Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izmaizma

w ktorym tygodniu ciazy zaczely wam sie mdlosci

Polecane posty

Gość izmaizma

ja w 5 tyg jestem i nie mam takich obiawow

Gość Lidzia...
ja nie miałam wcale,nie jest powiedziane,że zawsze muszą być.

Ja nie miałam mdłości ani wymiotów, tylko ciągłe uczucie zjedzenia czegoś nieświeżego. Miałam to od około 8 tc przez 3-4 tyg i potem jak ręką odjął :)

u mnie zaczął się 6 tydzien i od niedzieli mam mdłości.Szczególnie bierze mnie jak idziemy na zakupy do hipermarketu i tam mieszaja się wszystkie zapachy a do tego dochodza spoceni ludzie mówie wam ledwo wyrabiam :)

Gość nie pocieszę
U mnie zaczęły się mdłosci i wymioty od początku 6 tyg i teraz, pod koniec 14 tyg zaczynają wreszcie trochę przechodzić. Przez 2 miesiące był koszmar, jadłowstręt, mdłości przez cały dzień, wymioty 3-5 razy dziennie. Niekiedy z łóżka się zwlec nie miałam siły.

Gość TakaSobieMama;)
Ja tez nie mialam wogole :).... tylko raz poczulam sie zle w nocy, strasznie smierdzialo mi rybami :O ale bylismy akurat nad morzem wiec uznalam ze to normalne .... dwa dni pozniej zrobilam test bo sie zorietowalama ze juz jakis tydzien wczesniej @ powinnam byla miec :P

Gość Mejew89
ja w 6 tyg i do 4 mc non stop zwracalam a teraz (33tc) tylko czasami... w ogole prawie nie jem miesa bo wymiotuje :/

Od 5tc miałam mdłości, ale takie łagodne, można było z nimi normalnie funkcjonować. Od 7tc mocno sie nasiliły, do tego doszedł jadłowstręt. Później doszły też wymioty. Teraz jestem w 16tc, nie wymiotuję już, ale ciągle mam mdłości przeplatane niestrawnością.