Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LizVicious

Ocencie moja suknie ;)

Polecane posty

Gość LizVicious
Poza tym nie widze siebie w prostej eleganckiej sukni kroczącą dumnie alejką do 'The Final Countdown'... taka kieca bardziej pasuje do oprawy :)

Gość ło matkoooooooo
brzydko wyglądasz w tej sukience ..:(

Gość mam nadzieję,ze jeszcze jej
nie kupiłaś,bo: 1) SUKNIA JEST FATALNA 2) WYGLĄDASZ W NIEJ NIEŁADNIE NIE MASZ GUSTU,WYBRAŁAŚ NAJPOSPOLITSZĄ. TRAGEDIA JEDNYM SŁOWEM.

Gość LizVicious
Nie kupilam, ale jaka wg. ciebie mialabym kupic? kiecke w stylu zero pierdólek, bo takie teraz modne i kazda PM przesciga sie w skromnosci?

Gość LizVicious
W talii suknia byla bardo luzna wiec napewno dopasuje :)

kurde no, ale chyba każda wygląda inaczej. Jedna w prostej klasycznej bez żadnych świecidełek wygląda jak w koszuli nocnej, a druga w szerokiej, z falbanami cekinami, jak beza wszystko trzeba pod siebie. dlatego podziwiam dziewczyny, które zamawiają zza granicy bez żadnej przymiarki, albo te, które sobie szyją. można kilka tygodni przed ślubem popaść w czarną rozpacz, jak się stanie przed lustrem

suknia ładna, w stylu hiszpańskim, ale góra rzeczywiscie powinna być inna, ja szyłam też hiszpanke i jestem baaardzo zadowolona, choć jest baaardzo strojna i dużo więcej ma falbanek niż ta ze zdjecia autorki to ja jestem przeszczęśliwa że jest taka a nie inna, najważniejsze jest aby sama sobie się podobać i czuć wyjątkowo,

ale nie zauważyłyście, że ogólnie Panny Młode mają bardzo kiepskie gusta? 1/15 potrafi na prawdę pięknie wyglądać. Przegladam różne strony, blogi, nawet allegro i niestety bardzo przykry wniosek płynie: większość totalnie nie ma gustu. Zaczynając od sukienki, poprzez makijaż, fryzury, a kończąc na plastikowych obrzydliwych tipsach

może i masz rację ale popatrz każdemu się podoba coś innego, ktoś o tobie moze to samo powiedzieć, a tobie się wydaje ze wygladasz olsniewajaco,pamiętam gdy szukałam krawcowej trafiłam do pewnej pani, pokazywała mi zamówienia klientek, dla mnie te sukienki były okropne, beznadziejne i wszystko co najgorsze, ale to były ich wybory i one wiedzą ze właśnie w tych sukniach bedą sie czuly zjawiskowo, ktoś kto widzi moja suknię moze być dla niego okropieństwem ale dla mnie to właśnie ta, w której czuje sie wspaniale, i bardzo dobrze że każdemu się podoba co innego,

Gość LizVicious
Jutro fryzjer... siekam ciepły blond i trwala a'la lata 80te. Pozniej próbny makijaz... nie miala baba problemu, sprawila sobie slub!

Gość LizVicious
Wlasnie, prosta sukienczyna nie pasowalaby do niczego- ani do faceta, ani do oprawy, ani do muzyki, ani do miejsca. Poza tym chce cos dostatecznie lekkiego do tanców wykopanców :) I nieobcislego z dolu. Kiecki na kole nie chce, ani obcislej. chociaz mysle czy w ogóle nie uciac trenu i nie skrócic jej do długosci przed kolano...

ślubiczka, masz rację, z gustami się nie polemizuje. Ale mimo wszystko są jakieś normy. Nie uważam się za znawcę stylu, dobrego wyglądu. Ale uważam, że potrafię to wyczuć. Nie oszukujmy się, PM tracą bardzo często jakiekolwiekwyczucie smaku. Zakładają sukienki, czeszą włosy, zakładają biżuterię zupełnie niepasujące do ich własnego, codziennego stylu. Wydawać by się mogło, że każda PM wygląda pięknie. Ale to nieprawda niestety. Większość z nich wygląda koszmarnie

Gość LizVicious słuchaj
nie przerabiaj tej sukni, tylko wybierz model z V Mam znajomą która ma podobną figurę w sukni z dekoltem V wyglądała fantastycznie lekko i zwiewnie. Zobacz jak te suknie eksponują biust i mniejszy i większy dla porównania http://tnij.org/q5at http://tnij.org/q5as http://tnij.org/q5ar Przerabianie gotowej sukni, która ma dekolt serduszko na V nie ma sensu, trzeba zepsuć całą suknie. Druga sprawa, o uroku suknie decyduje owszem fason i ozdoby...ale osobiście uważam, że bardzo dobrej jakości materiał broni się sam!!!

Gość LizVicious
Ok, wybiore kiecke z podobnym dolem i dekoltem V :)) Do tego trwala i jazda. Zaraz fryzjer...

Gość LizVicious słuchaj
ale jeśli na zdjęciu to twoja stara trwała...to lepiej nie rób. Takie drobne sztuczne loczki u młodej dziewczyny wyglądają średnio.Masz okrągłą buzie i jak dodasz sobie objętości loczkami to będziesz taka bunia. W prostych byłoby ci chyba lepiej. Tak czy inaczej Twoje życie, szalej...

coś jest nie tak z górą, ten gorset(?)tak jakby Cie powiększał. Ja szukałabym czegoś bardziej skromnego.

Gość LizVicious
Ne lubie tej mody na skromne suknie :( Takich na kole tez nie lubie

Gość LizVicious
Trwala poprostu pasuje do klimatu wesela :) glam rock, 80s metal itp. Jak juz wspomnialam, pojde alejka przy akompaniamencie The Final Countdown. :D

Gość klaudia1617
ładna suknia, jestes szczupła widać, ale poszerza Ci biodra w tej sukni lepiej dobierz cos odcinanego pod biustem albo typu A poprostu zeby nie obciskalo pupy

Gość LizVicious
moze byc i A, i V, a nawet E byleby nie byla na kole :)