Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniafr

OCET JABŁKOWY 2 RAZY DZIENNIE, KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

ale czy naprawdę się schudnie? bo szkoda się męczyć nadaremno i jak go pić?\ rozpuszczać? w jakich proporcjach?

Gość dm gn
niewielka ilośc octu- polecam ten z rossmanna odkwasza organizm! Jeśli jecie dużo mięsa i innych zakwaszających warto wypić wodę z odrobiną octu jabłkowego- bo to odkwasza, przeywraca równowagę w organiźmie, niweluje chęć na słodycze. samo nie odchudzi- ale zniweluje chęć na jedzenie niezdrowego. Poprawi skuteczność wydalania toksyn, odtruje. Ocet jest zdrowy- byle tylko ten właściwy w rozsądnych ilościcah.

do aniafr a czy ten ocet z rossmanna ma jakis procent kwasoowosci? bo ten moj z kamisa ma 6 % kwasowosci i niewiem czy to dobrze zcy zle

Gość aniafr
ten z kamisa ma podobne właściwości. moja mama dużo schudła pijąc ocet jabłkowy i właśnie na zmiane piła ten z kamisa i ten z rosmana :) bez diety chudła 3-5 kg miesięcznie pijąc tylko 2 razy dziennie ocet :)

Gość aniafr
ja będę się ważyć co poniedziałek, nie mam dużej nadwagi, więc kilogramy będą wolno lecieć ale właśnie przez to jest mi ciężko schudnąć. po kilku dniach zauważyłam, że ten ocet zaczął mi smakować nawet :p rozrabiam go z przegotowaną wodą i czekam aż wystygnie, mi wtedy lepiej smakuje :):):)

Mnie on nie smakuje ale moze sie przyzwyczaje, najgorzej jest pic go rano bo wtedy to na pusty żołądek :( Ale zaczęłam go pić od wczoraj, ogólnie czułam się ok, popoludniu postarałam się żeby zjeść obiad ale MNIEJ niż zwykle, po godz. 18 postanowiłam że nie bede już jeść w ogóle. Ogólnie mam jeszcze chęci podjedzenie czegoś dobrego, ale po 18 jak jestem głodna to pije zieloną herbatę ( oczywiście gorzką) i jakoś brzuszek zapełniam. Na wieczór wypiłam ocet i zamiast spać to kilka razy biegałam do toalety siusiu ;D ale to normalne, czytałam wiele artykulów odnośnie octu jabłkowego i na poczatku usuwana jest woda z organizmu, dlatego tak czesto teraz siusiam, stopniowe usuwanie tłuszczu z organizmu następuje póżniej, na efekty trzeba zaczekać ale warto. Ja mam do zrzucenia 5 kg, więcej nie trzeba. Jestem szczupła ale od porodu mam okropnie tłusty brzuch i większą pupe. Co bym nie założyła to brzuszek się trochę wylewa :( wszyscy mówią ze troche przesadzam, ale jednak co nieco chcialabym zgubic ;)

Gość aniafr
angelka184 ja też chcę zrzucić dokładnie 5 kg :):):) efekty picia octu mam podobne, rano biegam do toalety i wypróżniam wszystko z poprzedniego dnia a wieczorem siusianie :) również wieczorem staram się zapychać zieloną herbatą, a w ciągu dnia naprawdę połowę mniej chce mi się jeść :)

mnie jest o tyle trudniej powstrzymac sie od jedzenia bo kocham jesc, a poniewaz aktualnie nie pracuje tylko opiekuje sie w domu dzieckiem to do lodowki nie mam daleko ;d gdybym pracowalam to nie mialabym tak czasu na jedzenie ;p

Gość aniafr
damy radę :) musimy mieć silną wolę i wspierać się nawzajem :)

Aniafr jak sie czujesz ? czujesz juz jakies efekty stosowania octu ??? Ja zauwazylam ze zeszla zemne woda i brzuch mam bardziej plaski ;) a wiec powoli do przodu ;)

Gość aniafr
Narazie schudłam na wadze kilogram (po 6 dniach stosowania) ale czuję się dużo lżejsza, zeszło ze mnie sporo wody i mam płaski brzuch :):):)

ja na 2 dzien stosowania mialam o wiele bardziej plaski brzuch, teraz tak srednio, ale na pocztaku zeszlo zemnie duzo wody a teraz juz tak nie siusiam czesto tylko tak jak zwykle, a jak jest u Ciebie? tez juz tak czesto nie siusiasz?

Gość aniafr
z tym siusianiem jest właśnie różnie, jednego dnia bardzo dużo innego mniej, dziś postanowiłam się zważyć . prawie 2 kg mniej na wadzę i czuję się świetnie :):):)

Gość aniafr
1,5-2 kg po tak krótkim czasie to dla mnie naprawdę dużo :)

A jaka byla twoja waga wyjsciowa przed stosowaniem octu? moja to ok 56. wiem ze nie duzo ważę, jestem szczupla tylko od czasu porodu ( poltora roku temu) mam wieksza pupe i brzuch ktory jest od srodka pokryty gruba warstwa tluszczu :( chce sie go pozbyc

Gość aniafr
55 kg , 164 cm wzrostu :)

No to widze ze u Ciebie jest pobodnie jak u mnie ;) z tym że ja poczatku widzialam jak waga troche spadała a wczoraj na wieczór ważyłam 56,5 kg ;o;o;o;o niewiem jakim cudem az tyle skoro zjadlam normalnie obiad, przez pstatnie 3 dni utrzymywala mi sie waga 54,5 a tu nagle ponad 56 ;o

Gość jeśli macie
nadczynność lub niedoczynność tarczycy, to ABSOLUTNIE nie wolno pić octu!!!

Gość aniafr
myślę, że my nie powinnyśmy tak naprawdę ważyć się conajmniej 2 tygodnie, bo teraz waga raz nam skacze do góry raz na dół, ale z drugiej strony ciekawość nas zżera :p nie przejmuj się tymi wahaniami, liczę na to, że po miesiącu efekt będzie zadowalający :D

Ty Ania widze ze masz silną wolę, ja po tym ostatnim ważeniu zwątpiłam ale dalej pije ocet , zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Gość aniafr
mobilizują mnie koleżanki i mama, które naprawde schudły tym sposobem i nie mają efektu jojo, no i ten wątek również mnie mobilizuje :):):)

Gość aniafr
moja mama piła przez 3 miesiące i schudła 12 kg z czego tylko 1 kg jej wrócił, a koleżanki piły od miesiąca do trzech w zależności ile chciały zrzucić :) każda z efektu była zadowolona, jedyny minus jest taki że na niektórych ocet działa szybko a u innych waga zaczyna spadać dopiero po 3-4 tygodniach :)

Ale czy twoja mama i kolezanki jadly normalnie? bo ja nie czuje mniejszego glodu mimo stosowania octu, tylko tyle ze postanowilam nie jesc po godz. 18 a tak to jem jak zwykle wiec zastanawiam sie czy to cos da?!

Gość lajhsgv c
a mi po piciu octu to njabardziej spadlo ale z biustu

Gość aniafr
ja robię dokładnie tak samo jak Ty :) moja mama też ostatni posiłek jadła między 17 a 18 jak wracała z pracy :):):) musimy być niestety cierpliwe