Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwer123qwer

Porażka na całego...

Polecane posty

Gość qwer123qwer

Znam jednego faceta od lutego. On by chciał ze mną być w związku, ale ja mu powiedziałam e nie jestem na to gotowa i jest mi dobrze samej blablabla. Ale spotykamy się czasem nawet przytulamy czy całujemy. Ostatnio jakoś tak doszło to wszystko tak daleko że przyznam miałam ochotę się z nim kochać iiiiiii i to on zastopował sytuacje. Mówiąc coś tam że potem będę na niego zła i jakieś takie bez sensu rzeczy. Nosz kurde........ Poczułam się jak jakaś napalona zdzira. Kur... To kobieta jednak granice wyznaczać powinna i stopować faceta a nie na odwrót. Dziwnie się teraz czuje. Pytał czy jestem obrażona - przyznam że jakoś tak odsunełam się od Niego jak to powiedział ( a sam najpierw zaczął, on zaczął mnie całować, i iść coraz dalej itp.) Napisałam mu w smsie że nie obraziłam się tylko poczułam jak jakaś napalona kretynka. A on mi najpierw że blabla on tak nie pomyślał i coś tam miał ochote ale spanikował. a potem coś tam że jak mu na kimś zależy to się wstrzymuje na razie, a następnym razem to kto wie. No co to kurna ma być? Serio jak debilka się poczułam i czuje dalej :( - dodam że oboje mamy sporo ponad 20 lat.

Gość dfgfhfjh
mądry facet, nie chce latwej dziwy, to ze masz wiecej niz 20 lat to nie znaczy ze masz rozkladac nogi przed kazdym dziwo

Gość krkrrrre
Chyba sporo mniej niż 20 lat, nas nie oszukasz. Wypierdalaj. 🖐️

Gość 66^^66
wyszłaś na łatwą szmate :D