Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrazowowlosaSmutna

Pofarbowalam włosy na brąz i żałuje. Która tez?

Polecane posty

Gość BrazowowlosaSmutna

Cześć Dziewczyny! Bardzo Prosze Was o wsparcie. Wczoraj u fryzjera pofarbowalam włosy z jasnego blondu na brąz, wyszedł bardzo ciemny :-( ogólnie mam ciężki czas w życiu, chciałam znany. Farba ma byc do 24 myć, jednak mylam Juz kilka razy szamp przeciwlupiezowym i nadal ciemne. Mam tez ciemna skórę głowy. Wyglądam zle i czuje sie zle. Czy któraś z Was miała tez takie doświadczenie? Kiedy wrocilyscie do blondu? Pozdrawiam i Dziekuje z góry za odp

Gość sf vahsda hs
nie płacz to tylko włosy :)

Gość BrazowowlosaSmutna
Dziekuje za pocieszenie. Wiem, ze to tylko włosy, jednak nie czuje sie sobą. Czy któraś z Was miała podobne odczucia? Ciekawe jak ludzie w pracy zareaguja

Gość anonimowa:)
Nie martw się, ja też zrobiłam tak jak ty- farba która zmywa się po 24 myciach. Kolor napewno nie wypluka ci się do końca ale z każdym myciem będziesz widziala ze jest jaśniejszy. U mnie włosy nie wróciły do jasnego blondu tylko do takiego średniego, potem użyłam zwykłej farby, która rozjaśnia o 2-4 tony i już mam w miarę jasny blond:) tylko ja chyba będę wracać do brązu:) a! I nie myj kilka razy dziennie głowy, to raczej nic nie da, wystarczy raz dziennie i wymyje Ci się kolor za jakiś czas, cierpliwości:)

Gość oj te Mamy i tak je kochamy :)
Ja właśnie siedzę z odżywką na włosach, bo farbuję na ciemny brąz, a też miałam całe życie blond. I wiesz co, wcale nie jest mi źle w tym kolorze :) Farba Ci z czasem zejdzie, ale nie jak 5x umyjesz jednego dnia. Przyzwyczaisz się, może jakąś ładną fryzurę sobie zrób, to poprawi Ci samopoczucie.

Gość BrazowowlosaSmutna
Dziekuje Babeczki! Pamietam jak plakalam ze zamiast blondu wyszedł mi żółty :-) zawsze coś z włosami nie tak! No nic, poczekam, tyle mi pozostaje. Boje sie trochę reakcji ludzi. Poza tym mam wrażenie ze jestem przezroczysta. Jednak naprawde faceci wola blondynki :-)

Gość lola6969
rok temu tez pofarbowalam z blondu na brąz, nei bylo zle, ale lepiej mi w jasnych, po 3 miesiacach zaczelam rozjasniac i po okolo 3 miesiacach znow jestem blondynką. Najgorsze jest to ze znow chce mi sie zmiany, ale chyba tym razem przedluze, bo z kolorem juz nie kombinuje. co mysicie o metodzie clip in?

Ja nie wiem, po co wy niszczycie sobie te włosy farbami, jak i tak później żaujecie...nalepiej mieć swój naturalny kolor, ewentualnie pasemka...

Gość Brazowowlosasmutna
Hej dziewczyny! Wiecie co? Prawie każdy w pracy powiedział ze wyglądam super i mlodziej :-) staram sie Juz tak nie przejmować. Wczoraj umylam włosy Kilka razy i trochę lepsze, jednak nadal nie czuje sie soba

Gość 90ipok
też tak miałam, ale się przyzwyczaiłam tzn brąz trochę za ciemny, ale jakiś jasny brązik jest ok w sumie zrobiłam tak jak ty i chciałam wrócić do jasnego blondu, poszłam do fryzjera i jak zobaczyłam te pasemka, to się przeraziłam :D już raczej nie wrócę do jasnego.. /na razie mam zamiar pofarbować bursztynem :p

Gość anonimowa:)
A widzisz, jeszcze się przekonasz do brązu i nie będziesz chciała go zmieniać:) po radykalnej zmianie koloru włosów, trzeba się poprostu przyzwyczaić do nowego wyglądu:D a co do blondu to też zawsze mam ten problem ze prędzej czy pozniej przybiera żółty bądź rudy odcień- nie wiem czemu... Dlatego chyba już całkiem zrezygnuje i przerzuce się na brąz, mimo ze też dużo osób mi mówi, że w blondzie mi lepiej:)