Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszywany ojciec

Moja pasierbica mnie prowokuje

Polecane posty

Gość przyszywany ojciec

Jestem z moja kobieta od kilku lat. Od roku mieszkamy u mnie. Ja mam dwóch synów, których sąd przyznał mojej eks a moja obecna partnerka ma pietnastoletnią córkę (bardzo ładna i cieszy sie duzym powodzeniem wśród rówiesników i kolegów). No i ta córka jest problemem :( Akurat w tym przypadku nie ma mowy o braku akceptacji czy nie lubieniu się. Ja ja bardzo lubie, mam z nią doskonały kontakt poprostu dobrze sie dogadujemy i nie ma zgrzytów. Od kilku miesięcy zaczęła sie dziwnie zachowywac. Chodzi w kłusych strojach lub samej bueliźnie, schyla się prowokująco, masuje sie po piersiach w mojej obecności, rzuca dwuznaczne teksty. Wczoraj jak bylismy sami (moja kobieta była u koleżanki) paradowała w samej takiej koszulce z duzym dekoltem, która ledwo jej posladki przykrywała i nie miała bielizny. Poczułem sie wyjątkowo niezręcznie i zastanawiam sie jak to rozwiązać. Mnie to co ona wystawia na pokaz kompletnie nie interesuje i staram sie jak najwidoczniej olewac jej zachowanie. Mam wrażenie że sie we mnie zakochała. Boje sie też, ze jak jej powiem aby przestała to zacznie robic cyrki, sceny i wręcz z zemsty nagada nieprawde swojej matce żeby mi zrobic na złość i nas skłócić. Doradzi ktoś cos a może ktos spotkał się z podobna sytuacją? :O

Gość etulitkaa
naprawde pokazales jej siusiaka ??

Gość przyszywany ojciec
Chyba nie musze pisać co jest podszywem a co nie :O

Gość wakacyjne szaleństwa
autor to pedofil

spytaj sie jej - do czego chce doprowadzic swoim zachowaniem czy do tego aby miedzy wami sie zchrzanilo czy do tego zeby miedzy toba a jej matka sie zchrzanilo bo w koncu ktos na tym ucierpi ile masz lat ze 15-tka na ciebie leci?

Nie jestem pedofilem. Chce żeby sie uspokoiła ale n ie wiem jak mam z nia rozmawiać. Boje się że zacznie sie mścić. Chciałem o tym porozmawiac z partnerką ale obawiam sie że mi nie uwierzy a młoda powie, ze sobie coś ubzdurałem. Nie chce zeby przez zachowanie gówniary rozpadł mi sie związek. teraz żałuje, ze od początku tego nie przerwałem

Gość wakacyjne szaleństwa
on ma 23 lata

Gość trtrf
i macie swoje niewinne 15 letnie córeczki :D a tataj tak bronice ze to jeszcze dzieci itd.. :D

splosz ja, zawstydz troszke, moze sobie jaja z ciebie robi w jakis sposob, zakochana 15tka chyba tak sie nie zachowuje troszke tupeciara z tej mlodej albo pytanie do czego zmierza albo okmpletna ignorancja i w koncu odpusci

Gość jonka300
moi znjaomi maja identyczna sytuacje,sama zwrocilam uwage ze malolata prowokuje ojczyma ....delikatnie dalam do zrozumienia jej matce ze nie wypada aby nastolatka tak chodzila po domu bo ja nawet przy swoim ojcu tak nie chodze,poza tym siadal mu na kolanach i sie przytulala..moj facet jemu dal do zrozumienia aby unikal takich sytuacji bo to dziwnie wyglada...matka pogadal z malolata i dal do zrozumienia ze panna w jej wieku powinna skrywac to i owo a nie sie afiszowac cycami ...chyba pomoglo...poza tym ja w zartach niby jej powiedzialam" no Ania jak mala dzidzia sie niczego nie wstydzi..hmmm a moze mamie chce meza odbic,starego pryka:)" wszyscy buchneli smiechem ona rowniez i sie skonczylo..widac dalo jej to do myslenia....pogadaj z zona!

o patrz, naisales to samo co ja no tak, na 35 latka mozna jeszcze poleciec ;)

Gość to z Trudnych spraw
Facet fantazja ci sie wlączyla, nie zmocz sie.Bylo to ustatnio w Trudne sprawy, a jeszcze wczesniej Dlaczego Ja hahahaha :D

Gość w tv lecialo
jakis czas temu lecialo to w Dlaczego Ja

Kolezanki z pracy mówią że wyglądam maks na 28 :P A tak serio to troche mam stresa żeby ta sytuacja nie odwróciła przeciwko mnie. :O Nigdy nie było żadnych nadmiwrnych przytulań czy siadań na kolanach. Wiadomo jak jej sie coś udało to przytuliłem na sekundę ale żadnych niepoprawnych zachowań. od 4-5 mies jej odwaliło. Spróbuje porozmawiać z jej matką i mam nadzieje że pogada z młodą.

