Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jajo666

Tak sie bawia emigranci na wyspach

Polecane posty

No ja nie kumam jechac by odmienic swoj los i zamiast skupiac sie na osiagnieciu czegos to odpierdzialac taki zwierzyniec ? Za glupi chyba jestem nie czaje

Gość Plenerowa z Tworek
Plenerowa ten obraz nie powinien cie dziwić sama jesteś nie lepsza

Gość Plenerowa z Tworek
Obciągam z połykiem

Gość Plenerowa z Tworek
Kochanie nie denerwuj się ja tylko pokazuje twój poziom daleko od wyżej pokazanych pań nie odbiegasz

Gość Plenerowa z Tworek
Jesteś taka pusta że mnie to aż bawi

No jak to juz na glownej chyba jakas halinka ze sniadym kolega w srebrnych branzoletkach na jakis lewy slub mi to wyglada , kiedys nawet chyba jakis program na BBC puszczali

tam byl taki filmik jak sie polacy zaczepiaja na ulicy czy cos, jeden na drugiego wyzywa i go popycha robiac wioche naokolo, gdybysmy byli na ulicy to ty bys wlasnie taki wstyd robil/a swoim chamstwem, bo ja do ciebie nic nie mam, w sumie zycie kogokolwiek z tego forum mi kolo dupy lata ale to ty musisz mnie zaczepiac po to tylko zeby wyladowac swoja nagromadzona w ciagu dnia agresje/frustracje. typowe polactwo takie jak pokazane na owym blogu..

bo to forum uzaleznie odmóżdza i pożera czas i lata życia ja nie wiem co gorsze rzucic palenie czy rzucicc kafeterie - 4 lata z zyciorusy

Ja tez juz ide spac , byle by nie znalezc jutro swojej fotki na tych marianach to by dopiero bylo haha :D Dobranoc

u mnie leci piaty rok na kafe, masakra jakas .. :) az wstyd sie przyznawac. i jeszcze ci nakopac zechca, zdolowac, obrazic i osmieszyc a ty brniesz w to dalej... jak w nalog, uparcie ;)

Gość mieszkam za granica
i tu czesto slysze od irlandczykow opinie ze polacy zawsze kloca sie na ulicy :O a kurwe to wszedzie slychac :O

bo polacy mysla ze jak mowia po polsku to jakby szeptali miedzy soba (nikt nie slyszy i nie rozumie). poza tym nie sa u siebie i nie musza sie wstydzic za swoje zachowanie publiczne..

Gość popppp22
Plenerowa nie zgrywaj kogoś kim nie jesteś. Prawda jest taka, że sama jesteś bardzo wulgarną osobą i reprezentujesz typ typowej Polski na Wyspach.

Wy tutaj to sie tak dobrze znacie czy dla jaj cisniecie ;) A temat byl o emigrantach i jak pomysle ze musze sie ztoczyc z lozka i znowu spotkac Marianow to mi sie slabo robi :/