Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta druga_30

W nowym zwiazku po rozwodzie

Polecane posty

Gość Ta druga_30

Jest na forum kobieta ktora zwiazala sie z mezczyzna po rozwodzie? Moj problem polega na tym ze nie radze sobie z tym ze jego byla zona zawsze bedzie obecna w naszym zyciu poniewaz maja 2 dzieci. Teraz jak moj partner ulozyl sobie zycie a jej sie nie dalo bo facet z ktorym zdradzila mojego partnera zrobil jej dziecko ja zostawil probuje manipulowac moim partnerem wykorzystujac do tego dzieci. Dla mojego faceta dzieci sa najwazniejsze i nie widzi tego co ona robi. Jest dla mnie dobry i kocha mojego synka, ale mi ciezko jest sie pogodzic ze ona ciagle jest! Niewiem jak mam sobie z tym poradzic. Nie chce zeby odcial sie od dzieci ale tez ciezko mi sie pogodzic z tym co ona robi. Probowalam z nim o tym rozmawiac ale tylko konczy sie klotnia. Nie jestem egoistka ale jest mi ciezko

Gość Ta druga_30
czekam na jakas madra rade ...

hmyy ... daj mu czas postaraj sie zrozumieć jak mu tez jest ciężko ... z czasem poukłada sie wasze zycie, tylko pokaz mu ze ma w tobie wsparcie i ze możne z tobą porozmawiać na kazdy temat ...

Gość Skóra na niedźwiedziu
zabij i zakop? :O i jeszcze jedno - skoro ON NIE WIDZI CO ONA ROBI ( zakładając że ty jesteś obiektywna co wcale nie musi być prawdą) to znaczy, że jeszcze jest zaangażowany w związek z nią