Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

ja wiem kto zaklada tematy o kotach z rozowymi noskami:)

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Co robisz w tym UK? Napisz!!!

Gość kolega_Rafała
do andrzej z uk ten na fotce to jest szanowany gość, to nic, że ciągle zmienia spódnice , najważniejsze jest to że dokarmia osiedlowe kocice :)

nie no spoki jak lubi u mnie na ośce to do pergoli ze śmieciami by nie doszedł albo by doszedł ale z niej nie wyszedł

No jak ja dostane to powiem BOZE ale bylo warto. Ale co robic? Matka sie nie dala, ze ale miala wartosci z rodzicami z Afryki.Ale nie wiem skad byli i czemu ich nikt nie uszanowal. Ja mam 2 mieszkania w Wielkiej Brytani. No to jedno to tam, ale to drugie czyje w sumie i tyle. I coz... duzo osiagnelam. Na razie ani renty - wszyscy mnie okradaja i klamia, ale sie nie poddaje - tak nie umieja mnie nauczycielki na wsi okrasc, a inaczej? I wiecie to jest taka historia MORALITET, ze ...na wies sie nie jezdzi. Choc gdzie rodzina ojca mieszka to nie wiem i tyle. Moze i na wsi. No ale... takie obrzydliwe to wszystko i tyle. No coz... jak zycie. Do UK i tak bym nie pojechala. Do Londynu i koniec. A w Londynie mieszkasz? Napisz cos i tyle.

Powiem wam NIE WIEM JAKIM CUDEM nie umieja mi tu tego ukrasc,ale wiecie TO JEDEN ZARZUT ze zmarnowalam stala prace w zyciu. JEDEN ZARZUT. No 1 slowo o domu dziecka na stala prace i moga byc. Widzicie - czy mnie pasowalo sie z tego wydac?Nie.No to co sie tu dzialo w tej szkole, ze one tak sobie pozwolily.Nic tylko ten ojciec przyjechal i na Anie Shirley ze miala literke i cyferke jak zjadla swoje JEDYNE WARTOSCi. I wiecie znal sie tu i bylo Gilbert przyjechal. Takie cos. Ale skonczylam przy tym Gilbercie:( I myslaly, ze kazda dmuchnie, a tu nic. Musialy se wsadzic lyzke i widelcem popchac? Jakies dzieci maja. Byleby im ZAS lebow nie pourywalo. Juz raz im pourywalo i mialy penisy poprzyszywane? Poprzylepiane i tyle. i to bylo przeze mnie wiecie i za to mnie skasuja. Naprawde:(

Wiecie nic tylko robil wywiad czy cos do pracy BEZ MATURY, ale prawie po studiach. I bylo pelno mlodych nauczycielek i wiecie one sie chcialy wydac,a on wyjezdzal do USA zasadniczo krzyzem rodowodowym na 3 skrzydla , ktorego nie umial dostac. A one chyba z nim. I dopoki pierdolil o tej Ani Shirley to mogl byc jako ten Gilbert i jezdzil tu byle co sie dowiadywac i na koniec pytaly sie ile jeszcze bedziesz jezdzil tu Otto? I on chyba cos tam -nic mu sie nie zgadzalo, wszystko mowily zle i powiedziala chyba ktoras- no to co zadnej nie wsadzisz? Zadnego wsadu na dziecko nie bedzie? A on - a to se wsadzcie lyzke i popchajcie widelcem i za to mnie TAK POTRAKTOWALY ze w zyciu stalej pracy nie dostalam. ZA TAKIE COS. Taki byl ten ojciec NIENORMALNY. I wiecie one mnie mialy oddac i powiedzialy -a to bedziesz miala dziecko 2 ojcow. No ale wiecie... to moze nie te co tu sa,ale za takie cos zaplacilam calym zyciem.No i mialy to ograc piciem krwi menstruacyjnej zeby nie bylo widac, ze mam matke. Dorada brygidek to jest. Bo Otto cos robil matce po smierci ale co? I ZA TO MUSZE SIEDZIEC z Bona i Mengele jak psychicznie chora cale zycie w Polsce JAKO NIEMKA, one passy USA od Otto? Od kogo? I co? Ani passu mi nikt nie wyslal? Ot tak? Za takie cos sie obrazily? A dlaczego? Bo im Niemcy polecieli. No to mialy passy USA, z tego sa Niemcy. A ja ZYCIE PONIZEJ GOWNA ZDUPY tak? No wiecie ja sie nie dalam, nie dam i po prostu TEGO SAMEGO KURWOM ZYCZE i koniec. Bo wiecie jak ta moja babcia wygladala? A ja tu? I tyle. I wiecie ci ludzie byli dla mnie CHORZY UMYSLOWO - ja od siebie ZADNEJ SZANSY NIE MIALAM NORMALNIE NA STALA PRACE, to sluchajcie JAK ONI DOSTALI W OGOLE PRACE? Takze renta i do widzeniai zegnam i tyle :( A gdzie ona?i koniec:(

