Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kierowcow pytanko mam

Ile kosztuje PRZEGLĄD SAMOCHODU???????

Polecane posty

ALE NIE TAKI KTORY WYKONUJE SIE CO ROKU OBIWIAZKOWO. Chodzi mi o taki przeglad w zwyklym serwisie, zeby mi wszytsko sprawdzili w samochodzie, i powiedzieli co jest do zrobienia.

Gość sdfsdfsdf
250-400

Gość sezontruskawkowy
można trafić ,że za darmo , a raz wezmą 50zl

wejdź na feuverta tam jest cennik ile i co w tym przeglądzie jest bo mają podzielone na pakiety. Standard to wymiana oleju w suilniku + wymiana filtrów oleju powietrza.

czyli za jakiies 50 zeta sprawdza mi co z klockami hamulcowymi, tarczami, olejem, co mi tam skrzypi, co z hamulcami itd tak??

akurat olej to wymienia się co roku to samo z filtrem oleju i powietrza. Możesz podjechać też np tam gdzie robisz przeglądy rejestracyjne co roku gościu za niewielką kwotę Ci sprawdzi auto i powymienia. Jakie to auto?

nikt Ci tu nie poda kwoty bo to różnie jest zależy od regionu oraz od warsztatu /stacji. Jedni więcej biorą drudzy mniej.

Gość przegląd rejestracyjny
w stacji kontroli z tego co pamiętam 102 PLN

auto stary grat ale jak to baba nic nie wiem i warto by bylo zeby fachowiec zobaczyl czy wszystko ok:)

Gość to poproś jakiegoś
kumatego, żeby podjechał do jakiegoś mechanika, bo naciągną Cie na 50% wartości samochodu...

nie przesadzajcie masz znajomych popytaj się czy mają zaufanego mechanika i tam jedź. Jak pisałem standard to olej i filtry.

dziekuje za info:-) ja to wiem tylko gdzie mam gaz i hamulec:-P

Gość goś345trfdcxć
to zależy od samochodu i kilku innych kwestii myślę, że tanio mogłbyś zapłacic u http://www.dargaz.pl/stacja-kontroli.html szczególnie, że ja tam przeglądy robie czesciej bo dużo jeżdzę, dobra i nowoczesna stacja kontroli pojazdów

Gość gość
To ile wyniesie Cię przegląd samochodu zależy tak naprawdę od modelu, zakresu prac, miejsca, w którym znajduje się warsztat oraz wiele, wiele innych. Osobiście polecam przegląd samochodu wykonać u www.foltyn.pl, ale dość dawno, więc w stawce mogło się coś zmienić. Napisz do nich i zapytaj się prosto u źródła.

Gość gość
Koszty przeglądu samochodowego są naprawdę różne, nie ma jednej konkretnej ceny. Jeśli zależy Ci na rzetelnym i dobrze wykonanym przeglądzie to powinieneś udać się do sprawdzonego mechanika samochodowego, ja wiele razy miałem styczność ze zwykłą fuszerką do momentu, kiedy po raz pierwszy dowiedziłem www.foltyn.pl i tam już zostałem.

Gość gość
To wszystko zależy jaki masz samochód i gdzie wykonujesz przegląd. Osobiście polecam www.auto-radex.pl, świetny serwis samochodowy, który specjalizuje się m.in. w fordzie, oplu citroenie czy ranult, nie jest autoryzowany, ale z pewnością można mu zaufac.

Gość Paulina34
Musisz zapytać w stacji kontroli pojazdów bo wszędzie ceny są inne. Ja mieszkam w Przemyślu i zawsze chodzę do jednej stacji http://www.stacjakontroliprzemysl.pl/?oferta gdzie nie zdzierają kasy jak tylko mogą, ale są uczciwi.

Gość gość
ceny są różne, zależy jaki salon trafisz, ja mam taki zaznajomiony co do nich już od paru lat jeżdżę na przeglądy w Błoniu pod Wawą i tam mają dobre ceny jak na te okolice;) no i fachowcy się zajmują samochodami;)

Zależy, w różnych miejscach ceny są różne;) Jak chcesz sprawdzić samochód to polecam jeden z serwisów Euromaster, punkty są w całej Polsce, korzystałam już kilka razy w kilku miejscach, poziom obsługi zawsze świetny;)

Gość gość
Zależy od warsztatu i czy będzie trzeba coś po przeglądzie naprawić. Ja zazwyczaj dokonuję przeglądu w www.faben.pl w Pruszkowie i nie płacę dużo.

Gość gość
Ja zawsze korzystam z autoryzowanego warsztatu samochodowego. Po ostatnich przejściach z warsztatem x okazało się że po za wymianą kolcków hamulcowych mam jeszcze wiele innych rzeczy do zrobienia. Coś mnie tknęło i pojechałam do serwisu http://japanserwis.pl/ i okazało się że zostałam naciągnieta. Nie polecam warsztatów x tylko autoryzowane.

Gość gość
Ceny, w zależności od tego gdzie zamierzasz wykonać przegląd, są różne. Ja korzystam z zaufanej stacji kontroli pojazdów www.modzelewscy.pl w Chotomowie. Ceny zdecydowanie najrozsądniejsze w okolicy a przy okazji dokładna diagnostyka auta. Co mnie akurat bardzo cieszy, bo dzięki temu na czas udaje mi się wykonać wszystkie wymiany zużytych części.

Gość gość
Ceny są bardzo zbliżone;) Ja jednak ostatnio byłem na przeglądzie w Speed Car i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu dostałem prezent (Pendriva) i pakiet assistance Aviva do mojego auta!! Jestem w szoku i będe wracał;)

Gość gość
W rejonie Olsztyna dobre ceny ma ten warsztat http://motostrefa.olsztyn.pl/. Sama jeżdżę do nich na przeglądy i wymianę opon. Z tego co wiem mają nowoczesny sprzęt diagnostyczny.

Gość gość
Z tego co mi się wydaje, to chyba zależy od tego, do kogo się udasz. Kiedyś dawałam (nie znałam się kompletnie) o wiele za dużo niż powinnam, ale żerowali na mojej nie wiedzy, co zrobić. Teraz na szczęście już mam stałe miejsce przeglądów, które sumiennie zajmuje się moim autem i nie mam takich kosztów. Polecam dla poszukujących kogoś sumiennego i rzetelnego http://rzeczoznawca-auto.pl/

Gość femka5
Sprawdź tu: http://skp.vcentrum.pl Moim zdaniem najlepiej wykonywać kompletne badania. Wtedy przynajmniej wiemy jak technicznie wygląda nasze auto.