Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

ale dla ogarniętych facetów jak ktoś jest popaprany to szuka 2 mamusi;) wiec normalnie heheh będą mnie na koniec przepytywać czego się nauczyłam ;)

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Nareszcie jakies rozmowy bez wyzwisk na kafe co do zolz i tego ze mezczyni je kochaja, to drogie kobiety nie traktujcie tego doslownie

ja wole wino najlepiej wlasnej roboty..znaczy ja pakuje baniak a reszte zwalam na matke ;) wychodzi super... ale moj zapas wypity;/ wiec ratuje mnie znaleziony w szafce lech..paskudny ale jak sie nie ma co sie lubi...

Gość możetakmoże nie
hej hej przyszłam wam poświecić na pomarańczowo mogę? Milenium teżwłaśnie mam zamiar zacząć już do mnie leci z allegro - Missery jest jedną z lepszych ekranizacji - zazwyczaj czuje się rozczarowna a w tym przypadku jakoś mniej :)

Gość możetakmoże nie
wino własnej roboty to taki całus na dobranoc- chociaż ja się specjalizuję w nalewkach :)

taaak zołza kobieta która nie rezygnuje z siebie dla faceta.. jest z nim nie dla niego... to ci dopiero szok dla mnie Po tym jak kretyna wpuściłam do mieszkania i o zgrozo do firmy... Teraz sie uczę można mówić nie...

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Wlasnie warto by ustalic definicje, rozumienie terminu zozla, bo moga tu byc znacznie robieznosci

Gość możetakmoże nie
Krwawa Wilczyco jak zwykle jesteś niezastąpiona:) ale powiedz, że pomarańczowy nie jest bardziej optymistyczny niż czerń:)

Gość możetakmoże nie
zołza - kobieta, która asertywność ma w małyp paluszku :):)

Gość stala...bywalczynii... kafe
@njunnujn Jak nie bedziesz specjalnie wkurzala dzema, przekrecajac jego wypowiedzi to nie bedzie zadnych wyzwisk

mnie zawsze wzruszają te pełne troski i chrześcijańskiej miłości pytania: a dlaczego jesteś na kafe, a nie z mężem? :)

Termin zołza jak w definicji na początku książki i nit sie nie obrazi ;) Gorzej z tym jak nazwać mnie.. bo ani definicja książki ani znajomych nie jest jakaś mila ;) dobrze ze mam dystans do siebie samej bo bym sie już pochlastała ;)

Gość możetakmoże nie
przepraszam za literki ale jakoś tak wychodzi o tej porze :D szkoda, że taki miły temat tak późno :)

Gość duchu dlaczego się
przebrałes za wilczyce.Ładnie to tak??:(