Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczółka_145

Musze szybko schudnąć 10 kg pomóżcie!!

Polecane posty

No na początku ze skakaniem ciężko-na drugi dzień zakwasy :P Ale rozgrzewki nie robiłam-być może dlatego... Dieta slim fast muszę właśnie swoje obwody zmierzyć bo waga stoi jak stała :/

Gość toonajesttemuwinna
11 kg ja schudlam w rok :D powodzenia :P

waga nie jest wyznacznikiem dni cyklu problemy z wyproznieniem dobowe wahania dla mnie wyznacznikiem sa obwody wazyc moge tyle ile waze skakanka jest tania i skuteczna ja zakladalam sluchawki muza techno i skakalam godzinka szybko mijala co t tego ze sie wyglodzimy stracimy wode spalimy miesnie heh ograniczyc jedzenie i sie ruszac dieta jest wazna ale bez przesady zebym drzala jak jem loda czy ciastko musialabym trzymac diete do konca zycia jem spokojnie ponad tysiac zebym nie chodzila glodna i cwicze jak nie skakalam np 2 dni bo padalo to nerwowa chodzilam:P jak sie czlowiek zacznie ruszac to sie przyzwyczaja!!! jakbym miala robic po 2oo brzuszkow to bym dala sobie spokoj po 2o :P trzeba uprawiac taki sport jak sie lubi!!! czerpac z tego przyjemnosc

odchudzanie moze byc latwe i przyjemne jeslisobie sami nie komplikujemy organizm wycienczony roznorakimi madrymi dietami moze sie buntowac i dziwnie reagowac raz a dobrze gdyby nie to forum:P to bym nie czula ze sie odchudzam do aerobow polecam cwiczenia silowe!!! miesnie spalaja wiecej energii niz tluszcz np tluszcz w spoczynku-gdy spimy 7 kalorii na dobe a miesnie 2oo kto ma miesnie moze zjesc wiecej :P i nic mu sie nie stanie kto nie ma miesni za duzo glodzi sie i cwiczy-spali wode i resztki miesni co zrobic by spalic tluszcz? pomyslec i poczytac fora kulturystyczne dla sportowcow a nie topiki typu 1o kilo w 3 tygodnie tam nie ma odpowiedz:P

super, dzięki. nie ma co zatem czekać do jutra, zaraz zaczynam! kupilam z rok temu skakanke na allegro i wlasnie ja wyciagnelam :D Mam skoszaona trawe- akurat dzis kosilam ;) ale mam tez olbrzymi taras wylozony plytkami, tam by 10 osob naraz moglo skakać, więc pewnie tam bede cwiczyla bo wygodniej. W dni deszczowe na szczescie tez dam rade- bo spokojnie moge skakac w salonie bo przestronny bardzo. Kurde ale tyle cm w talii Ci zaszeło!!! Masakra :D Ja mam w biodrach tyle co Ty miałas na początku- 101cm, w talii mam za to 67 cm , ale chce schudnąć, bo znowu ważę 66 kg :O także z 6 kilosów i tak bym chciałą zrzucić przy oakzji. Slim- jak sie nazywa topik, na ktorym sie udzielasz?

pisze na 1ooo kcl pozniej sprawdze mam swoj topik dieta slim fast to masz fajna talie !!! mam nadzieje ze polubisz skakanie na cellulit polecam stepper-tez aeroby ale jak zwiekszysz obciazenie to ladnie rzezbi miesnie teraz kupilam ten skretny mialam wczesniej szczuplejsze uda ale nigdy tak ksztaltne mieszkasz w pl? bo za granica l-kanityna jest tansza zwieksza wydolnosc - poczytaj o tym zycze ci powodzenia i wytrwalosci

poczytaj co jesc przed a co po treningu--w zaleznosci od pory dnia najpierw spalamy weglowodany!! pozniej tluszcze a na koncu bialko najlepiej ok godziny po jedzeniu jesli zjesz cos bialkowego to super weglowodanow najwiecej na sniadanie-jesli skaczesz wieczorem ok pieciu posilkow duzo wody grapefruity czerwona herbata i nie ma szans zebys nie spalila tluszczyku pozniej dam ci linka do info ktore kopiowalam z forum kulturystycznego ide cwiczyc