Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Czy warto kupić lepszy samchód tylko dla szpanu/lansu?

Polecane posty

Gość Marek25

Mam aktualnie samochód z rocznika 94, jest to raczej średnia klasa, wart jest może z 4tys. Ma mały przebieg, nie psuje się i jest zadbany. Do moich potrzeb wystarczy. Chodzi o to, że czasami czuję się głupio jeżdżąc tak starym samochodem i takiej klasy. Wszędzie same nówki jeżdżą najlepszych marek a ja takim złomem popierdzielam. Wpadłem na pomysł aby kupić używany samochód dobrej marki np. Audi lub BMW za około 30tys. 15tys. gotówki a 15tys. kredytu. Czy warto się w takie coś pchać?

Kupować auto tylko dla szpanu?? Najważniejsze aby samochód jeździł i był sprawny,a jakiej marki to nie ważne;P

Gość zdruzgotany Marian z Sosnowca
Nie warto robić rzeczy po publiczkę. Nic ci to nie da, że będziesz miał niby lepszy samochód, bo i tak w porównaniu z innymi będzie to staroć. Ja sam bym chciał takie auto jak Twoje, a nie stać mnie nawet na cinquuecento.

Gość Marek25
Po prostu jak widzę ludzi w takich ekstra wozach z salonu to czuję, że nie jestem prawdziwym mężczyzną bo nie potrafię na takiego samego zarobić :(

Gość rokzasz
Po prostu jak widzę ludzi w takich ekstra wozach z salonu to czuję, że nie jestem prawdziwym mężczyzną bo nie potrafię na takiego samego zarobić LOL . Prawdziwy mezczyzna ma 3 dzieci . Jesli facet ma tylko jedno to nie jest prawdziwym mezczyzną , bo nie potrafi na dzieci zarobić .

Gość rasputinowa ....
Nie warto ... jeszcze gdybys mial gotowke to moze (ale to i tak jak dla mnie duze MOZE) moglys sie w cos takiego zbawic.... ale brac w tym celu kredyt to juz glupota. Powiem Ci na moim przykladzie : zarabiamy z mezem po ok 8-9 tys (czyli laczny dochod mamy ok 16-18tys/miesiac) a nasze samochody to 13 letni Golf i 18 letnie Punto :P ... i dopoki sie nie psuja i jezdza to ich nie zmienimy :) Moja zasada : zyj dla siebie a nie dla innych :)...

Gość hjgh078h
:P

masz na mysli 30 tys ZLOTYCH ??? I jaka beeme Ty chcesz za to kupic? Bo o nowej budzie mozesz pomarzyc, lub chociaz fajnej E60 chyba, ze dla Ciebie lans to stara trojeczka :D fakt faktem, ze BMW to dobra marka i ma swietne samochody, mozliwe, ze zakochalbys sie w niej i do konca zycia nie przesiadal na inna ale szpanowac to ty bys mogl MASERATI a nie.... :D🖐️

Gość ooooo to to to
Stare (lata 80te) Maseratti Quatroporte albo Biturbo :D

Gość bfhsfgsh
autorze! młody jesteś!! zaszalej i kup ten samochód skoro obecny Ci nie odpowiada!!!! Uwierz mi..... ja jestem już "stara" i jakbym się cofnęła do Twojego wieku to wszystko bym robiła zeby jakoś korzystac z tego zasranego życia!!!! kup, lansuj się ile wlezie :) nich ludzie gadają! i bedzie zajebiscie ;) trzymam za Ciebie kciuki :*

Gość wróżka esmeralda :P
jak potrzebujesz takiej formy przedłużenia penisa... to co se będziesz odmawiał :D

Gość chyba zwykłe auto dla
normalnego człowieka a nie dla szpanu/lansu