Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do asiuuula207

Czemu facet ma brać kobietę, które miały wielu partnerów?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 19
19:32 [zgłoś do usunięcia] Lomu Śmiejesz się Zuza, ale następny po mnie, albo drugi, w kolejności okazywał się być tym jedynym Ty , to moze i ja sie zalapie ?

Darker - wybacz no słonko, ale do samego bycia prawiczkiem nigdy nic nie miałam ;)

Biest - jeżeli chodzi o kłamstwo to działa w dwie strony. Skoro trzeba kłamać, żeby dana osoba dobrze nas traktowała to chyba lepiej od razu darować sobie dany związek. Wlasnie o to mi chodzi....

"Darker - wybacz no słonko" o, i właśnie to jest kwintesecja rozmowy z moorland. nazwać ją pustakiem to obraza dla pustaków, one się przynajmniej do czegoś przydają.

mam problem z urlopem - biorąc pod uwagę, że na kafe dyskusje prowadzone są głównie z punktu widzenia to z argumentem możesz się albo zgodzić albo nie, wedle własnego uznania. Jedyne "naukowe" dyskusje wymyśla Dżem, ale on akurat jest idiotą i potrafi wymyślić badanie i nawet sfabrykować posty żeby tylko nikt się z dziabąga nie śmiał :) No, w każdym razie miło, że się mną tak interesujesz, chciałbyś autograf? I mam dziwne wrażenie, że chyba mówię o tobie ;) Off - a co złego w nazwaniu kogoś słonkiem?

Gość mam problem z urlopem
Jedyne "naukowe" dyskusje wymyśla Dżem, ale on akurat jest idiotą i potrafi wymyślić Rzeczywiscie nikogo Moorland nie obrazasz. Kompromitujesz sie jeszcze bardziej

Dżem naprawdę jest idiotą i ciężko pracuje na tą opinię

Sfabrykowac badania? Jakis dowod na to?

"Off - a co złego w nazwaniu kogoś słonkiem? " no jeżeli jest twoim siostrzeńcem to nic. darker, jesteś jej siostrzeńcem? ale zwracanie się w ten sposób do obcych, dorosłych ludzi jest co najmniej niestosowne. jeżeli o tym nie wiesz to tym gorzej to o tobie świadczy.

"wymyślić badanie i sfabrykować posty" - czytaj uważnie. Np. kiedy pisał o tysiącach naukowców (nie umiał wymienić dziesięciu) i sam pisał posty njun i moje, żeby je potem zacytować - oczywiście nie mógł podać linka do nieistniejących postów :D

Moorland podaj przyklad wymyslonego badania!

Off - często też zaczynam posty od "kochana/kochany". Taki styl wypowiedzi i uważam, że jest dużo bardziej stosowny niż przeklinanie i wyzwiska na forum, gdzie każdy ma wątpliwą przyjemność czytać produkty twojego plucia jadem.

Dżem - tak, znowu będę szukać tematu, podam linka, a ty się zawiniesz i przy najbliższej okazji zapytasz o to samo. Nie chce mi się już z tobą bawić.

możesz sobie zaczynać jak chcesz, to po prostu świadczy o tobie. szczególnie że takie "traktowanie z góry" to jedyne na co cię stać i w ten sposób próbujesz wyrównac swoje ewidentne braki intelektualne.

mam problem z urlopem Ty nigdy nikogo idiotą nie nazwałeś? Jak ktoś jest irytujący i uważam go za idiotę, to nazywam rzeczy po imieniu.

Dzem nikt cię nie rozpoznaje, świetnie ci idzie kamuflaz doskonały jak zawsze.

Gość Zuzanna Amelia & 19
19:43 [zgłoś do usunięcia] !offerma no jeżeli jest twoim siostrzeńcem to nic. darker, jesteś jej siostrzeńcem? ale zwracanie się w ten sposób do obcych, dorosłych ludzi jest co najmniej niestosowne. jeżeli o tym nie wiesz to tym gorzej to o tobie świadczy. Przesada

Off - nie wiem na czym polega twoja interpretacja, ale nazwanie kogoś pieszczotliwie nie jest traktowaniem z góry. Jak komuś przeszkadza to niech mi powie - świat się nie zawali, przeproszę, wyjaśnię i więcej tej osoby tak nie nazwę. Do wszystkiego dorabiasz ideologię w ten sposób?

Moorland jakie badanie zostalo wymyslone? Czekam

"Jak ktoś jest irytujący i uważam go za idiotę, to nazywam rzeczy po imieniu." no i z kolegą się rozumiemy. ja nie obrażam nikogo kto na to uczciwie nie zapracuje a moorland zapracowała z dużym zapasem.

Wiem, ze nieładnie wypominać, ale to był chyba pierwszy obraźliwy wpis w tym temacie: " 19:17 [zgłoś do usunięcia] mam problem z urlopem Moorland z Njunn to dwie najwieksze idiotki na tym forum" A później zacząłeś pisać, że Moorland potrafi tylko obrażać innych...

Gość Zuzanna Amelia & 19
Lomu - to jak bedzie ?

"ale nazwanie kogoś pieszczotliwie nie jest traktowaniem z góry" pod warunkiem że jest twoim siostrzeńcem, jak już pisałem. nie będziemy tego wałkować w nieskończoność.

Gość do asiuuula207
njunnujn, ile masz lat? Skąd u Ciebie takie faszystowskie poglądy?

Moorland gdzie sa te niby wymyslone badania? Czekam na dowod klamczynio!

"ale nazwanie kogoś pieszczotliwie nie jest traktowaniem z góry" pod warunkiem że jest twoim siostrzeńcem, jak już pisałem. nie będziemy tego wałkować w nieskończoność.

dżem - jesteś żałosny.... Off - tak, wychodzisz na intelektualistę próbując poniżyć rozmówcę :) i nie wiem w jakim środowisku się obracasz, ale w moim takie zdrobnienia typu "love, sunshine, darling" są na porządku dziennym i nie wpadło mi do głowy, że ktoś może poczuć się tym urażony :)

Moorland Nie tylko jestes idiotka ale i klamczynia. Zarzucasz komsu cos bezpodstawnie