Nonie moge uwierzyc , ze tez czekasz na rente. I wiesz ja tez. I ten moj ojciec to powiedzial - ze ciezko jak im jest?Bo chyba mowily ze ciezko.Wsad na dziecko to przegielam .Ale ciezko. I on powiedzial w zartach jak wam ciezko to wsadzcie se lyzke i popchajcie widelcem bo jak przyjda dzieci to dopiero bedzie ciezko, a jak bedziecie je robic to nie zapomnijcie se wyciagnac zeby wam na chwile bylo lekko. I one- a co dalej? A dalej se wsadzcie zas. Takie byly. Ciagle na niego. A on chyba pisal prace o zniknieciach i taki byl jakis. Bo nic mu sie nie zgadzalo co sie stalo. I z czasem one sie tak obrazily, ze tak mnie pocioraly.On sie z zadna nie ozenil - ale nie rozumial czemu. I wiecie on mnie zostawil na dom dziecka. I koniec:(

Gość cvcvhgghghhhhhh
owca rucha cie ktos? czy tylko masturbacja ? :(

Moze cos napiszesz jeszcze Andrzeju z UK.Moze z ta renta do Londynu i tyle. Widzisz - lyzka i widelec. Takie wazne i sie stracilo. Tak w Londynie sa Niemcy. I tak mozesz byc Niemcem jesli chcesz i tyle. To wszystko. I mial dziecko kto wiecie? I dzieci mogl zostawic tu i wszystko gralo. I ten brat mogl byc , ja nie oczywiscie. Co oni tu wiedzieli? I tyle. No ale paczka jest moja i koniec. Za wartosci. Za rodowody ale moja i tyle :( GDZIE ONA JEST???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn.

Ja moja paczke powinnam dostac...jutro. A pojutrze sie wyprowadzic. I zycze tym kurwom tak zle ze przeklenstw nie ma - zeby im macie powypadaly i dupy i jeszcze zeby cycki mialy obwisle. Atwarze moga miec piekne. I tak nie maja twarzy i tyle. Jedynie ta paczka i brygidki. Takie sa Zielone Swiatki i ten ojciec mial uwazac, a on znikniecia, znikniecia, a te paczke wiedzialy tak samo obczepily i wiedzialy o 40 latach Zydow przez pustynie ja sie nie dami tyle.I ani passu USA ciekawe czemu. NIe mieli. I tyle:( A ile dostajesz tej renty? Pochwal sie. Pozdrawiam, bezdomna i bezrobotna

ja idę teraz spać jutro ci odpisze a ty pisz będę miał co rano czytać uwielbiam czytać twoje tematy.pozdrawiam niemiecko nie z londynu

Ja tak ogolnie te paczke to powinnam dostac...lo matko od urodzenia ja mialam.Do babci i moja. TYLKO TYLE.No i koniec.Takie sa lesby i wiecie nic tylko lyzka i widelec bylo czy lesba w szkole bo lecialy domy dziecka dzieciom a jak ktos mial rodowod to zawsze byl dom dziecka , tam ta lyzka i widelec to tyle ile ale dom dziecka byl, stala praca z tego PRZY RODOWODZIE a tak?I tyle. Dlatego nie wroce do szkoly bo jestem TAK PRZERAZAJACO SKRZYWDZONA ta Polska, tym glupim ojcem. I wiecie on mowil tu o porwaniach dzieci, jak sie zachowuja. Sam uwazal sie za porwanego i tyle. I to mukurwy brygidki ograly.Tyle. No a ja tez zostalam tak ograna. Tyle ile.ksiazki brygidek do kosza na smieci. Ale oddalam. Moga sobie zjesc. Ani jednej nie przeczytalam. Tak nienawidze brygidek. I koniec:(

Niemiecko nie z Londynu.Musisz wiesz - jak nie jestes zonaty to WSADZIC babie lyzke i widelec i tak widac czy lesba czy nie.Byle co tak widac. PODOBNO. Ja sie na tym nie znam.I tyle. Ale cos tam prawdy w tym jest.Ja tylko dom dziecka - po murze do pracy.No i wiecie dlatego rodowody byly cenne, a tak? Resztai tyle. Co masz jutro na obiad andrzej - przyznaj sie? Glisty i owady?Cos innego. Napisz tu cos jutro. Pozdrawiam, bezdomna i bezrobotna. cdn :( :( :( :(

No 200 na tydzien to malo nie masz.Glisty i owady to na rodowod do szkoly.Czemu nie? Mozna sprobowac.Te tu chyba tak mialy zrobic. Tak im Otto powiedzial zeby byl rodowod.Bo sie dowiem nie pasowal mi dom dziecka. Bo tu jest znikniecie. A teraz nafutrujcie te wasze piekne lejdis tu glistami i owadami i co?Nie pasowal mi dom dziecka od malego?IDEALNIE i do widzenia i koniec. I bym sobie wtedy pociagnela ten dom dziecka, te Anie Shirley - choc to mi mieli przyslac i wiecie ... nawet z tym okubaniem, bez kasy mogliby byc.A tak? Niech sie wypchaja. Kible zamiatac - bo co dla nich mam - jakie zajecie? Sprzatac kible i to wszystko.Nic wiecej. Reszta to niech sie nie chwytaja. A ty andrzej co to robisz w tym Uk? Napisz. CO TAM PORABIASZ?