Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech lepiej ktos mi doradzi

Polka i Arab, dac mu szanse?

Polecane posty

Poznałam Araba.. Poznałam go w pubie gdzie byłam ze swoim byłym chłopakiem. Na początku patrzył na nas i zauważyłam jego błysk w oku, patrzył gdy tańczyłam.. Nikt nigdy tak na mnie nie patrzył! Przyszłam drugi raz w to miejsce tez z chłopakiem-i ta sama sytuacja, niemy obserwator, 3 raz przyszłam sama, chyba się ucieszył, nawet chciał mnie pocałować, ale oczywiście nie dopuściłam do tego, zaczęliśmy dzwonić do siebie i pisać, jest cudownie, nie umiem tego opisać- w końcu ma ktoś podobny temperament do mojego. Pisze tu, żeby zapytać Was czy pakować się w ten związek?

Gość mentaI cut
tak, czemu nie?

nie chce przygody, wole zwiazek, ale to ponoc z nimi trudna sprawa :(

Gość mentaI cut
jeb sie!

Gość Siddharta88
jes! czens for arab! jes!Jes! Aj lajk bik koks

Gość Siddharta88
ty jestes jebnieta autorko. zal mi cie.masakrycznie zal.

Gość ostatni moheranin

Gość etewhwjh
Puści taki arab parę uśmiechów, popatrzy się a polka już do niego biegnie.

Bo jest przystojny i wogóle ciacho z niego a nie to co polacy, łysiejące zgredy.

Gość mentaI cut
jeb sie!

Gość garaz bez dachu
NIE i jeszcze raz NIE... no chyba ze masz ochote na przygode ktora moze sie zle (a nawet tragicznie) skonczyc :P

Gość a skad on jest
?

Z Kurdystanu. Obecnie przebywa w obozie dla uchodźców w Southampton, UK.

Gość a skad on jest
kurdowie nie sa arabami, to tak jakby o tobie ktos mowil, ze jestes ruska :o jesli juz na poczatku znajomosci widzisz, ze jego pochodzenie moze byc problemem, to sobie odpusc.

Gość gruszkales
zaprawde powiadam Ci, nigdy nie zaznasz intensywniejszej milosci i innych uczuc niz przy Arabie :classic_cool:

Gość ostatni moheranin
jedno pytanie jest muzułmaninem czy chrześcijaninem bo jeżeli muzułmanin to uciekaj chyba ze nawrócisz go na wiarę katolicka oni wierza w jezusa ale dla nich jest tylko człowiekiem a dla nas Bogiem którego spożywamy podczas eucharystii Dozwolone kłamstwo w Islamie muzułmanin ma prawo okłamywać kobiet http://www.youtube.com/watch?v=DXBdfI-da_I Niewolnice dla seksu - islam http://www.youtube.com/watch?v=pByL_837_S4&list=UU6-riq3zZKiIqTw71MIGYJg&index=10&feature=plcp Czy muzułmanie mogą być przyjaciółmi chrześcijan - Muzułmanie braćmi chrześcijan http://www.youtube.com/watch?v=XTQPutJmtlU&list=UU6-riq3zZKiIqTw71MIGYJg&index=2&feature=plcp śmierć za pozucenie islamu http://www.youtube.com/watch?v=JnCJTFcEZvw&list=UU6-riq3zZKiIqTw71MIGYJg&index=5&feature=plcp pamiętaj oni kłamią maja takie prawo religijne

Gość ostatni moheranin
Wiadomo, że Koran dopuszcza okłamywanie innowierców, jeśli to ma przynieść korzyść islamowi. Skoro tak dużo wolności osobistych daje kobietom islam, a na jego podstawie wprowadzony szariat, to czemu np. Wielka Brytania zmaga się z patologią społeczna powstałą i funkcjonującą w społecznościach muzułmańskich (np. honorowe zabójstwa, zamykanie wbrew woli kobiety w domu, wywożenie do rodziny narzeczonego i sprzedawanie, o przepraszam wydawanie za mąż za obcych ludzi aby dostali oni obywatelstwo brytyjskie). Jeśli ktoś chce poznać prawdę proszę poczytać hadisy, tam rola kobiety jest opisana jasno. Dla osób mniej cierpliwych proponuje poczytać wspomnienia żony Bin Ladena - Nadżwy. I jeszcze jedno - gdyby rzeczywiście muzułmańskie kobiety posiadały wolność wyrażania siebie i podejmowania decyzji o sobie i swoich dzieciach to Amerykanie nigdy nie wypuściliby żony Bin Ladena tylko oskarżyliby ją o współudział w jego zbrodniach. Pamiętajcie, obecnie trwa kolejna fala islamizacji, prowadzona inteligentnie i z wyczuciem naszych wartości społecznych - nie wolno gościom oddać prawa do decydowania o prawach panujących w naszym domu.

