Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

każdy nick zajęty

potrzebuje pilnej rady od dziewczyn kupujących kosmetyki, bardzo proszę !

Polecane posty

słuchajcie chcę kupić pewne perfumy, których zapach sprawia, że mi uginają się kolana jednak mam dylemat okazuje się, że w sklepach z perfumami - 75 ml kosztuje tyle samo, co 15 ml w drogeriach typu Rossman, Schlecker jak to jest? sprawdziłam, w obydwu przypadkach chodzi o wodę toaletową, więc stężenie zapachu powinno być takie samo dlaczego więc tak jest? myślę by kupić w sklepie z perfumami, tzn internetowym - we wszystkich cena jest podobna ale mam jednak stracha, czy jakość będzie ta sama co w przypadku perfum z drogerii Rossmann? czy to normalna polityka Rossmann, że ma tak wysokie cent perfum w stosunku do sklepów z perfumami? Błagam doradźcie, pozdrawiam i z góry dzięki

Gość moja babcia poleca
ogladalam w tv, ze oni nielegalnie nabywaja nadprodukcje i zwroty z innych renomowanych perfumerii nie placac prodecentom jakis tam koncesji itd. i wielkie koncerny nie sa z tej polityki zachwycone, a tak serio sa to te same kosmetyki tylko np z opakowaniem cofnietym z obiegu albo seriami, ktore slabo sie gdzie indziej sprzedaly, takze mozesz spokojnie kupowac