Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichy_Zabójca

Największe Upodlenie dla faceta - gdy musi wychowywać nie swoje

Polecane posty

Gość Cichy_Zabójca

gdy nie ma szans na swoje dziecko i przymknąć oczy.. Widziałem dzisiaj pewną stronkę gdzie faceci oferują spermę, i była kobieta która potrzebowała pomocy, bo jej mąż jest bezpłodny :O mi by serce pękło, gdybym był bezpłodny zabił bym żonę i siebie albo tylko siebie, bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a sam też bym nie chciała być..

Gość Cichy_Zabójca
Nie wiem co może być największym upodleniem dla kobiety, ale dla faceta na pewno to co napisałem

Gość Cichy_zabójca
I nie mam na celu nikogo tu atakować - inna sytuacja gdy kobieta miała już dziecko a facet dołączył, potem mają wspólne, inna gdy muszą się prosić obcego faceta, a właściwie ona bo on wewnętrznie tego nie chce :O

Gość dididi/./../.
alez ty jestes pojebany, nie chce mi sie nawet komentowac

Gość Cichy_zabójca
No a ty najwyraźniej nie wiesz co piszesz i weszłas by po prostu kogoś najechac

Gość Cichy_Zabójca
Tak myślałem

Gość wróżka esmeralda :P
ależ nic nie MUSI facet z takim podejściem NIGDY NIE POWINIEN MIEC DZIECI

Gość zablokuj go
niektorzy z checi posiadania dziecka godza sie na cos takiego, bo chca miec dziecko nawet jesli to nie jego, chca uszczesliwic kobiete by miala mozliwosc posiadania dziecka. Jesli sie godza na cos takiego, musi to byc przemyslana decyzja, bo swiadomosc, ze jednak to nei jego moze byc nie do przeskoczenia...

jednen z najfajniejszych związków jakie znałam wychowywał adopcyjną parkę ale tam facet w przeciwieństwie do ciebie był normalny

Gość Cichy_Zabójca
No sama widzisz, robią to by uszczęśliwić kobietę, że nie odpuści, że jak się nie zgodzi to pójdzie do innego i zostanie sam, czyli moja teza się zgadza

Gość Cichy_Zabójca
Właśnie wręcz przeciwnie normalnemu facetowi zależy na własnym potomstwie, na przekazaniu genów, gdy musi wychowywać dziecko z jakiegoś wygodnisia uwierz mi że dla każdego normalnego "zdrowego" faceta było by to upokorzenie

Gość Facet_997997
Ja nie czuję się upokorzony. Kocham wszystkie moje dzieci.

Gość Cichy_Zabójca
No i gdzie podziały się te krzykaczki, nawet nie raczyły przeprosić, napisać że mam rację.. :O dno

Gość pęczek drutu
Sorry, ale facet, który myśli o swojej spermie jak o jakimś cudownym eliksirze życia i któremu zależy wyłącznie na przekazaniu genów po prostu jest niedojrzały i lepiej żeby dzieci nie miał w ogóle. Prawdziwe ojcostwo polega na czymś innym. Są faceci, którzy wychowują dzieci adoptowane lub dzieci z poprzednich związków swojej kobiety i nie robią problemów z tego, że w żyłach dziecka płynie inna krew. No ale do tego to trzeba mieć jaja, o czym Ty, Autorze nie masz żadnego pojęcia. p.s. Największym upodleniem dla mężczyzny jest takie ograniczenie umysłowe jak Twoje!

jak można przyznać rację frustratowi który jej nie ma? no jak? jak?

Gość Cichy_Zabójca
Ja jestem frustratem, mam swoją dziewczynę itp, ale po prostu żal mi się zrobiło tych upodlonych facetów !

Gość tsssNiepowiem
A od kiedy to facet wychowuje dziecko? :D Faceci jak wiadomo najlepiej sprawdzaja sie w roli zapladniacza, ale nigdy nie udzwigna na swe barki tak waznego zadania jak WYCHOWANIE. Zawsze caly ciezar spada na zone. A potem jak przychodzi co do czego to i jeszcze ja obwiniaja ze zle wychowaly. Ahh ci faceci

Gość Cichy_Zabójca
Peczek albo nie czytalas dokładnie albo jesteś ignorantką i zawsze kurwa w tym zjebanym pseudo cywilizowanym społeczeństwie obrywają ci co współczują. Zły forum na taki temat - przecież tu same kobiety :O zamykam, miłej nocy

Gość Facet_997997
To uważaj, aby ci się laska nie puściła, bo nawet nie będziesz wiedział czyje wychowujesz.

Gość aaaveee
A co uważasz , że z kobietami nie można dyskutować ? Aha, no to już inna sprawa , najlepiej się pożalić i zwiać. :D

Gość Cichy_Zabójca
Gdy laska się puści to wgl co innego ! Nie będę się rozpisywać, ale to dwie inne sytuację. I do tej drugiej pani, tak masz rację, myślę że to bardziej męski temat, właściwie w pewnym sensie nie dotyczy kobiet, a poza tym kto lubi gdy mu ublizaja od zjebow

Gość aaaveee
Biorąc pod uwagę, że jak pisałeś - to kobieta załatwia spermę obcego faceta, zapyla się i dziewięć miesięcy później rodzi dzieciaka obcego chłopa, to faktycznie, ta sprawa nie dotyczy kobiet. :P:P:P Btw. jeśli facet godzi się na coś takiego, to jest pizduś a nie facet, poza tym oboje są egoistami i tyle w temacie.

Gość ty uwazaj
cichy zabójco żeby ciebie taka sytuacja nie spotkała. Bo to że moiżesz sypiać z kobietą nie znaczy że potrafisz dziecko zrobić. Tak że ciszej z tymi wypowiedziami

Gość Cichy_Zabójca
Dlatego w pierwszym poście napisałem co bym zrobił w takiej sytuacji, bo na takie upokorzenie bym się nie zgodził, a sam też bym nie chciał być, poza tym ta zazdrość że inni mają swoje a ja nie :O to musi być straszne, dobrze wiemy jaka jest nasza natura i o co w tym wszystkim chodzi..

Gość aaaveee
Nie chodzi o samo upokorzenie, zakładam, że facet to nie zwierzątko prowadzone na rzeź i swój rozum ma. Nie wiem po 1 jak można się zgodzić na taką akcję, a po 2 jak można na coś takiego w ogóle wpaść. Więc taka parka jest siebie warta.

Gość ty uwazaj
dzisiaj co 4 małżeństwo ma problemy żeby kobieta zaszła w ciążę, co nei znaczy ze nigdy nie doczekają sie swego potomka. Nie feruj wyroków, bo z roku na rok z dzietnością jest coraz gorzej

Gość Cichy_Zabójca
aavve jeżeli jesteś kobieta to szacunek dla ciebie że pomyślałabys w takiej sytuacji nie tylko o sobie i bobasku ale i o faceci, podziw. A ty kolego/koleżanko po kiego podajesz mi tu jakieś statystyki, prawdopodobieństwa, odpuśc sobie

Gość Cichy_Zabójca
Większość kobiet myślała by jak tu wykombinowac dzieciaka, do głowy by nie przyszło że facet może cierpieć..