Gość Obecnie przebywa w obozie
dla uchodźców w Southampton, UK. czyli zalezy mu na obywatelstwie

a pewnie, ze tak!!! Pasujecie do siebie jak ulal - polska szmatka i brudny arab. Moze i takie jak ty psuja opinie normalnym dziewczynom i dbaja o stereotyp latwej kurevki polki ale przynajmniej jakby nie patrzec dzieki wam araby i inne scierwa maja co dymac i w czym wybierac wiec jak normalna da kosza to az tak dlugo doopy nie truje bo wie ze zaraz przyjdzie inna co sama mu padnie pod nogi.Dzieki!!! :)

Gość trudna sprawa, ale
nie rezygnuj z tej znajomości tylko dlatego, że jest arabem. Na razie trudno mówić o związku, raczej zauroczenie, więc myślę, że spokojnie możesz się spotykać. Poznasz go lepiej, zobaczysz czy będzie Ci odpowiadał i wtedy będziesz sama potrafiła ocenić sytuację. Ważne jest to jakiego jest wyznania i na ile zaangażowany jest w swoją religię, bo niestety nie bardzo przystaje ona do chrześcijaństwa. Ważny też jest sposób myślenia, system wartości, które często religia determinuje... Ale nie można mierzyć jedną miarą, sam fakt że jest arabem wcale go nie dyskwalifikuje. Myślę, że musisz mieć na uwadze różne niebezpieczeństwa, jak również to, że może mu chodzić np o obywatelstwo. Po prostu ostrożnie i z ograniczonym zaufaniem go poznawaj, ale nie rezygnuj skoro Ci z nim dobrze. Takie jest moje zdanie.

Nie wiem czy obywatelstwo. On planuje otworzyć polski sklep i z tego się utrzymywać. Kasę ma mu pożyczyć jakiś jego kuzyn. A potem ma mu oddać. Na początku ciężko mu było się ze mną dogadać, ale w ciągu krótkiego czasu zrobił duże postępy i już idzie to łatwiej. Po polsku kilka słów też zna :)

Gość aasasasasasasasa
do niech lepiej ktos mi doradzi Zal mi twojego chlopaka, co ci po przystojnym Arabie? Zwiazki mieszane sa ryzykowne. Lepszy wrobel w garsci, niz golab na dachu. do ostatni moheranin Spadaj fanatyku :o do **Mycha Jaki stereotyp? Ja nie jestem latwa :o

Gość to sobie na początek wytnij
łechtaczkę, bo obcinanie nożyczkami , boli jak cholera, i można złapać jakiegoś hiva....

Gość fanatycy to sa ale
muzułmanie nie wszyscy muzułmanie są terrorystami, ale wszyscy terroryści są muzułmanami Europa ewouluje od cywilizacji chrześcijańskiej do muzułmańskiej. Wpływa na to przede wszystkim dzietność wśród wyznawców Allaha. Dziesięcioro dzieci w rodzinie, nie jest wcale wyjątkiem. Posiadanie - według prawa muzułmańskiego - kilku żon; nie więcej jednak, jak czterech, to też normalność. Wiąże to się potem z wysokimi sumami, jakie państwo niemieckie płaci w dodatkach rodzinnych. W krajach muzułmańskich sytem emerytalny nie istnieje. Dzieci są dla rodziców gwarancją na starość. A w Niemczech te dzieci, od narodzenia, dają swoim rodzicom, na wysokim poziomie socjalną egzystencję. To Niemców oburza i daje do myślenia. Muzułmanie nie chcą się asymilować, chcą żyć według swoich praw. Próby stworzenia społeczeństwa "multi kulti" wcale się nie udają. Dalej dochodzi rocznie do kilkudziesięciu na tle obyczajowym mordów na kobietach, które wyłamały się z muzułmańskich zasad. Kobiety mają słuchać, co nakazuje Allah, a przede wszystkim rodzić dzieci. Turcy przepowiadają, że Niemcy - Europa została im przez Allaha wskazana jako "Paradis", czyli raj, który kiedyś będzie do nich całkowicie należał. I tu przypominam sobie wypowiedź z przed paru laty jednego tureckiego milionera Vurala Oegera, który dorobił się na turystyce. Ten mieszkający w Niemczech od 1960 roku, a obywatel tego kraju od lat 18, poseł Europarlamentu, powiedział do niemieckiej prasy : "Brzuchami naszych kobiet zdobędziemy Europę". Wywołało to burzę w środkach masowego przekazu. Tłumaczył sie potem głupio mówiąc, że chciał w ten sposób pokazać leniwość europejskich kobiet, które unikają podstawowego zadania, do którego Bóg je stworzył. Dyskutowałem wtedy z dość oświeconym znajomym Turkiem - Imdat ma na imię - który mi powiedział : "Henryk, kiedyś próbowaliśmy przy pomocy kindżałów i armat zdobyć całą Europę. Nie udało nam się, bo przeszkodził nam w tym twój król. Ale teraz nasz Allah nas nie zawiedzie".

Gość zaczarowany olowek10000
zal mi niektorych z was, np takiej mychol co nie potrafi inaczej niz tylko wyzwiskami. Zalosna jestes dziewczynko:o do autorki uwazaj, bo z Arabami bywa roznie.

Gość antyMychol
mychol to pewnie zawód miłosny miała z Arabem :D Nie chciał cię?

Gość mentaI cut
ok ale skąd bierzecie te informacje wyssane z czyjej dupy? :) tylko z doświadczenia, tylko z doświadczenia, a nie zasłyszane