Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

Gość człowiek z nad morza
To żałuj bo u nas to jak mały kataklizm wygląda , jakiś atak kosmitów ;)

dobra, zejdżmy z Blondi, luz. nie ma co sie spieszyć ze stabilizacją, zakładać rodzin i tak Wasze mamy nie zajmą sie waszymi dziećmi ;)

blondi zapomniałaś napisać ,że mega skromna

Czasem sie śmieję i pisze aby kogoś zdenerwować ;) tak jak ty mam rożne niki ;) tez normalne z czasu gdy mi sie układało. facet miał jeszcze swoja prace i był ze mnie dumny... U mnie sypnęło się jak stracił prace i uznał ze muszę go przyjąć do swojej...

a jak będzie może poszaleje a on wreszcie skuma ze nie chce z nim pracować wróci do swojego zawodu i sie dogadamy... życie bywa zaskakujące...

Ja w czasie burzy pisałam kolokwium to nawet popatrzeć nie mogłam:P A potem tylko widziałam jak się oddala... Kultura mam na drugie...No zablokowałam kiedyś ze złości chyba (nie wiem czy bana miałam czy co) a teraz tęsknie:D Bo aktualne paskudztwo wkurzać mnie zaczyna. Nie, jestem starszą siostrą najmądrzejszy:P Ale wystarczająco długo byłam jedynym dzieckiem w rodzinie:P

nie jestem skromna, nigdy nie byłam... teraz po oberwaniu batów jestem nadpobudliwa i dziko odreagowuje wiec jest dziwnie... jednak nigdy nie byłam zakompleksiona czy nieśmiała tym bardziej sztucznie skromna

żeby babcie zajęły sie wnukami, to ich córki powinny rodzić w okolicy 40stki, tylko czy 67 letnia babcia zajmie sie dzidziusiem na cały etat?

Gość pytajaccy dzenntellmannn
jak juz jestesmy przy tym temacie, to mam do Was, introlokutorow pytanie. Jakie sa wg Was powody, tak duzej liczby singli? Kobiety sa zbyt wybredne, mezczyzni sa slabi itd?

Co do emerutury to obecny system jest chory. Mezczyzni przchodza na emerture 5 lat pozniej niz kobiety, a powini przechodzic jakies 5-7 lat wczesniej niz kobiety albowiem z reguly maja ciezsza praca i krocej zyja

nie pisałam do Ciebie, tylko do dziewczyn, jak one będą w wieku ochotnym na dzieci, to ich mamy będą jeszcze na 10 lat przed emeryturą.

Ja przerwałam Gladiatora i jakoś nie mogę oglądać dalej...bo się rozbeczę za chwilę jak mu rodzinę zabiją :O No to mam powrót do korzeni. Najmądrzejszy, a matkę swego dziecięcia masz czy liczysz na niepokalane poczęcie? Ale wiesz, ze wtedy macica by Ci się przydała?

Jakbym liczyła na emeryturę mojej matki to bym musiała po 45 w ciążę zajść:P

Obecne czasy propagują równości kobiety i mężczyzn tymczasem z punktu widzenia biologi kobiety podświadomie chcą silniejszego faceta,a skoro tak dążymy do równości to jest jak jest. Wystarczy spojrzeć na blondi jest kobietą ma 2 firmy to wielko łoo bo jest kobietą ,a jak facet ma to samo to normalka. Ta równość na siłę zaczyna wychodzić powoli bokiem bo nie po to istniejemy jako dwie różne płcie ,żeby to wyrównywać sztucznie.

człowiek z nad morza Rownouprawnienie to najgorsze co moglo spotkac kobiety. Obie plcie sie tak bardzo roznia, ze po prostu nie moze po rowno