Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

Nie jestem bluszcz.. mam za dużo własnych zajęć... Rozwijam 2 działalność...tylko jestem ta dobra z książki co ciągle faceta tłumaczy i daje i daje i gówno dostaje w zamian

Pytający, to następnym razem lepiej posprawdzam krocza osób z którymi rozmawiam bo jeszcze nie spotkałam kogoś o prostej psychice. Nawet socjopata nie jest prosty. Ale zapomniałam, że rozmawiam z ekspertem. Tylko pamiętaj, jak już to wypowiadaj się za siebie bo nie znasz każdego z osobna.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Blondyneczka 85 jestes prezesem, co takiego wielkiego osiagnelas?

Blondyneczka, widać nie masz większych problemów idż do psychoanalityka, jeśli Cię to tak nurtuje i tak masz focus na samą siebie non stop ustawiony, reagujesz alergicznie na to, że gosć opowiedział Ci trochę o swoim życiu, o sobie, skandal, powinien słuchać tylko jak mówisz o sobie?

njunnujn Blodyneczce nie o to chodzi! Ona po prostu ma dosc uzalania sie facetow

heh nie wiem czy czyta czy nie ale chodzi o to ze mówiłam ze jestem po rozstaniu i miało być na loozie. Zgodził sie.. po 2 tyg padaly pytania gdzie to zmierza, kim dla mnie jest, milion pytan o bylego o przeszlosc ze czulam sie jak na fotelu u psychologa, przeżyłam ale zniszczył tym cały klimat.. na koniec po 3,5 tygodnia chcial wiedzieć czy coś czuje.. i gdzieś miedzy tym a opowieści o jego byłej miałam dość...

Gość co wy się powściekaliście z
tymi zapisami na pomarańczce? I to w dodatku faceci!!

nic ktoś zapytał o szczegół odpowiedziałam. Jestem młoda jak na to co wypracowałam... 1 firmę założyłam na 1 narzeczonego mając 17 lat. Praca idzie mi 100 razy lepiej niz związki wiec teraz na starość się dokształcam ;)

Blondyneczka praca ci idzie lepiej niz zwiazki, bo masz niska inteligencje emocjonalna/spoleczna

potrzeba czasem sie gdzieś wylać... nie lubie tego robić znajomym...wiec wylewam treści nieznajomym ;) nieszkodliwe bo nikt nie musi tego czytać

Gość blondi nie widzisz już ducha
w Wilczycy? Dziwne :D

generalnie nie czytałam wpisu Blondyneczki, który by nie był o niej samej. to jest spojrzenie osoby z boku, nie krytykuję, jedynie podaję to spostrzeżenie, bo może nie tylko Twoi faceci są "nie tacy"? może też nie jesteś ideałem i osobą, z któą możnaby spędzić życie? Chciałabyś być z taka egocentyczką?

Gość człowiek z nad morza
..u kogo też taka burza ;)?

Niestety ale poprawic inteligencje emocjonalna w tym wieku, nie jest latwym zadaniem. Bedzie ci ciezko stworzyc udany zwiazek, aczkolwiek oczywiscie jest to mozliwe

od tego topiku chyba się taka gromiasta zrobiła zadowolone ?

Wojna Światów za oknem już dawno czegoś podobnego nie widziałem

njunnujn czy ty nie mialas sie godzic z mezem?

Burza była u mnie koło 19, ale szybko przeszła:( Blondi, no niby to tylko net, pokazujemy tyle ile chcemy itd ale da się zauważyć pewne rzeczy. Nawet po samym sposobie formułowania zdań. I to widać nie tylko njunnjun. To nie jest atak, zwyczajna uwaga. Ja należę do egocentryków i właśnie na kafe mi się to na samym początku rzuciło w oczy, bo momentami nie było zdania gdzie nie było JA i odniesień do mojej szacownej osoby:P

e, ide czytać zołzy ;) nie martwię się czy dam rade czy nie do 3 razy sztuka ;) ktoś mnie przygarnie bo dzięki bogu jestem ładna;p tylko musi być spokojny i cierpliwy :D Reszcie życzę miłego wieczoru