Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkfdfdsfsfsfs

u was też tak gorąco i duszno?

Polecane posty

Gość fkfdfdsfsfsfs

u mnie w mieszkaniu 30 stopni, rozpływam się...

Gość hmmmh
U mnie niestety chłodno, na zewnątrz 19 stopni, chmury i wiatr :( zazdroszczę upału.

Gość tghtr
U mnie wczoraj gorączka niesamowita była. Od samego siedzenia pot po dupie leciał :O Wczoraj miałam trochę roboty na dworzu i wieczorem był seans z cyklu: "jak mnie dotkniesz to ci przypierdole". chyba skóra z połowy pleców i ramion mi zlezie, nie było spania. A w nocy taki wiatr się zerwał, że myślałam, że okna z framugami powyrywa. Rano było co prawda jeszcze duszno a;e teraz wiatrzysko jak diabli i pochmurno. Pokiełbasiona ta pogoda :o

Gość ytuedtuje
u mnie 20 parę, normalnie. Wczoraj była ogromna burza, więc u ciebie też pewnie będzie i temp. spadnie:P

Gość gkhjjkjhijkhkh
ja pierdole, no wam głupie krowy to nie dogodzisz...leje zle, wieje zle, zimno żle, goraco zle...czego wy jebane suki chcecie ?????????????????????????zamiast sie cieszyc, ze lato, ze fajnie cieplo, slonecznie to pierdolone dziwki siedza i narzekaja

Gość ytuedtuje
ghghhghg - a weź wypier..laj :classic_cool:

Gość Laski, w sobotę
U nas jest nie do zniesienia. Patrzyłam na pogodę na necie i wszędzie burze, tylko u nas nie i 31 stopni... Mój roczniaczek cały mokry u nie wie już co z sobą robić, biedactwo, tak mu gorąco... Niech poleje trochę i się zrobi normalne 23, góra 25 stopni. Przecież tak, to nie można nic zrobić, bo się ledwo żyje...

Gość okolice Chełma/woj. lubelskie
w cieniu 32 stopnie. żar z nieba i powódź na ciele:O

Gość ja tylko pytammmmmm
u mnie nie aż tak gorąco. na podwórku cieplutko, ale wiatr trochę chłodny, w domu jest w sam raz:)

W domu jest tak akurat ale na dworze ukrop. Małego teraz zaciągnęłam do domu bo on by chętnie jeszcze pobiegał ale ja już nie daję rady na taką temperaturę, najgorsze, że zaraz skończy obiad i znowu będzie chciał na dwór. Najfajniej jest przed wieczorem, ciepło ale nie gorąco, wtedy najlepiej spędzać czas na dworze.