Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

wbrew pozorom pieknych jak i brzydkich jest garstka

Polecane posty

Gość do sniesmaczona zona
co jest wazniejsze u faceta wzrost czy budowa ciala? Bo juz zglupialem..

NAJważniejsze jest to co ma w głowie, mimo wszystko. Jednak w moim przypadku musi być spełnionych więcej warunków. Mam swoje wymagania. Jedni lubią ogórki, drudzy ogrodnika córki. Tak to już jest :o

Gość do sniesmaczona zona
no wiem, kazdy ma jakies wymaganie dlatego pytam co z tych dwoch jest wazniejsze? lepszy rowny wzrostem lub o te 10 cm wyzszy ale atletycznie zbudowany z natury czy facet duzo wyzszy drobny? Kiedys myslalem ze ci drudzy ale z tego co widze ostatnio na ulicach wydaje mi sie ze ta pierwsza wersja ma lepiej

Gość no to chyba jasne ze jak ma
175 to nie chce faceta 170, jakby jakas miala 160 to spojnie moglby miec 175. Juz nie oczekuj ze kobieta calkiem porzuci jakiekolwiek poczucie kobiecosci i dla zasady bedzie z facetem nizszym od siebie zeby pokazac ze "nie leci na wysokich" kobieta powinna byc nizsza a facet wyzszy. OD NIEJ

ja sama mam 162 i dla mnie obojetne czy facet ma 170 czy 185 (oczywiscie jezeli do tego fajnie wyglada bo dla mnie np budowa ciala jest wazniejsza niz wzrost). Najbardziej podobaja mi sie tacy 175-178 z fajnym tylkiem i fajnymi oczami :)

no to chyba jasne ze jak ma - jasne, że najbardziej Ci się podobają tacy 175, ale jakoś przypadkiem zwykle byłaś z takimi powyżej 180 prawda Argen - bajer nic nie daje, jak nie masz wzrostu, mozesz się tylko wygłupić.

mialam tylko jednego i mial dokladnie 171 :) I to on mnie najpierw zdradzil a pozniej zostawil wiec wiesz... wiecej nie bede pisala

Gość dzis inaczej
Moja uroda jest ponadprzecietna - dumna jestem ze swoich genow.