Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona555

ZACHOWAŁ SIE JAK CHAM CZY TO ZE MNĄ JEST COS NIE TAK??

Polecane posty

Gość zagubiona555

mam od niedawna chlopaka i zauwazylam ze on mi ufa itp..ale dzis mnie zaskoczyl. bo moj byly napisal do mnie czy sie spotkamy i powiedzialam to obecnemu a on na to 'idz jak chcesz' a ja 'to mnie zdziwiles' a on ze czemu, ze chyba nie ma na to wplywu.. no i cisza (akurat ze szkoly wracalismy z wykladow bo razem jezdzimy- zawozi mnie bo mam kawalek dojazdu)...i potem mu powiedzialam ze mam wrazenie ze ma wywalone na to co robie i z kim sie spotykam a on na to 'jesli myslisz ze bede cie trzymal na smyczy to sie mylisz'. ale mi nie o to chodzilo, po prostu odczulam wrazenie ze jest mu wszystko obojetne... pozniej znowu probowalam zagadac, bo mial do mnie w czwartek przyjechac i spytalam czy bedzie to wzruszyl ramionami a jak po paru minutach powiedzialam 'moze zatrzymajmy sie gdzies pogadac?' to nie odpowiedzial nic...a jak mnie wysadzal to powiedzial ze jedyne co ma do powiedzenia to ze jutro widzimy sie o tej co zwykle jezdzimy do szkoly...nic nie powiedzialam i wysiadlam.. i co ja zrobilam zle?:( co o tym sadzicie? nie odzywac sie do niego no nie? a jak sie dzis nie odezwie to zwariuje:( to wtedy jak sie jutro zachowac?

Gość zagubiona555
prosze napiszcie co sadzicie...

Gość aaaaaraaaaaaaan
zazdrosny był o bylego. strzelił focha ze do Ciebie napisał. zazdrosny jak cholera.

Gość zagubiona555
to w takim razie czemu mnie tak potraktowal? myslicie ze mnie przeprosi??

Gość Zuzanna Amelia & 19
A jak - twoim zdaniem - powinien sie zachowac ?

Gość zagubiona555
czy to ja cos zle powiedzialam?

Gość zagubiona555
zuzanna- no napisz prosze, uwazasz ze powinien przeprosic?nie odzywac sie do niego? czy to ja zle powiedzialam?

Gość oczywiście że
że był zazdrosny. Powiedz mu: jesli Ci to przeszkadza, że spotkam się z byłym, powiedz jedno słowo, a się nie spotkam. Jesli nadal będzie twierdził że mu to wisi, idź na spotkanie z byłym. Ten obecny ma problemy z wyrazaniem uczuć i cięzko Ci z nim bedzie.

Gość zagubiona555
ale ja mu powiedzialam ze tak czy tak nie mam ochoty sie z byłym spotkac....czyli to z nim jest problem a nie ze mną? wczesniej to jak cos nie tak powiedzial to przepraszal i w ogole a dzis? potraktowal mnie okropnie, tez tak uwazacie? jak mozna tak kobiete traktowac a tymbardziej ze krotko jestesmy razem..

Gość oczywiście że
ja tam nie uważam ze ma Cię za co przepraszać, natomiast jesli nie umie wyrażać tego co czuje i wyraża je odwrotnie, to Ty nie masz obowiązku się domyslac i skakać koło misia, niech poniesie tego konsekwencje i ma to co mu rzekomo nie przeszkadza. Nie dzwoń nic nie rób, spotkaj się z byłyma ze swoim tak jak sie umówiliście

Gość Zuzanna Amelia & 19
Oczywiscie , ze zle zrobilas. Jezeli cos zrobilas a teraz siedzisz i Cie to gryzie i to na tyle ze zakladasz temat na kafe to na pewno zrobilas cos nie tak. Dlatego pytam. Co chcialas osiagnac? Jak ten facet mial sie - wedlug Ciebie zachowac ?

Gość zagubiona555
masz racje. a jak sie juz jutro z nim spotkam to sie przywitac czy nie? i czy cos mowic? i jak w szkole, olewac go?

Gość oczywiście że
Zuzanna co Ty chrzanisz, co ona źle zrobiła?

Gość zagubiona555
i byc wesola czy smutna? sorki ze tak Cie mecze ale nie mialam nigdy takiej sytuacji i dzieki z gory..

Gość Zuzanna Amelia & 19
18:33 [zgłoś do usunięcia] oczywiście że Zuzanna co Ty chrzanisz, co ona źle zrobiła? Doprowadzila do sytuacji , w ktorej sama sie teraz miota. Bawcie sie dobrze. Poradzicie sobie beze mnie. Wychodze z tematu.

Gość oczywiście że
To znaczy co, pozwoliła na to, ze były do niej zadzwonił? Bo nie rozumiem? Zachowala sie ok, były zadzwonił, aktualny się o tym dowiedział, a to że nie umie się przyznac że przeszkadzałoby mu to jednak, to już nie jest problem autorki

Gość hihotttttttt
rada na przyszłość dla was dziewczyny wiesz co źle zrobiłaś ? nie powinnaś mówić i spowiadać się facetowi z każdego esemesa którego dotajesz 🖐️ sprawdzone und potwierdzone jak mawiał klasyk :classic_cool: zwyczajnie było tego esa olać i nie próbować wzbudzać zazdrości