Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

Gość możetakmoże nie
Blondyneczka czemu się linczujesz? przestań :(

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Blondyneczka Jaki jest problem z Toba?

Gość możetakmoże nie
wiem kurna haha:) ale na forum wole w pomarańczach :) nie lubie być obrzucana błotem za swoje wypowiedzi chociaż nigdy nikogo nie obraziłem - tak mi jest bezpieczniej jakoś :)

stała bywalczyni nie martw sie o to, słoneczko, bedę olewać dżema i wszystkie jego prześmieszne nicki. :)

Gość możetakmoże nie
nie łaska się ubrać w czarne ubranko ?:D

Najciekawsze w relacjach damsko-meskich jest to ze bardzo czesto, wiele kobiet nie rozumie zachowan facetow, ich psychiki mimo ze ta jest banalnie prosta

njunnujn mnie zawsze wzruszają te pełne troski i chrześcijańskiej miłości pytania: a dlaczego jesteś na kafe, a nie z mężem? No nie ?? Jak to czytam to robi mi się błogo na sercu, że hej ;) gdy widzę, że ktoś się o mnie tak troszczy :D heheh

Gość możetakmoże nie
njunia ,który to dzęm??:(

Nie linczuje, śmieszy mnie to czytam i kumam ze jest w tym bardzo duzo racji, bylam za miekka, tak mam zawsze każdego tłumaczę ... zamiast stawiać warunki proszę i daje daje daje czekając na zwrot a tu nici... Choć znajomi pod to wybierają mi nowego... heheh szkoda tylko ze nie toleruje swatania, ja muszę sama znaleźć wyszukać ten mój wypaczony ideał ;) może tym razem go tylko jakoś wytresuje ;) zanim on wytresuje mnie ;p

Gość możetakmoże nie
o to jest cudne - dorobiłam się podszywa haha :) uwielbiam to - to lepsze niż sex :) jeszcze raz dobrej nocy :)

najmadrzejszy na swiecie FS Nie boja sie, tylko fascynuja Może masz rację. Ale większości mężczyzn "zołza" kojarzy się nieciekawie.

szkoda mi tego ostatniego...bo juz go polubiłam..ale po 40 minutowej opowieści o jego byłej i jej dziecku i jak sie rozstali i ze nadal maja ze sobą dobry kontrakt...zapaliła sie wielka czerwona żarówa

Gość możetakmoże nie
szkoda że uciekasz miła jestes🌻

zolza a kobieta bluszcz to co innego bluszcz to same wady, zozla kojarzy sie roznie, ale ma jakies zalety

teraz mam już dość opieki i problemów z facetem chce mieć wreszcie dzieci i martwic sie o nie... i mieć kurcze może jakieś oparcie a nie coś na kanapie

Nie ma czegoś takiego jak prosta psychika człowieka:P "duchu dlaczego się przebrałes za wilczyce.Ładnie to tak??" A kto tak powiedział, hę?:P

nie sądzę, żebyśmy mieli duży wpływ na to, jaką postawę w związku przyjmujeny. sztuczna zołza zrobiona z naturalnej kobiety-bluszcza, to dopiero potworny wynalazek.

psychika facetow jest bardzo prosta, tak prosta ze kobiety nie moga uwierzyc ze moze byc tak prosta i kombinuja utrudniajac sobie i facetom zycie

no i nikt nie rozumie jak ja to robie ze wracam z pracy gdzie mam szacun totalny wchodzę do domu... i zapominam o tym ze jestem wiele warta , ze wiele osiągnęłam i należy mi sie szacunek... jak ląduje z pani prezes do służącej w 5 minut... zagadka mojego życia...

nie sądzę, żebyśmy mieli duży wpływ na to, jaką postawę w związku przyjmujeny. Nie mozna sie z tym zgodzic. Wplyw mamy ogromny, bardzo duzo zalezy od nas

Gość człowiek z nad morza
heh z różnych artykułów PUA to się laski śmieją w niebo głosy haha hihi :P ,a tymczasem same po swoje knigi sięgają ,a najśmieszniejsze jest to ,że chodzi w gruncie rzeczy o to samo czyli żeby jedno drugiemu nie wlazło na głowę i vice versa.

pozycje dlaczego mezczyzni kochaja zolzy a jakies artykuly PUA to zupelnie inna bajka, nie mozna tego porownywac