Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka20latjuzmam

20letnia dziewica

Polecane posty

Gość brunetka20latjuzmam

hej mam na imię nieważne jak mam 20 lat i jestem dziewica. nie jestem jakąś brzydką kobietą, jestem szczupła, nieźle się uczę a mimo tego nie miałam nigdy chłopaka. czy myślicie że to wstyd? bo moje koleżanki są już dawno po... a mnie z ta myślą jest źle bo wiem że z 1 strony to normalne a z drugiej kto by taką chciał :( :( :( proszę o kulturalne odpowiedzi.

Gość mogę odpowiedzieć
niepoważnie, ale kulturalnie? Pytanie jest bardzo niepoważne więc będzie pasowało

Gość brunetka20latjuzmam
jak najbardziej :) to nie jest żadna prowokacja czy coś w tym stylu szczerze się pytam. trochę się tego wstydzę.

Gość edcfefef
ja starcila dziewictwo w wieku 21 lat i jestem z tego dumna

Gość mogę odpowiedzieć
wstydź się, nie wychodź z domu, pewnie całe miasto wie, że jesteś dziewicą, śmieją się z ciebie i unikają jak trędowatej ;) w sąsiedniej gminie już zaczynają mówić. Wiesz, że nie masz już wstępu do pewnych sklepów?

Gość mamusiaaaa
Hey ja straciłam dziewictwo w wieku 19,5 :) Co prawda byłam z chłopakiem od ponad roku ale nie byłam gotowa. Ogólnie nie warto się śpieszyć naprawdę. To są mity, że zarówno faceci jak i kobiety w wieku np 20 lat już dawno powinni mieć ten pierwszy raz za sobą. Moja kumpela straciła dziewictwo w wieku 22 lat i teraz bierze ślub z tym chłopakiem a też jest ładna i mądra ale tu nie chodzi o wygląd tylko o to by poczekać a nie zrobić to tylko po to żeby zrobić:) Uwierz, że warto poczekać i nie słuchaj tych wychwalających się osób, które już nie jedno robiły bo to tylko świadczy negatywnie o nich.

Gość manio ciekawski=)
No daj spokój, jaki wstyd? To są jakieś zawody, kto wcześniej? Kto by chciał? Wielu, jeśli jesteś ładna, sympatyczna. Jak się będziesz zafiksowywać, na dziewictwie, to wpadniesz w kompleksy i gdy się ktoś ciekawy pojawi, będziesz zachowywała się idiotycznie. Nie masz wiekszych problemów? :D

Gość brunetka20latjuzmam
wiem że może wam się wydawać że schizuję czy jestem jakąś histeryczką ale nie wiem czy jakiś facet pokocha kogoś takiego? dużo się uśmiecham ,lubię się smiać :) Mam koło 1,70cm,jestem szczupła. ja rozmawiałam o tym z przyjaciółką i się po prostu obawiam że nawet jeśli kogoś znadję-to jest dobre :D to ktoś to po prostu wysmieje :(

Gość ggggg000
każdy powinien żyć po swojemu jak chcesz to bzykaj jak nie to się nie bzykaj no chyba że chcesz i nie masz z kim no to już problem jest :( pravik91 też tak ma

Gość klnsfalfndas
dokładnie, to nie są zawody, żaden wstyd, nie warto tego robić na siłę!

Gość say, say my name
Zastanawiam się czy przez te parę lat świat oszalał czy co? Ja mam 26 lat i przecież niedawno byłam w Twoim wieku, a jakoś nie przypominam sobie, żeby wtedy którakolwiek z moich koleżanek miała parcie na stracenie dziewictwa. I większość z nas miała swój pierwszy raz na studiach. Nie wiem może obracam się w innych kręgach, ale to co piszesz to dla mnie abstrakcja totalna. Jaki wstyd? Przecież każdy się rodzi dziewicą i prawiczkiem, nie rozumiem czego tu się wstydzić? :o

Gość brunetka20latjuzmam
ja wiem że to nie są zawody, ale głupio mi tak trochę z tym jest. wszystcy dookoła kogoś mają, tylko ja nigdy nie mam nikogo :(

Gość say, say my name
Rozumiem, że możesz czuć się samotna itp, ale tych tekstów o wstydzie za cholerę nie rozumiem. i jeszcze porównywanie do koleżanek...

