Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

wbrew pozorom pieknych jak i brzydkich jest garstka

Polecane posty

Gość martiqka
do tych ladnych co mysla ze sa brzydcy

Gość toprrawdaaa
Wreszcie ktoś jest spostrzegawczy. Tak to prawda, w realu króluje uroda przeciętna, ale i tak płeć piękna jest troszkę bardziej piękna, a faceci brzydną z wiekiem, ale to jest normalność.

wiesz, określenia "zwyczajny, przecięty" zwykle odnoszą się do cech większości, więc gratuluję spostrzegawczości :P

Gość .Pomorzanka.
kochasz mnie?

"wiesz, określenia "zwyczajny, przecięty" zwykle odnoszą się do cech większości, więc gratuluję spostrzegawczości " No wiesz, i tak szybciej to zauważył niż inni:P

Krem - wzrost czyni Cię facetem, a faceci nie zastanawiają się nad pierdołami, czy babki wolą bearsów czy takich, czy śmakich, po prostu je sobie biorą. Ale Ty masz charakter mamei i nawet bearsowa postura by Ci nie pomogła.

frodo..wyjdz czasem na spacer , na impreze to zobaczysz jak jest naprawde charakter tez do konca nie ma znaczenia

Gość Enemenemic
Wzrost to gówno z tego co widze. Ja mam 187 i mam jakos zerowe powodzenie, natomiast kumpel 175-177 rucha co miesiac inna wiec jak mi ktos jeszcze powie ze wzrost wzrost to mu w gebe przyjebie

Krem - oczywiście, że cher ma małe znaczenie. Liczy się wzrost. Ale Ty to już jesteś przegięcie, bo jednak kobieta by chciała odrobinę męskości u faceta,a skoro jesteś taki, że mając 190 nie jesteś sobie w stanie laski wyrwać, tzn że tego cheru nie masz nawet minimum.

Gość Enemenemic
Cream ile masz? Ja mam 187 i 70 kg . Kumpel ma prawie 90 kg przy 176-177 i bierze jaka chce, doslownie. Ale chyba gebe ma tez dobra tak mi sie wydaje

Gość Enemenemic
Cream ma racje, bearsy niewazne od wzrostu zawsze ida z jakas panna Jeszcze kurwa nie widzialem jebanego bearsa bez jakiejs dupy u boku, przynajmniej w Wawie. Smieszne, stoje w strefie kibica przede mna koles siega mi do pachy ale chyba byl szerszy niz wyzszy obok niego taka lalunia w obcasach wtula sie w niego dupskiem on ja jeb po dupie pozniej jakos tak po gebie zeby mu nie zawracala dupy a ona za chwile dalej do niego. Myslalem ze jebne

Gość Enemenemic
moze nie mam kurwa takiej budowy zjebie bo mam chude kosci i waski szkielet popaprancu?

Enemenemic - to załatw sobie koksy. Jakbym ja miał takie banalne problemy to bym nie siedział jak debil na babskim forum, tylko ruszył dupę i zrobił co trzeba. Że też taka chujoza śmie kogoś nazywać popaprańcem...

Gość Enemenemic
spierdalaj zjebie. gowno mnie obchodzi twoje zdanie. Nie pisalem do ciebie a ty sie dojebales i pierdolisz jakies smuty wyssane z dupy.

Enemenemic - póki co to ty pierdolisz smuty "o jejku jejku, mnie nie chcą, a mój kumpel ma co chwila inną, oj oj oj rozpłaczę się i napisze na babskim forum jak to bears miał fajną dupę":)

argen .... czasami panna mówi ze kogos ma tylko dlatego ze koles który ją podrywa poprostu jej sie nie podoba