCYI piękne lato od Wiednia po Lwów (ponoć) :D Biedactwo, pewnie stąd dół :)

Gość wilku wdz
to nie ja założyłem tamten temat, ale lajkuję :classic_cool:

byla burza :( ale dzisiaj piekna pogoda :) a Ty wiesz czym zajmuje sie merchandiser? :classic_cool: (bez sprawdzania w googlach) i jak oceniasz mój gust?:D

Gość el condom pasa
wiem - zajmuje się ekspozycją towarów na półkach (to tak oficjalnie), a faktycznie zajmuje się dawaniem łapówek sieciom handlowym, abu jego towar był wyeksponowany w odp miejscu. To chyba nie dla Ciebie, nie wyobrażam sobie Ciebie w Tej roli, ale mogę się mylić...

nie :D nie dla mnie :D tak po prostu przeglądałam ogłoszenia, i trafiłam "szukamy mer..... czyli osoby wykładającej towary" :D i sie zdziwiłam,bo mi to słowo wydawało sie byc takie wyszukane, opisujące niebywale skomplikowane zajęcia w dziale np. biznesu albo finansów :D

Gość el condom pasa
tak to brzmi, jak i wiele innych prac. Taka ściema, aby nadać splendoru normalnym zajęciom. Tfu, tfu :D Korporacyjny syf

Gość el condom pasa
Czkawko, idealny dla Ciebie. Zgadłem?? Taka odpowiedź się liczy??

to nie byla odpowiedz :O a szakira moze i jest idealna... moj ideal ma 176cm :D niski w sumie ale jaki uroczy :) 😍 no nie powiesz,że brakuje mu słodkiego uśmiechu?:D

zaraz zaraz Ty nie mozesz jęczeć bo masz żonę i powinna założyć Ci blokade na kompa na strony z paniami atrkacyjniejszymi niż agata buzek... ja natomiast jestem wolna i moge rozkoszować sie widokiem pieknych pięknisiów :)

Gość el condom pasa
już mi założyła majtki cnoty. :D Shakirę toleruje - ledwo. :D W Agacie Buzek coś jednak jest (Rewers) :D

Gość el condom pasa
ale piłkarze?? Z Tfoim intelektem?? No wiesz?

Gość el condom pasa
prawie robi wielką różnicę...

Gość el condom pasa
Czkawko! Zmykam, bo jutro wstaję o 6:00. Dzisiaj raczej :( Niech piłkarz słowiańskiej urody ześle Ci pracę w agencji mody :) Pa Sra Ka

majtki cnoty :D :D :D nie uważam piłkarzy za głupich :D i tak nie miałabym szans ale pomarzyć zawsze można :(

Gość el condom pasa
i niech rycerz wlc o Ciebie troszczy się :classic_cool:

Gość el condom pasa
jako WLC przyłączam się do Twych życzeń :D