Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdezorientowanaZazdrośnica

Co się w tych kobietach tak podoba "naszym" facetom? Pytam co!

Polecane posty

Miałam koleżankę jeszcze w szkole średniej, która była Świadkiem Jehowy- latało za nią pół szkoły, czego nie rozumie. Owszem jest ładna, ale ona nigdy nie kokietowała, skromna w zachowaniu i wyglądzie- te kiecki za kolano i bluzki po szyje (koszmar!) w dodatku wszyscy wiedzieli kim jest bo wcale tego nie ukrywała (jeden chłopaków powiedział, że ten fakt jest dla niego podniecający!) więc wiedzieli, że nie mają u niej szans (bo przecież oni umawiają się tylko między sobą) ani tym bardziej na sex, zreszta ona nigdy z nami nigdzie nie wychodziła, fakt była bardzo inteligentna a raczej po prostu z wszystkie dobrze się uczyła, potrafiła się ładnie wypowiadać i była ogólnie dla wszystkich miła ale co z tego? Od kiedy facetom podobają się miłe kujonki? W ten sposób nieświadomie odbiła mi faceta, który był w nią zapatrzony jak w obrazek... ;( Swoją drogą ich faceci to jacyś kastraci chyba! Ona dała koszta wszystkim tym naszym chłopakom co za nią się uganiali a teraz po kilku latach ja spotkałam i okazało się, że nadal nie miała do tej pory chłopaka, bo żaden się nią specjalnie nie zainteresował z jej wiary, szok!

WIdzę po ilości komentarzy, że tak samo tego nie rozumiecie jak ja!

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
Byle pociąg seksualny był! Wiarę i ateizm orgazm zamazać und zatrzeć potrafi! Oboje jeśli chce to jest seks, lub miłość w koleności obojętnie jakiej!

Gość trollo
bo w kobiecie najbardziej podnicająca i intrygująca jest... TAJEMNICA, a nie cycki i peezda na wierzchu. To można mieć od pierwszej lepsze dajki na dyskotece. A najgorsze jest to, że coraz mniej DZIEWCZYN, a coraz więcej KUREV (szczególnie jak się popatrzy na pokolenie obecnych nastolatek)

Jeśli kobieta jest inteligentniejsza to i seksowna z reguły! Przeyebka! Tylko o niej pomarzyć se, można und śnić and fantazjować! Ona się masturbuje i marzy też o inteligencie! Dla inteligentniejszego jest mniej inteligentna, a o sobie myślą i nic z tego! Miłość niezrealizowana i tragiczna jest! Jedni nadrobią pracą, drudzy głową, a trzeci przedsiębiorczością! Reszcie nic się robić nie chce!

Gość dcsddfd
bo aceci nie szukaja latwych lupow tylko gonia za tymi bardziej wartosciowymi ktore od razu nie daja. nestety w dzisiejszych czasach wiekszosc kobiet jest bardzo latwa

Taka platoniczna miłość, bez sensu a ja na tym całe liceum cierpiałam bo przy niej nikt nawet na mnie nie spojrzał... Raz spodobał mi się jeden chłopak i wymyśliłyśmy, że ona do niego zagada... Widziałam jak mu się oczka świeciły gdy z nią gadał a gdy wspomniała w końcu o mnie uśmiech zszedł mu z twarzy powiedział tak bym słyszała na drugim końcu korytarza "zapomnijmy o tej rozmowie!". To było strasznie upokarzające. Najgorsze jest to, że nie mogłam jej znienawidzić bo była naprawdę w porządku, ale za to dziś jej się nie wiedzie, ja mam już rodzinę a ona wciąż sama.

Dziewczyny dziewczynami! Studentka to jeszcze nie kobieta nawet jak urodziła! Nawet jak dojrzałe psychicznie są und nadambitne, czy za duże wymagania mają to kto inny od nich jeszcze większe, może mieć! Szczytu nie ma! Każdy i tak umrze! Nie wysilajmy się! Wszystko już na tym świecie ustawione jest! Przed nami zawsze ktoś pierwszy był!

Ciekawe czy teraz gdyby mogła cofnąć czas czy wybrałaby któregoś z tych chłopaków? Wtedy zdecydowanie trzymała się śmiesznego przekonania, że będzie się spotykała tylko z chłopakami z swojej wiary.

Gość sadsadsadffdsaf
hahahahha odezwali sie ci kastraci co to niby spokojnych dziewczyn szukaja- ze niby teraz to faceci takie lubia. jakbys napisala ze jest wulgarna to samo by te meskie barany pisaly. :-O daj spokoj, faceci na pewno nie szukaja milej kujonki A JUZ NA PEWNO NIE W WIEKU NASTOLETNI. kurwa o czym wy piszecie onanisci??

To co w niej było wg Ciebie takiego, że mogła mieć każdego?