Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

ja wiem kto zaklada tematy o kotach z rozowymi noskami:)

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
oSkubaniem - tak mialam napisac. Na razie ide - napisz co robisz andrzeju z uk i co masz jutro na obiad.Wiecie i czy ja pasowalam do tej rodziny tu? TYLE ILe DO TEGO BRATA, do rodzicow w ogole. I wiecie pracowaly w zniknieciu -mialy sie najesc glist i owadow to zostaly lesbami. Jak tam woli i tyle. Tylko ze to trzeba w 1 szkole siedziec bo moze nie pasowac. Albo isc do zniknietej.I on mial taka prace ten moj ojciec. I ograjcie go i tyle:(

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Ja wiecie zostalam tu oskubana ZWSZYSTKIEGO. Ojca pozbawilam praw rodzicielskich i paczka moja od dziecka. Co one sobie tu nie mysla. RECDYWA na wsi. Ta szkola za mnie powinna w luft wyleciec. Przykro mi.To nie sa kobiety tylko MALPY.Zawsze ze szczota na nie. Ityle. Jeden pass USA i lyzka i widelec na Niemcow. Takie sa i tyle:(

Gość o jej przeciez wy teraz
gadacie z tym pedalem ze zdjęcia , który podszywa się pod bezdomnaibezrobotna Haha. ! Czesc. jolka z wołowa itp

Gość o jej przeciez wy teraz
jestem jebanym pedałe, ojciec mnie rucha w kakao, a moja matka to dziwka

tak pomykam powoli bo powoli ale jakos normalne funkcjonuje nawet sam smieci teraz bylem wyniesc -tyle ze ciezkich rzeczy nie moge nosic. a to nie ten w spodniczce zqakladal temat