Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiiiiiiiiiaa

DZIEWCZYNY ZAINWESTOWAŁAM W SIEBIE 25 TYS. - MOJE ŻYCIE WYGLĄDA JAK BAJKA

Polecane posty

dziewczyny, nie ma co się oszukiwać - każda z nas gdyby mogła to by poprawiła to i owo :) tylko nie każdą stać na odrobinę egoizmu w kraju niskich zarobków. Systematyczne chodzenie do fryzjera i kosmetyczki to już burżujstwo dla większości kobiet. Sama poprawiłabym powieki - żeby mieć wypoczete szeroko otwarte oczy :) pozamykałabym kilka zbyt widocznych żyłek, zagęściła włosy. No i to wszystko ;P A Wy, co byscie poprawiły?

Gość czu20
Zazdroszczę Ci ! mi mój mąż nawet na solarium nie pozwala iść a co dopiero pomyśleć o jakieś korekcie albo operacji ? Gdzie robiłaś operację ??

Gość Joasiaaaa
Żałosne i kogo to interesuje? Z ciebie jest sztuczna lalka barbie niż kobieta.Naturalne jest piękne nie to co sztuczne plastiki.Usta sobie powiększyłaś itp. A po co jak i tak nie weźmiesz sobie tego na drugi świat.Wszyscy będą jednakowi na drugim świecie.Więc nie wiem po co wydawać pieniądze na bezsensowne zabiegi,kiedyś się postarzysz i co?I będziesz gorzej wyglądać.

Gość gość
baf, wszystkie hejty usprawiedliwione zazdrością. Ja też nosze aparat, zęby mam raczej białe. Usta mam pełne ale na starośc będę wypełniała. Piersi może zrobie jak na starość oklapną, ale nos musze zrobić na pewno. Nie jest jakoś specjalnie brzydki ale ja mam bzika na punkcie nosów i musze mieć idealny.

Gość gdybym miala kase to
zrobilabym sobie depilacje laserowa pach, nog, bikini w calosci, wasa :O, a takze mikrodermabrazje na rozstepy na udach, na dmuchane cycki (chociaz mam male) czy usta raczej bym sie nie zdecydowala, ale nikogo nie krytykuje.

Gość gość
nigdy w zyciu nie poprawilabym urody, mam ladne male piersi i w zyciu bym sztucznego cyca sobie nie sprawila, nie wstrzyknela sobie w ryja c**j wie czego. trzeba sie starzec z godnoscia a nie robic z siebie sztucznego potwora. kase mam , piekna nie ejstem ale mnie nie pp******ilo na tyle by z siebie sztuczne gowno robic

Gość gość
ale tak naprawde male i dobrze zrobione piersi wyglądaja i są w dotyku super ;) koleżanka mam to dotykałam. Blizny opaliła sobie w solarium chociaż od początku nie było ich widać. Jak oglądam TV to się zastanawiam czy gwiazdy mają równo pod sufitem tak się kalecząc, bo piersi mojej koleżanki wyglądają naturalnie, w życiu nie poznałabym że zrobione

Gość gość
co to ta biala perla? mozna wicej informacji? a powiedz mi autorko cos wiecej o tych ząbkach? koszty itp

Gość gość
mowia ze biala perla pomaga wybielic zeby i im nie szkodzi, oraz nie wraca efekt jojo ze zdwojeniem ;)

Gość gość
osobiscie twierdze ze zeby to inwestycja ktorej nikt nigdy nie zaluje

Gość gość
Jeśli chodzi o białą perłę, to g....prawda , że pomaga. Ponadto , trzeba to powtarzać po kilka razy dziennie, a łatwe nie jest, z uwagi na to , ze maiłam efekt wymiotny, trzymając w ustach, kilka razy po co najmniej 30 ,min te uformowane ""rynienki"''z pastą.Co do cynamonu...tak ( cynamon zmieszany z sodą) stosuję do mycia , przed pasta, 2 razy w tygodniu, efekt widoczny