Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noeniwiem

ciaza? pomozcie

Polecane posty

Gość noeniwiem

hej, moze mi pomozecie. ostatnia miesiaczka trwala 1 dzien chociaz zwykle okres mam obfity, bolal mnie brzuch jak zawsze ale krotkie bylo krwawienie. chodze zmeczona, ciagle bym spala. Boli mnie caly czas brzuch jak przed okresem. Ciagle jestem glodna i czasami nie moge sie wysikac chociaz bardzo mi sie chce, musze dluzej posiedziec zanim si wysikam. moze to przez jakies stresy czy co? to by byl 3 miesiac.

Gość noeniwiem
no i takie dziwne "bulgotanie" w brzuchu, jakby mi cos tam w srodku chodzilo. nie robilam testu, boje sie.

Gość klaudiaopole
to byłby 3 miesiąc i jeszcze testu nie zrobiłaś ?

Gość noeniwiem
bo dopiero zauwazylam te objawy, jakis tydzien temu no i ten slaby okres mi dal do myslenia. Ale z drugiej strony ta wczesniejsza miesiaczke mialam bardzo obfita, poprzednia tez nawet bardziej. Po prostu sie pytam jak bym zrobila test to bym nie pytala.

Gość noeniwiem
czy możecie chociaż raz odpowiedzieć a nie jakieś wyrzuty robić, forum jest od tego zeby sie pytac i poradzic chyba nie?

Gość noeniwiem
czy mozecie czasami odpowiedziec poprostu a nie jakies wyrzuty robic, ludzie forum jest, temat jest to sie pytam ...

Gość to chyba oczywiste
ale ty durna jesteś zrób test płytkowy lub z krwi zamiast na kafe pytać co nas obchodzi czy jesteś w ciaży czy nie, to ciebie powinno to interesować

no i jakich odpowiedzi oczekujesz?co mamy napisac ze jestes w ciazy alboo nie?zrob test z krwi i wszystko bedziesz miala czarno na bialym.codziennie po kilkanascie topikow takie same pytania a testu nie zrobia ,nie mowiac o becie

Gość to chyba oczywiste
boże czemu te laski takie tępe ? zamiast zrobić test opisują wszelkie możliwe objawy gastryczne, psychiczne i inne domniemane

Gość noeniwiem
korona wam z głowy spadnie widze...

Gość pixiee
ciąża albo zaburzenia hormonalnie..też tak kiedyś miałam i wyszło ,że to problemy z hormonami.Najlepiej zrób test ciążowy z apteki z samego rana,wtedy jest najwięcej gonadotropiny kosmówkowej w moczu.

Gość laskd
dokładnie i sie dziwia ze ludzi to wqrwia a co my wrozki jestesmy? niby na jakiej podstawie mamy potwierdzic czy wykluczyc ciaze. po takim opisie nawet lekarz ci nic nie powie...

Gość laskd
a jezeli to 3 miesiac to zupelnie obijetne o ktorej godzinie zrobisz test... poszlabym na usg

Gość noeniwiem
ale za to jak dziewczyna pyta co ma zrobic bo zastanawia sie nad zawodem kurwy to wszyscy chętnie podejmuja temat... ja piernicze chore społeczeństwo 🖐️

Gość bxc
możliwe, że to ciąża, ale już 2-4 miesiąc. zrób test, będziesz wiedziała :) my możemy jedynie powiedzieć, jak nam się wydaje, a jak chcesz mieć pewność to bez testu się nie da niestety

no ale co ci mamy napisac dziewczyno?skad mozemy to wiedziec???zrob test ,tak jak ja bym zalozyla topik i zapytala ''jak myslicie 20lipca bedzie pogoda w Kolobrzegu?""bo sie wybieram

Gość noeniwiem
nie wróżkami tylko pytam po prostu, moze ktoras miala takie objawy czy cos.. jak nie macie nic do napisania to nie zawracajcie sobie głowy i nie traccie cennego czasu na odpowiadanie takie debilne pytania. Logiczne chyba, nie ?

Gość noeniwiem
bxc dziękuję wiem, ze musze zrobic test i zrobie , poprostu chciałam znac jakies opinie na ten temat nie kazałam Wam odpowiadac czy jestem czy nie ... nikt jasnowidzem nie jest, wiadomo i nie wyzywajcie mnie od tępych, bo taka nie jestem.

Gość noeniwiem
miluchnaaa31 no właśnie "jak myślicie" to chyba pytanie o jakieś opinie i to jak Wam się wydaje. A nie oczekiwanie pewnej na 100% odpowiedzi. Sama nie wiesz co piszesz chyba..

nielogiczna to ty jestes autorko,moze byc to ciaza,moze zaburzenie hormonalne,duzo tego moze....wiec co innego napisac mozna,rozne sa przypadki,moja kolezanka miala normaalnie a okazalo sie ze jest w ciazy w 4tym miesiacu ....rozne sa przypadki,mnie @ od razu sie zatrzymal,niektore kobiety maja male krwawienie w okolicy @ i myla go z @ i sa w ciazy...zrob test....a nie denerwuj sie ze ludzie ci tak odpowiadaja....,a na k...wskie tematy odpowiadaja przewaznie erotomani albo smarkacze

Gość bxc
ja tam Cię rozumiem chociaż na Twoim miejscu nie wytrzymałabym niepewności i już bym robiła test :D objawy niby masz typowo ciążowe, ale równie dobrze można to podciągnąć pod zapalenie pęcherza, problemy żołądkowe czy osłabienie.

Gość noeniwiem
bxc dziękuję zaraz wybieram sie po test i zrobie jutro, możliwe że pęcherz bo ja dosyć często choruję właśnie na to. No zobaczymy, ale dzięki za opinie🌼

Gość bxc
dodaje do ulubionych :) napisz jutro jak wynik testu :)

Gość noeniwiem
napiszę napewno :)

Gość bxc
i jak? robiłaś test?:)