Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichy_Zabójca

Największe Upodlenie dla faceta - gdy musi wychowywać nie swoje

Polecane posty

Gość ty uwazaj
nie masz pojęcia co w takiej sytuacji myśli kobieta. twoje stwierdzenia że zabiłbyś żonę swiadczą tylko o twoim małym móżdżku i dyskusja z tobą nie ma sensu,no chyba że za 10 lat jak troche wydoroślejesz i zmądrzejesz - bez urazy. Dobranoc.

Gość aaaveee
Tak, jestem kobietą, w zasadzie dziewczyną, ale na jedno wychodzi. :P No nie wiem jak inni/inne ale jak bym się na coś takiego w życiu nie zdecydowała. Jeśli dziecko to tylko z kimś kogo się kocha, a nie po to by zadowolić siebie i swoje instynkty. :o To tak jakby np, mój facet chciał mieć dziecko a ja bym mu nie mogła go dać. I co? Miałabym pozwolić żeby machnął sobie na boku, ale razem byśmy je wychowywali? To jakaś masakra. :o Nie wiem co ludzie mają w głowach decydując się na coś takiego.

Gość Cichy_Zabójca
Zabilbym żonę z tego względu że pewnie bardzo bym ja kochał i nie pozwolił by dotykał ja inny, dobranoc

Gość Cichy_Zabójca
Aave cieszę się że są jeszcze na tym świece tak wyrozumiale kobiety ;) dobrej nocy

Gość do cichy
a jesteś juz ojcem?

Gość aaaveee
Dzięki, dobranoc. ;)

Gość do cichy
kochałam mężczyznę i tylko z nim chciałam mieć dziecko...a on został ojcem dziecka innej i co mam zrobić?

Gość do cichy
i tez nie chciałam by dotykała go inna....

Gość Cichy_Zabójca
Nie mam. Ale on cię zdradził nie rozumiesz ? Co innego gdy np żona zdradzi, trudno facet znajdzie inna, a co innego gdy facet musi przyzwolic zapłodnia swojej żonie przez obcego faceta, gdy jest zmuszony wychować nie swoje, bo jest bezpłodny, bo nie może liczyć na swoje..

Gość Cichy_Zabójca
Uwierz mi że to jest upokorzenie dla faceta gdy jest bezpłodny i jego żona chce mieć dziecko, choćby nie z nim :O on nie może się nie zgodzić bo ona go i tak pewnie zostawi.. Nie ma wyjścia

22:43 Cichy_Zabójca gdy nie ma szans na swoje dziecko i przymknąć oczy.. Widziałem dzisiaj pewną stronkę gdzie faceci oferują spermę, i była kobieta która potrzebowała pomocy, bo jej mąż jest bezpłodny mi by serce pękło, gdybym był bezpłodny zabił bym żonę i siebie albo tylko siebie, bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a sam też bym nie chciała być.. Niestety zdarzaja sie takie przypadki- coraz czesciej niestety. Jesli jest tajka sytuacja to podejmuje sie taka decyzje wspolnie.

@Cichy_Zabójca Nie masz pojęcia o czym piszesz. Masz dziecko? Nie sądzę. Jakbyś miał, to byś je pokochał. Jakby było większe i byś się dowiedział, że nie Twoje - TO CO WINNE JEST DZIECKO? Dalej byś je kochał. Pewnie byś zostawił żonę, ale morderstwo? Wtedy byś zabił Matkę przyrodniego dziecka. Poszedł byś siedzieć. I Dziecko (niczemu nie winne) straciłoby Ojca (przyrodniego) i Matkę. Więc fantazjujesz kolego, albo nie wiesz co to Ojcostwo.

Gość do cichy
no i zdradził....a ja mam byc z nim gdy ona ma dziecko z inną...zamiast ze mną? tego przypadku który opisujesz nie wyobrażam sobie...a jestem kobietą, która chce miec dzieci...wychodzę z założenia że to nie fabryka...a gdzie uczucia...? ech

Gość Cichy_Zabójca
Jacku nikogo bym nie zabił - napisałem post gdzie odwołuje morderstwo domniemanej żony ale się niestety nie wysłał :)

Wlabnie. Dziecko nie jest niczemu winne. Znam osobiscie malzenstwo z taka sytaucja, ze po 5 latach wyszlo iz dziecko nie jest jego. Mimo wszytko o nie dbal i kochal. Tylko podziwiac.... Brak mi slow na takie kobiety ktore korwia sie i brak im odwagi sie do tego przyznac.

Gość Cichy_Zabójca
Do cichej :) wiem czujesz się pewnie skrzywdzona, ale porownaj obie te sytuację, dojdziesz do wniosku że nie jesteś tak ograniczona jak facet który ma żonę pragnąca swojego dziecka, ale jest bezpłodny..

Piszesz że bezpłodność to upokorzenie. No cóż, są faceci którzy mogą mieć dzieci a rezygnują (celibat, księża). Są tacy którzy chcą a nie mogą. Ja też długo nie mogłem (8 lat po ślubie) i zdecydowaliśmy się na adopcję (niezrealizowana - udało się naturalnie). Jeśli masz w sobie dojrzałość i miłość do dzieci - schowaj swoją dumę w kieszeń i adoptuj. Wiesz jakie to dar dać sierocie kochających rodziców? To wielki i bardzo szlachetny dar. Pomyśl o tym.

Gość do cichy
jestem ...wbrew pozorom jestem...dlatego, ze naprawdę kocham tego faceta....i co byś zrobił na moim miejscu?

Gość była kotka74
,,siebie, bo nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, a sam też bym nie chciała być.. ,, hmmmm literowka

Gość do cichy
szkoda, że zapominamy o uczuciach ....a może w tym wszyskim chodzi o to by dwie strony chciały tego samego...

Gość Cichy_Zabójca
JacekJ Piszesz że bezpłodność to upokorzenie. No cóż, są faceci którzy mogą mieć dzieci a rezygnują (celibat, księża). no prosze cie :D jacku co innego adopcja/bezplodnosc a co innego gdy kobieta chce miec swoje i facet musi isc na ten przykry uklad

Wiesz ty rzeczywiscie nie masz pojecia co znaczy nie moc miec dzieci... To nie jest zadne upokorzenie tylko wielka tragedia dla par ktore sie staraja.

Gość Cichy_Zabójca
szkoda, że zapominamy o uczuciach ....a może w tym wszyskim chodzi o to by dwie strony chciały tego samego... nie wiem czy sie dobrze zrozumielismy ale wierzysz ze facet chcialby tego by jakis wygodnis mial zrobic dziecko jego kobiecie..

Gość Cichy_Zabójca
biest nie o to mi chodzilo, nie mialem na mysli ze bezplodnosc= upokorzenie, tylko upokorzenie wystepuje w takiej sytuacji jaka podalem w 1 poscie...

Gość do cichy
nie to miałam na myśli...:) zakładam, ze jeżeli ludzie się naprawdę kochają...to wspólnie planują najważniejsze dla nich sprawy...jeżeli kocham faceta, a wiem, że jest bezpłodny to nie stawiam go pod ścianą informując go, ze na chwile bedzie inny:) tylko szukamy wspólnie pomysłu...np adopcja...

Gość Cichy_Zabójca
i tak powninno byc:) ale pewnie w wiekszosci przypadkow facet zostaje przyparty do muru ... :S

Fakt bezpolodnosc to jest ciezki i delikatny temat- niewazne ktora ze stron doryta- ale dotyka zawsze pare.

Gość do cichy
a ja właśnie znalazłam sie pod ścianą...i pod tą ścianą postawił mnie mężczyzna...

Gość Facet_997997
Mnie na szczęście nikt do ściany nie przypierał. Wyboru dokonałem sam.Jestem,, przyrodnim ojcem" pierwszego z naszych dzieci i biologicznym dwójki następnych.

Gość Cichy_Zabójca
Facet_997997 facet chyba nie czytales mnie dokladnie, zapewne nim poznales swoja kobiete ona juz miala to dziecko, wiec swiadomie nie zostales "zdradzony" to po pierwsze, po drugie masz wlasne dzieciaki (biologiczne) wiec nawet nie probuj sie porownywac do tych nieszczesnikow :)