Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa zmiana,

Był z dziewczyną 11 lat teraz 5 miesięcy ze mną

Polecane posty

Gość Nowa zmiana,

Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem jak przeszłe związki wpływają na obecne..

byłam ponad 5 lat z facetem , pól roku pi zaręczynach odeszłam w momencie gdy poznałam męża z moim mężem to wymarzony związek i poprzedni nie miał wpływu na to jak żyłam z kim liczy się TU I TERAZ

Gość kikj
OOOOOo...11 lat?To jak małżeństwo...

Gość to tylko JA _anonimowa
Powiem Ci z mojego doświadczenia. Gdy go poznałam byłam rok sama, ale wcześniej byłam w długim związku. On miał lepiej ( i ja w pewnym sensie też) bo wcześniej nie miał żadnego poważniejszego związku. Początki byly trudne, nie tylko dla niego, ale i dla mnie ! I ważne jest, aby druga osoba była cierpliwa , oj bardzo ważne... Powiem tak... dużo musiał znosić przeze mnie. Czy chciałam czy nie mimowolnie porównywałam go do exa, przypomniało mi się wiele wspólnych chwil z exem, nie mogłam przyzwyczaić się do nowego chłopaka, mimo, że był już dla mnie kimś b. ważnym. Z tego względu, że zostałam wcześniej zdradzona nie potrafiłam mu zaufać. Mimo, że był ze mną szczery wiele razu posadzałam go zupełnie niepotrzebnie.. w ogóle dużo akcji.. ale warto było to przejść, bo teraz jest ŚWIETNIE!! po prostu potrzebowałam czasu, bo to dla mnie wielka zmiana.. a dla niego po 11 latach bycia z kimś to już w ogóle ! ale bądź cierpliwa, on też potrzebuje czasu!

my na początku powiedzieliśmy o swoje przeszłości co jak z kim gdzie ile i to był koniec nie liczy sie nie było wspomnień bo i po co tworze nowy związek i na tym się opierałam szczerość i dużo rozmów ułatwoiajaą życie w związku

i nigdy nie porównałam mojego męża z byłym bo mój mąż jest inny Omni się kompletnie różnią :D

Gość Jagodqa
Ja byłam z facetem 10 lat.Liczy się tu i teraz,jakoś nie przenoszę do nowego związku przeszłości :)