Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,kzbcmj\sbc

Strata blizniąt w 17 tyg.:((((

Polecane posty

Gość ,kzbcmj\sbc

wczoraj bylam na skanie i okazalo sie ze nie ma bicia serduszek, a 9 wczesniej wszystko bylo ok, przezylam szok, jutro ide do szpitala, zastanawiam sie czy jeszcze bede mogla miec dzieci, bo wczoraj przeplakalismy z mezem cala noc....mam nadziejee ze powiedza co bylo przyczyna, one mialy jedna pepowine i czasem wlasnie krew niedoplywa rownomiernie......

Gość niedlapsakielbasa
Przykro mi strasznie,wyobrazam sobie jak bardzo wam ciezko....sama jestem w ciazy i strasznie boje sie malucha stracic....trzymaj sie autorko

Gość Niuniulkai
Kochana trzymaj się nie wiem jak to jest stracić dziecko ale łącze si z tobą w bólu. I napewno bedziesz miała jeszcze kiedyś dzieci małą wesołą gromadkę głowa do góry ;*

Gość ja tez kiedys stracilam
w sumie nie wiem jaki byl powod, ale pamietam ze chodzilam sestresowana strasznie bo slyszalam duzo chamskich slow od nawet dobrych kolezanek, tez mialam blizniaki a nasluchalam sie ze to dla mnie kara i ciaza i 2 dzieci

najgorszy poród takich okruszków... to że kobieta poroniła nie oznacza niemozliwosc ponownego zajścia w ciąże :) sama poronilam 2 razy i mam 2 dzieciaków ;)