Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamarwiona68

moja córka oznajmiła, że zostaje wegetarianką ratunku!

Polecane posty

Tak, tylko córcia pewnie przyzwyczajona do podawania jej posiłków na talerzyku.. To pomyślcie mądre głowy- że to wiąże się ze zmianą sposobu gotowania, kupowanych produktów, zmianą rodzajów posiłków.. i co matka teraz będzie kwitła przy garach robiąc dwie zupy, dwa drugie dania itp. Bo w tym wieku nie sądzę, że poza wielkim zapałem, dziewczyna odkryje w sobie nagła chęć do nauki gotowania sobie obiadów i robienia odpowiednich zakupów.

Gość Goście z ziemi
Matce polecam najpierw trochę poczytać o wegetarianizmie a nie krytykować od razu, a jak nie jej się nie chce to chociaż córce nie zabraniać zdrowego odżywiania i życia w zgodzie z naturą.

Gość gość
Baza Modelek – pacjentek na szkolenia medycyny estetycznej dla lekarzy prowadzi nabór na wiosenny panel. Szkolenia prowadzone są wyłącznie przez uznanych lekarzy. Wszystkie zarejestrowane modelki/e w okresie półrocznego panelu mają zagwarantowane uczestnictwo w co najmniej jednym szkoleniu medycyny estetycznej, podczas którego będą poddane bezpłatnym zabiegom. Rejestracja modelek/i trwa do 15 lutego 2015r Ze względu na bardzo duże zainteresowanie naborem do Bazy Modelek oraz limitem miejsc organizator zastrzega sobie możliwość skrócenia okresu naboru Preferowany wiek modelek od 35 do 65 roku życia. http://bazamodelek.com/formularz-kontaktowy

Gość wegusek
Od 15 lat jestem wegetarianka (od 6 roku zycia) zyje, jestem okazem zdrowia. Nie wiem skąd ta panika.

typowa dieta wegetariańska jest jedną z najzdrowszych na świecie - nie ma się czego obawiać, pod warunkiem, że jest dobrze zbilansowana, czyli zawiera wszystkie najważniejsze witaminy, minerały i składniki odżywcze, których często brakuje w tej diecie. radzę jednak unikać niektórych jej odmian, jak weganizm, czy frutarianizm. podsumowując, klasyczny wegetarianizm jest OK, ale trzeba ułożyć sobie odpowiedni jadłospis. http://zdrowe-odzywianie-online.pl

Gość z nuuuudów
ja ma 13 lat i jestem wegetarianką (nwm jak to się pisze ) wpadacie w chisterie serio...