Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhkew

czy przegrałam życie?!!?

Polecane posty

Gość jhkew

mam 24 lata, dwójkę małych dzieci (4latka i roczek). Nigdy nie pracowałam, mam skonczony tylko ogólniak z maturą czyli kompletnie żadnego wykształcenia... czy mam szanse na jakąkolwiek pracę???

Gość w odpowiedzi na
pytanie w temacie: TAK!!!

Gość dlklddk
Przegrałaś, w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem :classic_cool:

Jesteś bardzo młoda, studiowac możesz w kazdym wieku a i pracę po ogólniaku tez dostaniesz, może nie będzie to szczyt marzeń ale od czegoś trzeba zacząć. Także uszy do góry.

Gość w@w@w@w
a dlaczego po ogólniaku nie poszłaś na jakieś studia?

Gość jhkew
poszlam na studia ale musialam je przerwac ze wzgledu na dziecko - musisalam przez kilka miesiecy lezec bo ciaza byla zagrozona

Gość duza mamuska
a jak siedzisz z dziecmi w domu i masz dostep do internetu to moze chociaz jezykow sie poucz? rozwijaj sie w jakims kierunku? skoncz jakis kurs? skoncz studia zaoczne( ja tak zrobiłam , kiedy dzieci były mała i "siedzialam"w domu) poszukaj pracy chalupniczej? nie, nie przegralas zycia( w koncu nie jestes smiertelnie chora i nie umierasz:P ) ale z pracą moze byc ciezko. tylko ,ze praca to w zyciou nie wszystko - nie masz satysfakcji ze swjego zycia rodzinnego?

Gość hjm
studia nie gwarantują pracy. ile osób z wyższym wykształceniem jest bez pracy. Poszukaj czegoś, a wykształcenie mozesz uzupełnić. nie przegrałaś życia. za to pewne doświadczenie masz:)

Gość jhkew
dziekuje wam za ciepłe słowa... az lpiej mi sie zrobiło na duchu... mam wrazenie że to co teraz robie czyli opieka nad dziecmi to tez w jakiś sposób realizacja siebie ze nie robie tego bo tak trzeba tylko dlatego bo tak chce, lubie to...a do pracy chce isc jak najmlodsza pojdzie do przedszkola.

Gość *liliann
@ jhkew Słuchaj, moja koleżanka - 25 lat, ma dwójkę dzieci 9 i 6 lat. Nie miała skończonego technikum, bo olała po 1 klasie. W szkole była tępa. Ale... skończyła zaocznie liceum, poszła na studia, potem zaczęła staż, po stażu została w tej firmie i całkiem dobrze zarabia. Aczkolwiek inteligencją nie grzeszy ;) Także, nie przegrałaś życia :) A że jesteś młoda to jeszcze możesz dużo osiągnąć.