Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaaaa

ile za kwiaty na salę

Polecane posty

Gość ihaaaa

dziewczyny pomozcie bo zwariuje.... na sali brak kwiatow, wesele w pazdzierniku i z ogrodka nic nie zerwe :/. Potrzebuje 12 wazonow z kwiatami albo jakichs kopozycji na stoly okragle.ile placilyscie/placicie za takie kwiaty? pomozcie bo nie wiem jak negocjowac z kwiaciarnia....

cen tak za bardzo nie podliczysz, ponieważ pażdziernik to już nie sezon na kwiaty, i cena bedzie na pewno wyższa,porównując gdy pytałam o margaretki przed sezonem kosztowały 6-7zł teraz to koszt 4zł a w lipcu 3,50zł,bo jest sezon,

Gość kwiatowa giełda
kup na giełdzie kwiatowej

Trudna sytuacja, bo rozumiem, że potrzebujesz wazonów razem z kwiatami. Niestety nie wiem, czy kwiaciarnie dysponują taką ilością wazonów, chyba, że któraś zajmuje się dekorowaniem. Może popytaj u dekoratorów? Najlepiej faktycznie kupić kwiaty na giełdzie i jeśli sala ma wazony na wyposażeniu to wystarczy poprosić obsługę, aby je umieściła w wazonach, tylko że ktoś musi po te kwiaty jechać. Ja mam to wszystko w pakiecie od dekoratorki, natomiast jakbyśmy chcieli więcej bukietów (w cenę wliczone mamy 6 dużych w wysokich wazonach na stoły dla gości) to powiedziała nam Pani, że będzie liczyć tylko kwiaty - maksymalnie 30zł. Wiadomo, wszystko zależy od pory roku i dostępności kwiatów, bo faktycznie w październiku będą droższe.

Gość poweselna

Gość ihaaaa
dziewczyny wszystko fajnie, ja bym mogla sama to zrobic albo poprosic mamuske, mamy talent ale ustalilysmy ze mamy blyszczec i zadnej roboty.... wazonow na sali brak (to nowa sala) moja kwiaciarnia ma wyposazenie. LICZYLAM NA KONKRETNE ODPOWIEDZI - ILE ZA TAKA JEDNA KOMPOZYCJE MOGA CHCIEC KASY - JAKIES PRZYKLADY?

Za jeden średnio 30-40zł, ale to zależy od kwiatów, wiadomo, że jakbyś chciała storczyki to będzie drożej, przy większej ilości bukietów możesz coś utargować.

Gość ihaaaa
suszona........dzieki za odp kochana :D

Nie ma za co :) Jak nie wiesz jeszcze, jakie chcesz kwiaty, to proponuje się zorientować, które są wtedy najbardziej dostępne, wtedy może będzie taniej :)