Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karinka28

Dieta niełączenia i zdrowego odżywiania zapraszam

Polecane posty

Od poniedziałku jestem na diecie niełączenia i zdrowego odżywiania.Zrezygnowałam z jedzenia nieprzetworzonego,zwracam uwagę na etykiety itp dodatkowo nie jem białego chleba(tylko ciemny na naturalnym zakwasie),słodyczy,ziemniaków i całego tego szajsu od którego sie tyje. Zapraszam wszystkich chętnych,by dzielić się pomysłami na zdrowe jedzonko(z tym mam mały problem) i by wspólnie się motywować i wspierać:-) Moim celem jest schudnąć 5 kg na początek.

Moje dzisiejsze śniadanko,które właśnie jem:-) 2 gotowane jajka z sałatą masłową,1 pomidorkiem,kawałkiem ogórka i rzodkiewką.Do tego sól i łyżka oliwy z pestek winogron. W planach mam 1h hula-hop,agrafkę i może brzuszki:-) Na obiad kalafior?

może przyłącze się do ciebie:) pije właśnie kawę ze słodzikiem na śniadanie płatki fitnes z łyżką otrębów na obiadek nie mam pomysłu:((( kolacja to jogurt i wafle ryżowe waga moja 70kg. wzrost 162 upragniona waga to 60kg

Gość dasahha
jest kilka wersji tej diety , ktorej macie sie zamiar trzymac?

Witajcie dziewczynki:-) Ja startuję z wagą 57kg a bylo jeszcze nie tak dawno 61 mam 164cm.Moim największym problemem jest brzuch i uda. Ja generalnie nie łącze białek z węglami itd ale też jak pisałam chcę odżywiać się zdrowo i nie przekraczać 1200kcal. Podejrzewam u siebie grzybice jamy ustnej,chociaż badania tego nie potwierdziły to ja wiem swoje.Dlatego właśnie wykluczyłam produkty nie wskazane w tej chorobie. A i może od tego zdrowego odżywiania pozbędę się cellulitu :-/

Twoja obecna waga nie jest taka zła :) jakies cwiczenia wykonujesz? Mam ten sam problem co ty.. Brzuch uda i cellulit - trzeba pozbyc się tego:) powodzenia! :)