Gość jonka300
dziwne to pokolenie jest,mowia o podpaskach okresach bieliznie przy ojcach ojczymkach..ona ostatnio przy nas powiedziala do ojczyma'kupi mi tampony bo nie mam i cos na bol brzucha bo okres dostalam"ja w szoku ..kur..fa ja przy moim ojcu teraz o takich rzeczach nie mowi..krepuja mnie takie sprawy a mam po 3-stce..a teraz to lajcik..sex.kondomy normalna rzecz..masakra..a corka mi rosnie

Ja bym Ci radziła nic nie mówić matce, bo młoda na 100% się wyprze i będzie zgrzyt. Musisz to przetrzymać, unikać sytuacji sam na sam. W końcu jej przejdzie.

Milcze od kilku miesiecy i na coraz więcej sobie pozwala :( Własnie tego zgrzytu sie boję. Albo młoda sie wyprze albo "stara" mi nie uwierzy. Co mam ja nagrać na kamere jak wystawia ekspozycje :O

Gość yrtye
swoja droga niezla zdzira z tej mlodej zeby podrywac faceta swojej matce

Gość służe poradą
dowiedz sie w pierwszej kolejności czy przypadkiem twoi synowie, nie chodzą nago po domu przy twojej kobiecie i prowokują ją, byc moze ona to podłapała

Gość yrtyy
haha wlasnie moze urzadzcie sobie rodzinna orgietke

Gość służe poradą
w takim razie przelec ja to może jej przejdzie

Prawdopodobnie młoda wkroczyła w taki wiek, że póbuje swego seksapilu na każdym. A Ty...Cóż, jesteś pod ręką i nie jesteś jej ojcem. Zrzuć to na karb dojrzewania i traktuj pobłażliwie:) Jeśli stać Cię na dowcip, to zażartuj sobie z niej i eksponowanej golizny, tylko tak ciepło, jak ojciec by zażartował, nic z podtekstem. Daj jej do zrozumienia, że nie traktujesz jej "sesji" poważnie i może sobie łazić całkiem goła, niech tylko uważa na przeciągi;)

Gość moze zacznij powoli
rozmawiac ze swoja partnerka. porpos, zecy zwrocila corce uwage, zeby nie paradowala prawie nago po domu, bo jest dojrzewajaca panna i przed prawdziwym czy przyszywanym ojcem nie wypada. postaw sprawe tak, ze moze dzecko sobie nie zdaje sprawy ze nie wypada i ze sie boisz, ze pojedzie np na wakacje i bedzie sie podobnie zachowywac.

Gość służe poradą
powiedz np. przy wspolnym śniadaniu....a dziś chociaż założyłaś majtki gówniarko?

Gość wrrrrrrrrrrrrrr
Dajcie spokój, autor to ten sam koleś co pisał tu wcześniej o swojej córeczce Patusi, że zmarła mu żona, on ma dwóch synów i córeczkę, ktorej musi smarować kremem między nogami, bo takie jest zalecenie lekarza bla bla. Świr i zboczeniec. To ten sam gość, pisze w tym samym stylu, nie wiem jaką może czerpać przyjemność z tych opisów. Ble.

Gość jeronimo 38
nie chce mi sie wierzyc w to co tutaj opisales a to dlatego ze twoj opis jak sie dziewczyna zachowuje, co nosi, czego nie ma,i te teksty o "klusych strojach" ,braku bielizny juz jest przesyt twojej fantazji

Gość wrrrrrrrrrrrrrr
Tak samo opisywał historyjkę o córce Patrycji, że piecze ją między nóżkami, usiadła na nóżce jak na koniku i ujeżdżała, bleee. A to jak ją smarował to już szczyt. Rozchyliłem jej delikatnie nóżki... no kosmos, to jakis pedofil, bo ciągle pisze o dzieciach.