Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekinier 222

Uniknąłem dziś pobicia i kradzieży. Dziwnie się czuję :(

Polecane posty

Gość uciekinier 222

byłem pod centrum handlowym , gadałem z matką przez telefon, mialem spore zakupy. Zauwazylo mnie trzech kolesi, ciagle patrzyli cos gadali do siebi no nic autobus za 20min, ide pieszo a oni za mna !! odwrocilem sie kilka razy, byli okolo 20m za mną, szedlem za jedną elegancką kobietką. Jeden mnie wyprzedzil pobiegł i stanąl na rogu obok zarośli i krzaków, skrecilem za tą kobieta na hale targową, oni za mną, chcieli mnie po prostu skroić :O Hala targowa - tu kręcilem sie miedzy alejkami, bylo sporo ludzi wtopilem sie w tlum i szybko skręcilem do toalety, zamknąlem sie i w strachu przesiedzialem ponad pol godziny, wyszedlem i wsiadlem do taksówki :O Powiem wam jeszcze, ze juz mnie okradli, w zime , oddalem im kase prawie 200zł, telefonu nie chcieli bo mialem gruchota :O jestem niski, tylko 166 cm wzrostu, mam 22 lata, dzieciaki ktorych mijam na ulicy maja po 180 a ja jak przedszkolak, do tego chudy, takiego najlatwiej napaść

Gość wyrwidąb
el na policję trzeba było wykonać

Gość szz
Mój facet ma 167cm, jest drobnej budowy i boje sie że dla dresiarzy, złodziei jest łatwym łupem. Musze namówić go na jakiś gaz obezwładniający

Gość uciekinier 222
tak juz widze jak dzwonisz na policje gdy trzech kolesi idzie za tobą :D byś srała w gacie a nie czekala az łaskawie ktos podjedzie Co jest lepsze? - zostac okradzionym i pobitym ale radosnym z pwoodu zgloszenia sprawy na policje ?:D - czy moze jednak olac to i miec wszystkie zęby i dobra materialne?

Mądrze się zachowałeś.ja kiedyś byłem chojrak i nożem dostałem w mapę.z trzema nie masz szans nigdy.u mnie te, 3bylo chcieli telefon i plecak

Fanty obroniłem a kose w ręku miałem gdyby autobus akurat nie przyjechał to by mnie zajebali tym nożem a ja się wyrwalem i do busa

Gość asesswwww
ales ty twardy !! andrzej o kurwa ,umówisz się ze mną ?

Gość heeeeeeeeeeeee e,,
Lepiej oddac to co chcą a nie zgrywac bohatera/ke :O dostaniecie po ryju i tyle wam policja pomoze, moze nie przezyjecie?

Przerażają mnie takie tematy. Mijają kolejne lata a przestępczość w Polsce nie maleje, ba, nawet wzrasta. Ja zawsze staram się omijać miejsca gdzie są np bramy, w które mogą wciągnąć lub wnęki między budynkami. Wiadomo też, że na niektóre osiedla poprostu się nie chodzi.

Gość Moj facet ma 168 i niewatpliwi
by ich rozniosl :D

Kupę w majtkach by rozniósł jak ci wyskoczy trzech z nożem i na dzień dobry ci go wbija w przedramię aа dopiero potem mówi o co chodzi a ja gadałem z matka przez teł i ona wszystko slyszala

Mojemu koledze w lodzi wbili butelkę w półki za telefon.okaleczyli go do końca życia.za głupi telefon.rozumiem mogli zabrać ale żeby potluczona butelkę wbijać jeszcze ?nikt nie widział nikt nie słyszał policja umorzyla