karinka28 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Kto ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinka28 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Od poniedziałku jestem na diecie niełączenia i zdrowego odżywiania.Zrezygnowałam z jedzenia nieprzetworzonego,zwracam uwagę na etykiety itp dodatkowo nie jem białego chleba(tylko ciemny na naturalnym zakwasie),słodyczy,ziemniaków i całego tego szajsu od którego sie tyje. Zapraszam wszystkich chętnych,by dzielić się pomysłami na zdrowe jedzonko(z tym mam mały problem) i by wspólnie się motywować i wspierać:-) Moim celem jest schudnąć 5 kg na początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinka28 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Moje dzisiejsze śniadanko,które właśnie jem:-) 2 gotowane jajka z sałatą masłową,1 pomidorkiem,kawałkiem ogórka i rzodkiewką.Do tego sól i łyżka oliwy z pestek winogron. W planach mam 1h hula-hop,agrafkę i może brzuszki:-) Na obiad kalafior? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARYSKA23 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 może przyłącze się do ciebie:) pije właśnie kawę ze słodzikiem na śniadanie płatki fitnes z łyżką otrębów na obiadek nie mam pomysłu:((( kolacja to jogurt i wafle ryżowe waga moja 70kg. wzrost 162 upragniona waga to 60kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasahha Napisano Czerwiec 20, 2012 jest kilka wersji tej diety , ktorej macie sie zamiar trzymac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Karinka - z jakiej wagi startujesz? I opisz proszze ta diete. Np weglowodany nie laczysz z bialkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karinka28 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Witajcie dziewczynki:-) Ja startuję z wagą 57kg a bylo jeszcze nie tak dawno 61 mam 164cm.Moim największym problemem jest brzuch i uda. Ja generalnie nie łącze białek z węglami itd ale też jak pisałam chcę odżywiać się zdrowo i nie przekraczać 1200kcal. Podejrzewam u siebie grzybice jamy ustnej,chociaż badania tego nie potwierdziły to ja wiem swoje.Dlatego właśnie wykluczyłam produkty nie wskazane w tej chorobie. A i może od tego zdrowego odżywiania pozbędę się cellulitu :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 Twoja obecna waga nie jest taka zła :) jakies cwiczenia wykonujesz? Mam ten sam problem co ty.. Brzuch uda i cellulit - trzeba pozbyc się tego:) powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach