Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniafr

OCET JABŁKOWY 2 RAZY DZIENNIE, KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość aniafr
do lajhsgv c: a oprócz biustu schudłaś trochę? jeśli tak to po jakim czasie :):):)

Gość lajhsgv c
schudłam , ale potem jak mialam diete ale nie polecam picia octu ,

Gość lajhsgv c
jako doadtek do salatek to tak ale nie picie na czczo lepsze tabletki z octem , bo nie niszcza sluzowki zoladka itp

Gość lajhsgv c
potem bedziecie po gastologach chodzic

Gość aniafr
mnie póki co nic nie boli kompletnie, naprawdę dobrze się czuję

Gość lajhsgv c
no odrazu nic nie dzieje sie ' ale po jakims czasie ..

Gość lajhsgv c
ale kazdy i tak zrobi jak uwaza ;)

Gość puszystyaniol
witam jestem tu goscinnie bo stale bywam na innym forum o occie jablkowym, to nasze forum za miesiac bedzie obchodzic 8 rocznice powstania wiec to jest cos. ale nie o tym chcialam pisac, z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec tak, ocet jablkowy, ten z rossmana pije juz ponad rok i stosuje tez diete 1000 kcal, moje efekt to juz 60 kg na minusie ( musze dodac ze moja waga byla na starcie bardzo wysoka), tak wiec dziala ocet w polaczeniu z dieta i godzina intensywnego spaceru dziennie, poza tym moja skora sie pomalu tez wchlania. To tyle z mojego doswiadczenia. A osoby te wszystkie na NIE to lepiej by bylo jak by poczytaly w necie i popytalu naewet swojego lekarza co mysli o occie ale uwaga ocet Jablkowy nie inny tylko jablkowy 6%, Ocet pije 3 razy dzeinni po 2 lyzki na pol szklanki wody, rano na czczo przed obiadem i przed snem. pozdrawiam viki

Gość oacaca
a ten ocet z rosmama? a moze byc inny?

Moze, ja pije ocet z firmy kamis, ale jutro pędzę do rossmanna po ocet bo ten juz mi sie konczy ;)

Gość aniafr
mi ten z rossmana jakoś lepiej smakuje, chociaz są one bardzo podobne :) liczę, że po miesiącu zobaczę jakiś efekt...

chyba stracilam zapał....waga stoi w miejscu, niewiem czy cos ruszy..:( w dodatku wcale nie czuje mniejszego łaknienia a chyba tym charakteryzuje sie skutecznosc stosowania octu jablkowego ze powinien zmniejszyc łaknienie....

ANIU a jak u Ciebie ? sa już jakieś efekty? u mnie waga sie ciagle wacha w zaleznosci ile zjem, ale chyba dołącze do tego jakies ćwiczenia, wiecej spacerów a efekt moze sie pojawi ;)

Gość LITOŚCIiii
angelka184 Kotku kupiłas najgorszy ocet jabłkowy więc sie wcale nie dziwię, ze jest ohydny :-( ja mam tylko ten z Rossmana i jest smaczny :-) a z kamisa to jakiś koszmar :-O obrzydlistwo do potęgi!!!!!!! raz spróbowałam i więcej tego nie zrobię, teraz go używam do mycia szafek w kuchni i lodówki w środku :-) do tego jets idealny

faktycznie ten z kamisa jest gorszy w smaku, ale juz dawno z niego zrezygnowalam i kupilam w rossmanie ktory ma bardziej naturalny smak. Obecnie przestałam wogule go pic bo niema efektów. postanowilam zrobic przerwe zeby organizm odpoczął, a potem moze znow zaczne go pic. Pozdrawiam

Gość allataka
podbijam temat od dzis go pije

Gość kalusss18
witam zaczelam pic ocet jabulkowy hmm tylko narazie efektow nie widze .... ile razy sie pije ocet jabulkowy czy naprawde on pomaga?

odchudzam się od końca stycznia dietą strukturalną dr bardadyna, schudłam już 10 kg i wierzę, ze nie mały wpływ na ten sukces ma picie codziennie na czczo łyżki octu jabłkowego ze szklanką wody:) przemianę materii podkreca barrrdzo:D

Gość hjhjhiuk
ja minimalnie schudlam ale zaczely mi dokuczac zaparcia wiec odstawilam ocet

u mnie właśnie ocet działa wręcz przeciwnie, bardzo poprawił przemianę materii:) nie bardzo mi smakuje, ale piję, bo widzę efekty. ocet oprócz poprawy trawienia dobrze działa na nerki i pobudza wydzielanie soków żołądkowych. a na pewno piłaś go na czczo?

Gość legniczanka
Ocet jabłkowy najlepszy jest z rossmana bo jest bio. Ocet spala tłuszcz pije się zawsze rano nie cala szklanka wody ciepłej+2 łyżeczki octu+1 łyżeczka miodu .Ocet jest tylko dla osób zdrowych bez problemów z żołądkiem

Gość gośćJustina
Piłam ocet i nic nie schudłam. Potem wyszukałam dietę Sandruni, zastosowałam, zaczęłam też ćwiczyć, zmieniłam swoje nawyki żywieniowe i tak pozbyłam się już 7 kg. Więcej o tej diecie można poczytać na tej stronie https://dietasandruni.wordpress.com/