Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadfsadfgdsafsadfsaef

2 piekne dziewczyny filmik

Polecane posty

jak?

mamusia2009 - pulchne? fajne są :P sadfsadfgdsafsadfsaef - składam amatorsko teledyski zazwyczaj od pomysłu do dopracowania pomysłu i poskładania zajmuje mi to 30 dni chyba ze jest utwór bez słów to mniej :P

Levviatan- dziękować za takich facetów jak Ty :) Ja jestem chudsza od nich, sporo, a ciągle mam schemat, że jestem za gruba ;) i się odchudzam. One są ok? To ja jestem zajebista!! :D ;)

mamusia są za grube mowisz?

Sądzę, że za pulchne. grube nie, do grubych to im brakuje. Ale do "normalnych" też odrobinę w drugą stronę. Sądzę, że szczuplejsze lepiej by sie prezentowały. Po prostu.

Gość puchhhh
blondi nawet ladna. ta druga musialaby sie opalic, moze wygladalaby wtedy szczuplej, a te blade nogi... No i ciemna powinna sie jakos ladnie pomalowac, naturalna uroda jej nie sluzy, ale mozna by jeszcze cos z niej zrobic.

mamusia2009 -> sporo chudsza? to ty masz coś biustu i tyłka? ;P i kto ci niby mówi że jesteś za gruba?

Gość puchhhh
z tym klekaniem na ulicy to przeginka, w trawie to co innego

Levviatan, biust mam fajny ;) między B a C, zależy od miesiąca ;) Tyłek mam....hmmm... kobiecy ;) wg mnie za duży, wg kumpli- idealny :D brzuszka odrobinkę musze zgubić, ale troszkę. W każdym bądź razie od tych dziewczyn z 7 kg pewnie tak ;) ale za to nizutka jestem... malutka, no ;) taka maskotka :D :D :D

e no jak jesteś niziutka w porównaniu do nich to wiadomo że będziesz inaczej wyglądać ;]

puch masz jakas dziewczyne? bo strasznie krytyczny jestes :) to pewnie musisz miec ideal

Gość puchhhh
Nie mam, ale miewam :) Młody jestem, więc do stałego związku mi nie spieszno. Ja tylko oceniam co widzę ż punktu widzenia faceta jakim jestem. Nie napisałem nic negatywnego. Jedynie trochę opalenizny dla długowłosej i makijaż. Blondi jest spoko, ale chyba tylko dlatego że przypomina mi kogoś z kim byłem, wiec jestem tu mało obiektywny :P

lato sie zaczyna wiec pewnie zdazy zlapac :) leviatan pokaz jakis swoj teledysk

sadfsadfgdsafsadfsaef -> mogę dać linka ale nie na kafe bo nie chce sztucznego nabijania wejść przez dzieciaki i usuwania komentarzy trolowatych gimnazjalistów ;]