Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do asiuuula207

Czemu facet ma brać kobietę, które miały wielu partnerów?

Polecane posty

dżem - i co się rzucasz? przeczyta ktoś temat to zobaczy twoje teksty o tysiącach naukowców. Uspokój się, co raz napisałeś już tam zostanie, chyba, że ładnie moderację poprosisz o usunięcie.

Gość III konklawe w piekle
To już jakaś tradycja się robi: W tym samym gronie spotykamy się aby szamnąć dżem na podwieczorek:)

dżem - kończę rozmowę z tobą, jak masz krótką pamięć to czytaj temat od początku. Off - właśnie ci wyjaśniłam czemu mnie takie określenia nie przeszkadzają. To jest luźne forum dla niemal wszystkich poza tobą. Ja się wychowała w kulturze, gdzie nawet w sklepie mówią "thank you, darling" i nie sądzę, żeby było w tym coś złego. Poufności też nie widzę. I mniej hipokryzji, wyzywać kogoś i pytać czy się w chlewie wychował, mając pretensje, że osoba jest chamska? Poza tym twoja obietnica "ignorowania" mnie coś leży, może zrób mi uprzejmość i zacznij się jej trzymać?

Gość mam problem z urlopem
Moorland Zarzucialas cos komus bezpodstawnie. Gdzie sa te niby wymyslone badania? Gdzie sie pytam idiotko!

Off - o ile dobrze pamiętam, to twoje ataki na mnie zaczęły się właśnie przez jakieś zdrobnienie czy coś takiego. Więc tak, masz bardo dobry powód żeby mnie wyzywać, atakować i generalnie zniżać się do poziomu który mnie zarzucasz.

!offerma Najgorsze w tym wszystkim jest to ze ta idotka Moorland na serio nie widzi nic zlego w swoim zachowaniu

"właśnie ci wyjaśniłam czemu mnie takie określenia nie przeszkadzają" a ja ci wyjaśniłem dlaczego mi "nie przeszkadza" nazywanie cię idiotką i prostakiem w związku z tym. twoje wyjaśnienia "tak mnie wychowano" są żałosne. skoro wychowałaś się w chlewie gdzie normą było sranie tam gdzie stoisz to zostań tam a nie wpieprzaj się gdzie się zachować nie potrafisz. bo mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę że jesteś tu jedyna z takimi "obyczajami".

Ze słoika fajnie się pije wódke;)

Off - zdaję sobie sprawę, że w Polsce prędzej w pysk dostaniesz niż dobre słowo. I szczerze wolę usłyszeć, że jestem "promyczkiem słońca" niż "mogę być winna grosik" ;)

Off - przy okazji, atakowanie czyjejś rodziny przez zarzucanie wychowania się w chlewie to jest zabieg godny pseudokibiców. Chcesz uchodzić za intelektualistę to przynajmniej staraj się dobrze udawać.

Ale tu chodzi żeby wlać (mu) a nie z niego lać...chociaz czekaj czekaj:D

Z niego się nie da lać,takich pokrzywdzonych na umyśle nie powinno się też lać, bezużyteczny sloik. Może na robaki...

Tak njun...Jesteś żałosna!!! Nawet nie podasz gdzie mieszkasz, jak masz na imie i jaki jest PIN do Twojej karty:P:P Pewnie się wstydzisz swojej chatki, pochodzenia i zarobków..:P

"I szczerze wolę usłyszeć, że jestem "promyczkiem słońca" niż "mogę być winna grosik" " Ja też tak chcę, chociaż raz usłyszeć :P

Gość Zuzanna Amelia & 19
Lomu - jestes promyczkiem slonca.

To zapraszam do nas :P A tymczasem się żegnam, muszę jakimś cudem ubrać i umalować się w 10 minut żeby zdążyć dostać się do centrum przed 8 :P

"przy okazji, atakowanie czyjejś rodziny przez zarzucanie wychowania się w chlewie to jest zabieg godny pseudokibiców" skoro uprzejme prośby o zaprzestanie takiego zachowania które prezentujesz przynosiły w konsekwencji tylko coraz bardziej prymitywne szyderstwa to trzeba było z tym skończyć "godnym pseduokibica" strzałem w mordę. inaczej do ciebie nie dociera po prostu. kolejny dowód na to jak bardzo jesteś prymitywna.

Gość moniczak89
@Moorland Nie maluj sie, tobie juz nic nie pomoze

Hej dżem... Powiem Ci coś Nie powinienem ale zdenerwowałeś mnie zajefajaniem mojego I konklawe. Njun to laska jakich mało. Niejedna 19 zazdrościłaby jej urody:P Cierp i płacz:classic_cool: Njun...żeby nie było iż to w ramach jakiegoś wazeliniarstwa;)

III konklawe w piekle Nie wiem jak wyglada njunn, ale wiem ze sie wstydzi przyznac ile ma lat, a to juz wiele mowi

Off - ze mną nikt rozmawiać ci nie kazał, a poza tobą i dżemem nikomu moje wypowiedzi nie przeszkadzają. Więc widząc mój nick nie czytaj treści posta i oszczędź sobie nerwów. Poważnie nie masz większych problemów? Lomu - już załatwiony, niedługo przyjedzie :P Dżem - nie zmieniaj nicka :)

Moorland nikomu nie przeszkadzaja? hahhaa zart roku

nikt poza tobą i dżemem nie zgłaszał niezadowolenia, a ja zaoferowałam rozwiązanie - nie rozmawiajcie ze mną. Czemu ta opcja ci nie odpowiada?

"Więc widząc mój nick nie czytaj treści posta i oszczędź sobie nerwów" ale ty zwracasz się bezpośrednio do mnie. a teraz mówisz "nie czytaj moich postów"? to po co do mnie piszesz? "off- związków, nie małżeństw. To nie to samo..."

Off - wybacz :) Obiecuję więcej nie pisać i wszyscy będą szczęśliwi :) I postaram nie dać się sprowokować twoim wyzwiskom pod adresem bliżej niezidentyfikowanych kobiet :)