Gość sgt
powiedzcie mi, ale tak na serio... dziewczyny sa naprawde takimi kretynkami?

Gość fbasdf
tu problemem jest raczej to ze nie miałaś jakiejś poważniejszej sympatii, może powinnaś wiecej wychodzic z przyjaciółmi, częściej się usmeichać, poćwiczyc pewność siebie? dziewictwem się nie przejmuj!

Gość brunetka20latjuzmam
nie jestem kretynką ale bardzo chciałabym kogoś miec :( wstydze sie bo nie wiem jakn kiedys ten ktos na to zareaguje bo czytalam na roznych forach w int ze faceci wola dosiawdczone :(*

Gość brunetka20latjuzmam
przepraszam za brak polskich znakow i literowki

Gość brunetka20latjuzmam
nawet gdyby kiedys do czegos doszlo ja boje sie boli krwi i tej calej reszty :( moze ze mna jest cos nie tak

Gość sgt
"czy myślicie że to wstyd? bo moje koleżanki są już dawno po... a mnie z ta myślą jest źle bo wiem że z 1 strony to normalne a z drugiej kto by taką chciał " "nie jestem kretynką" wybacz, ale jestes skoro naprawde tak myslisz moja wypowiedz do kulturalnych pewnie sie nie zalicza, ale szczera jest przynajmniej :D

Gość trtyfhh
moglabys podac gg?

Gość brunetka20latjuzmam
jest kulturlana ale przeczytajk mój post wyżej nad Twoim to tam wyjasnilam o co mi chodzi ;)

Gość sgt
o widzisz, zarzuc gg, problem niedlugo zniknie :D chlopcy - nie napalac sie, to tylko prowo, 20latka nie moze byc tak tepa ;)

Gość mamusiaaaa
Tych facetów co piszą , ze wolą bardziej doświadczone to bym kijem nie ruszyła :) uwierz mi, ze jak zakocha się w tobie jakiś normalny rozumny facet to dla niego twoje dziewictwo i to, ze może być on tym pierwszym będzie wyróżnieniem. Tak naprawdę faceci szanują te kobiety o które muszą się postarać, które każą im poczekać, a nie wskakują do łóżka przy pierwszej lepszej okazji.

Gość say, say my name
Też mi się wydaje, że to prowo, w życiu takiej dziewczyny nie spotkałam...

Gość sgt
o widzisz, to teraz zmienisz zdanie :D to ze mozna sie czuc samotnym to wiadomo, ale wstydzic sie bo kolezanki sie bzykaja? :D

Gość manio ciekawski=)
Żyjemy w czasach, gdy napór kretyńskich wzorców zachowań, jest bardzo silny. Gdzie się nie obejrzysz, czego nie otworzysz, tam objaśniają, jak być szczęśliwym, a to jest niemożliwe, bez satysfakcjonującego życia seksualnego. Zgoda, ale żeby to było satysfakcjonujące, trzeba rozmaite warunki spełnić, bo inaczej wypada, pod dyktando pań w stylu glamour, być szczęśliwym na siłę, według ich przepisów. Bądź uczciwa wobec siebie, nie ulegaj presji. I nie rozśmieszaj mnie, że nikt, ciebie nie zechce, bo jesteś dziewicą :D Ja już Ciebie chcę, jeśli jesteś szczupłą brunetką ;)

Gość mamusiaaaa
Myślę że ogólnie to jakieś provo, ale jeśli nie to brak mi słów

Gość brunetka20latjuzmam
po co Ci moje gg? nie jest to żadna prowokacja naprawdę. ja naprawdę istnieje!

Gość trtyfhh
cche popisac,moj nr:36768254

Gość brunetka20latjuzmam
jestem ale nie wiem czy ja się komukolwiek podobam :( mi się podoba taki koleś ale nie mam pojecia jak do niego zagadac nie robcie ze mnie prosze idiotki kretynki itp po prostu ciazy mi to strasznie chcoc wiem ze nie powinno ja sie boje ze kiedys mnie jakis facet z tego powodu wysmieje :(