Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

Nie ciągnie do mnie ludzi zagubionych potrzebujących pomocy :| No jestem ciepła troskliwa kobieta ale no bez jaj... nie ze po 2 tyg wiem juz o wszystkich jego problemach byłych chorobach itd bo to już kur... przesada!

Gość Długi
Kobieca intuicja tak ? :D hahahahahaha ( Musiałem )

ja na szczęście jestem pracoholikiem wiec jak nie ma nikogo w domu to daje czadu w pracy ;) Dostałam juz 2 egzemplarze dlaczego mężczyźni kochają zołzy ;) skoro juz 2 osoby uparcie każą coś ze sobą zrobić to idę zacząć ;p

Gość Długi
oj no tak o nas czytacie bardzo nieładnie dziewczyny :D

Nie ruszam, mam listę kuzynów, kolegów itd... znajomi nie odpuszczają... co weekend jazda;p hehe a ze ostatni okazał się porażka to jedziemy dalej :D

Gość tere fere ku ku
Blondyneczka 85: szczerze polecam obydwie części zołz:D ,,dlaczego męzczyźni poślubiają załozy'' jest lepsza:) A co do mnie to powiem Wam, że brakuje mi faceta i czuję się samotna. Już 23 lata na karku a ja nadal wolny strzelec.

Długi Śmiesz wątpić w kobiecą intuicję ?? ;p Blondyneczka nie ze po 2 tyg wiem juz o wszystkich jego problemach byłych chorobach itd bo to już kur... przesada! No ja niestety tez mialam do czynienia z takimi ciamajdami. Jako koledzy może i sa ok, ale jako materiał na partnera - never!

Gość Długi
Blondyneczka 85 To ile już facetów upolowałaś swoim zniewalającym spojrzeniem :D

ja heh ostatnie 10 lat non stop w związku z roczną przerwa.. z 1 strony fajnie sobie mieszkać samemu i robić co sie chce... ale z 2 strony masakra.. nie umiem sie odnaleźć... zawsze potrzebowałam mieć dla kogo się starać... samemu sukcesy nie cieszą :( ale przynajmniej skończyłam już etap płaczu po tym gnoju.

Gość frankie czemu siedzisz po
nocach na kafe a nie z mezem?

Gość Długi
te zjeżdżaj to do mnie ?

Gość Długi
A ja mam pytanie czy nie przeszkadzało by wam kobiecie że facet po 10 latach związku 30 letni ( to nie ja tylko mój kumpel ) nie oświadczył się kobiecie ?

Długi A ja mam pytanie czy nie przeszkadzało by wam kobiecie że facet po 10 latach związku 30 letni ( to nie ja tylko mój kumpel ) nie oświadczył się kobiecie ? Przeszkadzałoby mi. 10 lat to kawał życia. Ale widać odpowiada mu taki stan wiecznego kawalerstwa.

ehhhh no właśnie a ja robię za żonę przed ślubem i zawsze się wkurwiam jak zostaje ze wszystkim na moich barkach ;/ Ważne ze zamierzam wziąć lekcje do siebie i uczyć się od starszych kobiet, albo mądrzejszych ;p

no ja myślę ze jak z 2,3 lata nie umie sie zdecydować to na razie... w tym wieku nie ma już czasu na zastanawianie sie... Choć ja z tym nie mam problemu buahha zaręczona 2 razy.. łącznie próśb na kolanach 4... tylko jak do CH wybrać dobrze... to już mi nie wychodzi ...