Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość europa bez granic

angielski - 1 zdanie do poprawy

Polecane posty

Gość europa bez granic
" wcale nie jest prosciej I poprawniej 2 cups of coffee... Nalatwiej powiedziec 2 latte please " bardzo Ci dziekuje, tego bede sie trzymac, jest mi po prostu latwiej, znajac na razie angielski w mikro postaci ;)

powiem ci, wejdz na strone www.radio.fm, wybierz flage narodowa (w tym przypadku angielska), wybierz radiostacje i sluchaj do oporu.... moze nie zrozumiesz ale sie osluchasz.... andrzej, pokazales mu kafe?

andrzej ja Cie bardzo przepraszam ale albo pisz wolniej albo naucz sie najpierw pisac po polsku... Zanim zaczniesz doradzac w angielskim

Gość magister filologii angielskiej
Can I have two cups of coffee, a can of cola and a small glass of beer, please? angliści od siedmiu boleści... Jeden mądrzejszy od drugiego

to jego temat o tych rozowych noskach? co do tego angielskiego..... jak nie inaczej to dziewczyna dogada sie na migi.....

Pani mgr.krytykowac kazdy moze.mgr z ang nie gwarantuje znajomosci jezyka.mialem nauczycielki mgr co wiedziały ze żyją tylko

Wspólny temat wczoraj lezelismy razem i się wyglupialismy.na migi też można ale fajnie ze dziewczyna się pyta

magic cos tam.... Nie ''cola'' tylko ''coke'' Andrzeu jesli zyjesz w spolecznosci osluchanej z love, sweeheart, sweecheeks... Czy co tam jeszcze to powinienes wiedziec ze wielu anglojezycznych nie uzywa ''s'' w wymowie.. Bo latwiej :) wiec albo utrudniaj albo ulatwiaj

Gość europa bez granic
dziekuje wszystkim za pomoc :) 2kawy czy 2filizanki, jakos dogadam sie, tak sadze, chce tylko byc uprzejma stad zapytalam :) Milego wieczoru ;)

ja tam jezyka to sie w lozku uczylam ;) gwoli scislosci nie byl to angielski.... francuski znam celujaco w praktyce :p :D a tak szczerze: to tv, glupie reklamy, glupsze programy dla dzieci i radio....

Co rejon Anglii to inaczej u mnie jest nobody zamiast nobady w wymowie buket zamiast Baket .generalnie Yorkshire nie zamienia o na a