Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiiiiiiiiiaa

DZIEWCZYNY ZAINWESTOWAŁAM W SIEBIE 25 TYS. - MOJE ŻYCIE WYGLĄDA JAK BAJKA

Polecane posty

Gość Basiiiiiiiiiaa

hej, kobietki:) chciałam zaznaczyć, że nie założyłam tematu, aby się przechwalać, czy coś w tym stylu, chciałam raczej opowiedzieć swoją historię:) mam 23 lata, 4 lata temu po maturze wyjechałam do Anglii- mimo, że dostałam się na studia, miałam nawet wynajęte małe mieszkanko... dlaczego? heh, głupi powód- złamane serce! pierwsza miłość mnie zdradziła i nie potrafiłam tego przeżyć... zawsze byłam taką zwykłą dziewczyną, bez szału. teraz... jestem traktowana jak gwiazda:)! nie zrobiłam wiele- przez dwa lata nosiłam aparat- mam piękne, białe proste zęby...powiększyłam usta (ale nie bardzo, efekt jest delikatny) i piersi (z B na C, kształt anatomiczny) , mam piękne włosy, paznokcie, figurę (3 x w tygodniu fitness) , opalone ciało, bardzo ładną twarz (chirurgicznie także pozbyłam się podkówek pod oczami, miałam zabiegi laserowe na cerę)... wróciłam w lutym do PL- wszyscy sie mną zachwycają, mówią, że WYROSŁA ze mnie piękna kobieta ... ingerencja chirurga jest naturalna:)

Gość Xivus
i tak kasa pójdzie w błoto bo się zestarzejesz

Gość Bogna .
a ja marzę o pięknym uśmiechu z bieluteńkimi zębami, jak dbasz o zęby by były białe?

Gość rtetrytuytu
i tak jestes sztuczna, sztuczna pieknosc to ejdnak nie to samo co naturalna, poza tym sztuczne cyce są obrzydliwe i SZTUCZNE, najpiekniejsze są naturalne jędrne C, ja takie mam.

Gość jruh4u43
pokaz fote? cos sciemniasz

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
I tak wszyscy poumieramy!

Gość Basiiiiiiiiiaa
zęby raz na dwa dni myję...zwykłym cynamonem:)))! świetnie usuwa przebarwienia po kawie i herbacie;)

Gość Basiiiiiiiiiaa
nie przejmuję się komenatrzami, bo wiem, że nie wyglądam jak silikonowy potwór:) wiele kobiet się poprawia- zachwycamy się Angeliną Joile, Megan Fox, Jennifer Lopez- WSZYTKIE miały operacje... oczywiście dyskretne:) nam operacja kojarzy się z wyglądem PAMELI ANDRESON:) uważam, że każda kobieta powinna robić wszystko, aby wyglądac lepiej:) życie jest super! masz krzywy nos, odstające uszy? popraw to, szkoda życia na kompleksy:)!

Gość Bogna .
ok dzięki za odpowiedź autorko :) a co do operacji to pewnie kazdy ma prawo robic co chce, przeciez nikomu tym krzywdy nie robi

Gość kocham _Ciechocinek
gdybys naprawde tak byla soba zachwycona dala bys swoja fotke,czekamy na nia:-( OBIECUJE NIE BEDE NEGATYWNIE KRTYTYKOAC

Gość Basiiiiiiiiiaa
haha:) oczywiscie, ze moje życie nie jest bajką, dlatego, że panowie z budowy krzykną "ALE LASKA":) chodzi mi o to, że bez kompleksów życie jest super!- czuje się adorowana, jestem zapraszana na imprezy, na eventy, mam super pracę , zaczynam szkołę od października...wygląd dodał mi pewności siebie, dzięki której moje życie jest lepsze:) . nie stydze się powiedzieć głośno, że miałam waskie usta, krzywe zęby czy mały biust...poprawiłam to, sama zapracowałam na operacje:)

Gość Basiiiiiiiiiaa
Bogna poczytaj o cynamonie;) możesz też dodać troszkę do pasty do zebów , jesli masz dużo przebarwień;) albo zainwestować w żel BIAŁA PERŁA (nasz polski!), kosztuje 40 zł, a daje efekty, że HO HO HO:) kolezanki z anglii zamawiały go hurtowo!:)

Gość znamy, ile masz lat
gdzie pracujesz co robisz?

Gość czy po operacji piersi
zostaly ci blizny?

Gość Basiiiiiiiiiaa
Pracuje jako hostessa w świetnym, modnym klubie.

Gość Bogna .
Basiiiiiiiiiaa Bardzo dziękuję za rady :) 🌻 będę pamiętała o tym cynamonie i białej perłie :)

Gość Basiiiiiiiiiaa
Nie mam żadnych blizn. Jedynie małe pod biustem.

Gość przecież to jest jasne
autorka jest prostytutką, zarobiła trochę kasy, ale ze względu na to, że była paszczurem, klienci szybko przestali interesować się nowym towarem. Więc zrobiła z siebie plastik, klienci znowu zainteresowani, biznes się kręci:classic_cool: swoją drogą, powiększane usta i cycki to coś niesamowicie obrzydliwego. I możesz mi wciskać kit, że tylko troszkę, że niewidoczne🖐️ jak jesteś taka pewna siebie i swojego cudownego plastikowego wyglądu to pokaż zdjęcie:P

Gość Bogna .
kotka - poes - dzięki za radę :) Nie rozumiem, czemu tu tyle zawistnych wpisów, jakby co najmniej autorka kogoś okradła, przecież ni zrobiła nikomu żadnej krzywdy, po co tyle jadu?

Gość cynamon...
Ciekawa jestem tego cynamonu. A sody nie polecam. Moja szwagierka co tydzień wybielała sobie nią zęby. Na początku po prostu nią myła zęby a potem robiła taką papkę i nakładała do takiej nakładki. Efekty są, ale ma zdarte szkliwo.

Nie mialam jeszcze operacji plastycznej, aczkolwiek taka planuje. Osobiscie nie jestem zwolenniczka naturalnego piekna. Ktos napisal, ze sylikony sa obrzydiwe i oczywiscie ma prawo tak uwazac, jednak moja kolezanka po operacji powiekszenia piersi wyglada absolutnie zjawiskowo. Wkladki nie sa duze,bo przez zabiegiem byla calkowicie plaska, ale efekt jest niesamowity.

Na początku po prostu nią myła zęby a potem robiła taką papkę i nakładała do takiej nakładki. Efekty są, ale ma zdarte szkliwo. i tu masz od razu odpowiedz, dlaczego zdarla sobie szkliwo.

Gość cynamon...
Dlatego przestrzegam, soda jest za silna. Zwykle dodawanie do pasty albo stosowania samodzielnie. Białe zęby bez szkliwa.

oj tam, przesadzasz, szczypta sody na paste do zebow, umycie zebow z taka mieszanka raz na tydzien, nie jest az tak szkodliwa. nie demonizuj az tak.

A ja czytałam że bez sensu jest ta soda, bo ona i tak jest już paście. Autorce gratuluje. Szczerze- gdybym miała trochę "lewej" kasy na boku też bym sobie coś zrobiła :)

Gość hhyjujt
gratuluje !

Gość rthgtrhrthrthrthy
kazda by chciala zainwestowac w siebie taka kwote :D

Gość tehtrjhty
zazdtroszcze :D

Gość jyrytiyju
zazdroszcze :D