Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierek

gdzie jechac na wakacje? POLSKA pomóżcie

Polecane posty

Gość Sylwia Kozieja
Jeżeli interesuje Cię spokojne miejsce, z dala od tłumów turystów oraz stoisk z pamiątkami, to idealnym miejscem jest pensjonat Górna Chata w Stroniu Śląskim. Sama zamierzam się tam wybrać na odpoczynek w wolny weekend.

Gość Elżbieta1969
Nie wiem, czy byłaś już w Trójmieście, ale jeśli nie, to koniecznie musisz odwiedzić :) Bardzo lubię tam jeździć - a szczególnie do Gdyni, gdzie kiedyś studiowałam. Dziś mogę wspominać te czasy :) Jakbyś szukała hotelu to mogę Ci polecić ten: https://nadmorski.pl/

Gość palinek
W Polsce pięknie jest na Zamku w Janowie Podlaskim! Okolica urzeka, zwłaszcza w cieplejsze miesiące. Osobiście bardzo doceniam też dostęp do spa, to zawsze wyjątkowo relaksuje :)

Gość gość
byłam tam w Janowie na SPA, bardzo polecam, relaks pierwsza klasa,no ale ja mam tam bliziutko, mnóstwo osób ode mnie z miasta tam jeździ wlasnie na takie kilkudniowe wypady:)

Gość gość
A na przykład tu https://siedlisko-orlik.pl/pl/kontakt/. Bardzo fajne miejsce. Cicho, spokojnie, dużo natury, bez dwóch zdań miejsce, które jest godne polecenia. Super sprawa. Byłam z mężem tam 3 razy i za każdym razem po prostu wyjeżdżaliśmy bardzo zadowoleni.

Gość RMajeczka
My polecamy zachodniopomorskie i nasze piękne agroturystyki. W miejscowości Załom koło Człopy jest jedna godna polecenia. Oprócz piękna które je otacza agroturystyka posiada ofertę dla osób na diecie lub osób które chcą przejść na zdrową oczyszczającą dietę. My skorzystaliśmy z ich oferty i jesteśmy zadowoleni spędzonym tam czasem -który był czasem aktywnie spędzonym. Zapraszam do zapoznania się z ich ofertą dostępną na stronie http://ulanskazagroda-dieta.eu/

Gość gość
Fajnie udało się połączyć edukację z rozrywką w parku Mikrokosmos. Poza samą ścieżką dydaktyczną i eksponatami jest też tutaj góra wspinaczkowa, tyrolka, zjeżdżalnie...dla dziecka to jest prawdziwy raj. Polecam.

Gość MarzenaSobas
Pytanie - po co jedzie się na wakacje? według mnie, by odpocząć. Polskie morze jest oka jesienią, mniej turystów i nie ma się oczekiwań co do pogody:) Ja zdecydowanie wybieram Grecję (jedziemy w sierpniu z netholiday na Kos), bo mam pewność, że pogoda będzie świetna a finansowo taki pobyt wychodzi bardzo podobnie.

Gość gość
Tylko Sosnowiec.

Według mnie bardziej opłaca się jechać na wakację za granicę, można dorwać fajne oferty i wyjdzie nas dużo taniej niż byśmy w Polsce zapłacili - a przynajmniej mamy pewność co do pogody :D Ja w tym roku jadę za 699 zł na 8 dni na Chorwację z Party Camp - już się nie mogę doczekać! <3

Ja też mieszkam nad morzem, ale jednak zawsze na wczasy wyjeżdżam nad morze ;) W tym roku byłam w Panoramie Morskiej w Jarosławcu i było ekstra. Byłam ze swoim facetem i nam się bardzo podobało :) Najlepszy to był Aquapark i all inclusive ( jedzenie i napojów, alkoholi była masa ). Ja z nim byłam na pobycie ,, dwoje w blasku świec,, . Polecam bo dzięki temu było bardzo romantycznie :) https://www.panorama-morska.pl/oferta-online/dwoje-w-blasku-swiec-all-109559

Gość marawstala
Później przejrze ten temat : ) Póki co Solina wydaje sie dosc ciekawa,kolezanka mówiła, ze ładnie tam jest

Gość marawstala
...

Gość marawstala
...

Gość marawstala
O matko ale spam : )

Gość gość
W fajnych warunkach można sobie nocleg zarezerwować w Western Camp (o ten resort mi chodzi -https://westerncamp.pl/). Pachnie nowością, bo tej wiosny dopiero go uruchomili, także łóżka są jeszcze nie wyrobione, materace super wygodne itp. Dużo rzeczy do robienia na miejscu, czy to konie, czy kino plenerowe w cenie noclegu, także nudy nie ma.

Gość gość
Z dzieciakami to najlepiej do Chomiczówki, bo tam codziennie masz animacje dla najmłodszych, sporo zajęć dodatkowych, nawet orlik jest, więc spokojnie można sobie efektywnie czas zorganizować. Bardzo przyjemnie tam spędziłem kilka sezonów letnich :)

Gość tulka90
Jeśli chodzi o morze to gorąco polecam Jastrzębią Górę. Spędziliśmy tam ostatni tydzień i załuję, że tak krótko. Pogoda dopisała, kąpieliska otwarte, okolica bardzo klimatyczna. Mieliśmy świetny apartament https://www.sunandsnow.pl/apartament-jastrzebiagora-villaklif-168?undefined Bardzo blisko centrum, co rano na śniadanie świeże bułeczki z piekarni na dole... no bajka po prostu :)

Gość gość
Ciekawe wycieczki weekendowe sprzedaje biuro Gryf. Sam się załapałem z żoną na Budapeszt ostatnio (tu są przykładowe oferty -http://gryftravel.pl/budapeszt). Nie mamy zastrzeżeń ani do hotelu ani do jedzenia, obsługa pilota też bardzo kompetentna i profesjonalna.

Gość Aga

a my to zawsze jeździmy do Ustki do Hotelu Lubicz...  Bardzo nam pasuje to miejsce zarówno jeśli chodzi o samo miasto, jak i hotel. Już któryś raz obiecujemy sobie, że pojedziemy gdzieś indziej, żeby coś zobaczyć, ale jakoś zawsze kończymy w Ustce 😄 Uwielbiamy klimat tego miasta ❤️ A sam hotel też jest super, nasz ulubiony w całej Polsce 😛 Najbardziej chwalę sobie ich basen... Na prawdę można sobie popływać,  a potem zrelaksować się w spa 😄 

Gość Agnieszkaa90

Ja nie przepadam za hotelami. Znaczniej wygodniej mieszka mi się w apartamentach z kuchnią. Jeździmy na wakację z dziećmi, lubię mieć dostep do kuchni przez cała dobę. No i tak w temacie... jesli szukacie fajnych noclegów w Polsce to może na sunandsnow.pl? Bazę mają sporą i bardzo dobre ceny, ja często korzystam.

Gość baterowski

Dobrzej jest udać się do Beskidu Sądeckiego - jest to doskonała baza wypadowa. A jeżeli chodzi o totalny reset i regenerację to ośrodek Ryterski Raj który ma świetną lokalizację, piękne miejsce, pyszne jedzenie i mnóstwo atrakcji dookoła.