Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhheeee

Kto z Was zna się na kredytach ? Nie chcą mi dać bo jestem za młoda !!!!

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhheeee

Potrzebuje około 20 tysięcy, minimum 10. Chciałam wziąc kredyt na 2-3 lata ( i tak mmam go zamiar splacic do konca roku, po prostu pilnie potrzebuje takiej kasy). Mam 22 lata, umowe o prace na czas określony na najbliższe 5 lat i kredytu nie dostałam... w PKO nie bo nie, nikt mi nie wyjasnil, w BZWBK strasznie duzo pierdolenia z tym jest a niby decyzja w 10 minut, chcą dodatkowych zabezpieczen. Poszłam dalej do BOS - za mloda podobno jestem, nikt mi nie udzielil normalnej odpowiedzi. W koncu trafilam do Santandera- wyskoczyla na ekranie babki informacja ze jest odmowa, nie ze BIK czy cos, po prostu odmowa. Powiedziala ze nie mam historii kredytowej, pewnie dlatego... i co mam robić? Czy umowa najmu zalicza sie do dochodów? Mam nieruchomosc o dziadku,jest przepisana na mnie, od roku jest wynajęta

Gość może wiem może nie
Omijaj takie banki jak santander prowident itd...... Skoro wysokoczył negat to najprawdopodobniej widniejsze Bankowej Informacji kredytowej.. brałaś juz coś kiedyś na raty? albo jakis kredyt? bo być może masz nie zapłacononą jakąś ratę i w raporcie BIK wysokczyła należność wymagalna. Z takim czyms nie dostaniesz kredytu NIGDZIE!!!

Gość hhhhhhhhhhhhhheeee
provident mi nie da, dzwonilam i proponują mi.... 500 zl !!! :O

przede wszystkim nie ma czegoś takiego jak pożyczka bez zaświadczeń o zarobkach (tzw. na dowód), bank i tak sprawdzi Twoje dochody, po drugie nie masz historii kredytowej (mozesz dużo zarabiać a mimo to nie jesteś wiarygodna bo do chwili obecnej nie zaciągnęłaś zadnej pozyczki i bank nie wie jak Ty go będziesz spłacała), po trzecie jesli uda Ci się ową pożyczkę od banku dostać to za wszelką cenę ją spłacaj w terminie (oni są mili tylko do chwili złożenia podpisu)

Gość starsza paani juz na bani
jesli nie masz historii kredytowej to ciezko bedzie. jesli jestes z jakas zaległa ratą w BIK - to samo ( mimo, że juz ja zapłąciłas - 5 lat a czasem 10 bedziesz tam wisiec) sprobuj w aliorze - oni sa dosc chetni na klientow. polecam tez amber gold - bez łachy , bez sprawdzania rejestrow daja 5 tysi.ALE TO POZYCZKA POZABANKOWA!a właściwie limit odnawialny. troche drozsza jest. provident i inne smsowe i on line - sa drogie i tez na poczatku nie dają duzo - po prostu nowym klientom nie ufaja. nie polecam natomiast profi creditu - złodzieje jakich malo(200% im oddajesz) a jak masz 10-12 dni nieterminowej zapłaty to wysyłaja pismo do pracy w sprawie zajecia pensji!! podobno niektorym nakleja tasmy na drzwi czy skrzynki pocztowe, ze nie płaca!! horror. mozesz tez wziac 5 kredytow na 2 tysiace i je potem spłacac, skoro uwazasz, ze dasz rade . polecam aasa kredyt, wierzyciela(kredytum - to jest jakos powiazane ), amber golda. Sa jeszcze kredyty-chwilowki i oni tez daja kredyt na 2 tysie bez biku. chwilowki u nich ( i w innych zreszta instytucjach ) nie bierz. poszukaj dobrze "kredyty bez bik" w necie .poczytaj ile bierzesz, ile spłacasz. inna sprawa - jesli masz jakies konto w jakims banku to teraz wiekszosc z nich daje kredyt/limit odnawialny - wazne, zeby ciagle byly jakies wpływy na konto. sprobuj tam - jest chyba najtaniej a jak nie masz kasy na spłate to spłacasz tylko odsetki. w mbanku np. odsetki od 9 tysi to ok 100 zł /miesiac. powodzenia;)

