Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwalsky

Gdzie można poznać uległą w Wawie?

Polecane posty

Gość Qwalsky

Czy ktoś podrzuci jakieś miejsce? Forum? Czat? A może są tutaj uległe warszawianki?

Gość Qwalsky
I co? Zero odpowiedzi? Nie wierzę, że nie ma tu warszawianek, które lubią mocniej i mogą podpowiedzieć, gdzie je mogę spotkać.

Gość Qwalsky
i nadal nic?

Na czacie chyba większa szansa. Jest tam generalnie więcej ludzi, po drugie więcej uległych niż tutaj. Polczat jest chyba dość popularny w "środowisku bdsmowym", ale ja tam się nigdy nie potrafiłam odnaleźć. Poza tym są jeszcze portale, jeden typowy bdsmowo-ogłoszeniowy, ale teraz za cholerę nie mogę sobie przypomnieć adresu. :o

Gość Qwalsky
Na czacie zwykle są kobiety, które interesuje albo cyber, albo chcą sie podniecić, opowiadając o swoich fantazjach. O urealnieniu znajomości praktycznie nie ma mowy. Co do ogłoszeń - zawsze mam powazne watpliwości, czy one są rzeczywiste czy może tworzone przez portal.

Nie wydaje mi się, żeby ogłoszenia były tworzone przez portal. A co do czatu-no niestety, żeby znaleźć kogoś chętnego na realną znajomość to trzeba się mocno namęczyć. Nie dość, że najpierw wyszukać to potem jeszcze przekonać. ;) I nie zrażaj się tak od razu jak Ci napiszą, że nie szukają na real. Ja też nie szukam, ale jak mnie ktoś zainteresuje i jest wystarczająco zdecydowany to czasami daję się skusić.

Gość Rajstopowa
Qwalsky a mnie to nie dziwi. To chyba normalne, że się ludzie boją. Jak się kogoś widziało w realu to inaczej niż spotykać się z kimś z kim się zamieniło tylko parę słów przez internet. Trochę zrozumienia. Ciebie jako faceta też można załatwić chociażby na nerki. Wielu jest mężczyzn co z domu wyszło i nie wrócili. Potem wiszą ogłoszenia, że zaginął. Nikt nikogo do ryzyka nie będzie zmuszał.

Gość Qwalsky
Eh, wiem, ale trudno zainteresować kogoś, kto wpada po określoną przyjemnosć i znika, kiedy okazuje sie, że druga strona chciałaby zamienić ze dwa normalne zdania. Co do obaw - chyba trochę sa przesadzone.