Gość chocholik
Ale się uśmiałem :) Profi Credit nakleja taśmy na drzwi dłużników a amber gold to porządna firma - piękne rzeczy tu wypisujecie :) Akurat tak się składa, że Profi ma aktualnie jedną z najlepszych ofert na rynku, w dodatku cieszy się od lat dobrą opinią, zaś amber... wszyscy wiemy. Jako stały klient Profi Credit mogę śmiało polecić :)

Gość dres
Pko to tak jak piszesz. Mimo dużych zarobków i konta u nich. To co było niemożliwe u innych, dał mi stary PolBank. Ale lepiej weź coś na raty ze sklepu, a następnie próbuj po paru ratach z tego samego banku. Liczy się też przepływ gotówki na kącie. Duzo wpłaca ktoś tobie, a ty po dwóch dniach wypłacaśw. Budujesz zaufanie po prezes ruch pieniądza i ich ilość. Systemy bankowe to większa tajemnica niż sam ZUS.

Gość gość
Odsyłam - Górnośląskie Towarzystwo Finansowe. Po prostu udajcie się do doradcy, niech przeanalizują sytuację. Nawet bank może iść na ustępstwa, jeśli tylko przedstawione będą odpowiednie warunki. I nie warto chodzić po wszystkich bankach - lepiej iść do jednego sensownego doradcy.

Gość gość
mi bank spółdzielczy dał 45 000 przy umowie określonej na rok, ale mam jeszcze 4 ha ziemi, 5 lat ok. 900 zł/mieś

Gość marcin4545
W niektórych sytuacjach dobrze jest skorzystać z obsługi pośredników. Ja mam dobre doświadczenia z firmą PDC, ze strony www.pieniadzedlaciebie.pl. Udało im się to co mnie się nie udało, czyli zdobyć kredyt bez US i ZUS i to dość szybko. Sympatyczni i doświadczeni ludzie. Pozdrawiam. Paweł.

Gość czyszczeniebiku
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś miał problem z długami, figuruje w BIKu, zobowiązanie zostało już spłacone, a chciałby wziąć kredyt ze względu an trudną sytuację finansową, mogę Państwu przedstawić ofertę czyszczenia biku. Oczywiście, nie da się wyczyścić wszystkiego, ale część jest możliwa. Jeżeli chcą Państwo polepszyć swoją historię kredytową, to zapraszam do skorzystania z oferty profesjonalnej firmy, która nie obiecuje złotych gór, a jedynie spełnia to, co prawdziwe i realne. Polecamy wejść na czyszczeniebiku.pl i wypełnić formularz. Pozdrawiamy, zespół czyszczeniebiku.pl

Gość amisu22
Proponuję Ci skontaktować się z tym Panem http://www.strzylak.pl/ . Doradza w kwestiach kredytu, mi pomógł wybrać najlepszą ofertę :)

Gość gość
Jak potrzebujesz takiej kasy na już to idź do Profi Credit. Na już dostaniesz pieniądze. Możesz ustalić sobie z nimi termin spłat. Ja jak brałam nie miałam żadnych problemów z terminami i wszystko działało jak trzeba.

Gość gośćdarek
Witam :) też miałem problem żeby,dostać kredyt bo jestem za młody.. Może pomogę komuś tym wpisem.. Koleżanka poleciła mi swietną strone gdzie kazdy znajdzie kredyt dla siebie a w ostatecznosci pożyczkę tak jak ja. Składa sie wniosek do danej firmy a spisane są wszystkie najlepsze i dzwoni konsultant dogadać się :) w wielu nie trzeba zaświadczen bo weryfikacja jest przelewem groszaci nie ma kontaktu na zywo z pożyczkodawcom. Polecam młodym http://kontrola1994.oferty-kredytowe.pl/pozyczkipozabankowe